Kvinde LEVER du ?

Kvinder, rødstrømper og feminister

Grundlæggende mener jeg at vi er på vej ud i et større skred hvad angår kønsroller. Misforstå mig ikke, jeg går ind for ligestilling- på individ planet. Men i bund og grund mener jeg, at rødstrømperne har gjort tidens mand og kvinde en stor bjørnetjeneste- og i kombination med den evige stræben på samfundsvækst, og skilsmisser er vi strandet i et dødvande hvor kønnenes roller er udvisket. Hvilket gør os fysisk syge og kærlighedsløse.

At gøre karriere, familie med mand og børn i dagens Danmark er ikke for svage sjæle- især når det er begge køn som kører hele linien ud. Vi må bare forstå, at vi er dybt forskellige som mand og kvinde. Vores hormoner er ikke gearet til nutidens hamsterhjul hverken for mænd eller kvinder, her mener jeg samfundets evige fokusering på vækst, som vi ivrigt deltager i. Vi bliver skilt som aldrig før af flere årsager, men mon ik det ivrige hamsterhjul har en del af ansvaret. Tiden til at stoppe op og se hinanden i øjnene er er for de fleste druknet i logistikken og praktiske gøremål.

Stress og mangel på kærlighed

Som kvinde er vi slet ikke gearet til denne superwomen adfærd som næsten er påkrævet i dagens samfund. Vi er gearet til at være MEGET mere i ro end mænd- vi er biologisk gearet til at være modtagende, og læne os op ad manden. Problemet er dog, at vi er blevet så maskuliniseret, kontrolleret og selvforsynende på flere måder, at vi kan risikere at skubbe manden væk. Jeg har selv været en af dem, og med tiden er det egentlig blevet mere og mere tydeligt, hvordan vi bevæger os væk fra vores egen natur og dermed forstyrrer vores egen hormonbalance ikke kun via kønsrollerne, men også via den massive stress i hverdagen. 

Vi undres måske over nedsat fertilitet og antallet af singler i DK. Jeg mener der er en helt naturlig sammenhæng, grundlæggende det kan siges, at vi på flere planer er stressede. Stress betyder egentlig – skåret helt ind til benet at vi undervejs i livet har mistet os selv og handler fra overlevelse- heri ligger en manglende tillid til livet. Vores overlevelses center i hjernen er så aktiveret, at kontakten til hjertet er brudt, og dermed kan det blive umådelig svært både at finde kærligheden og nyde livet lige nu. 

Har du brug for hjælp til at åbne kontakten til hjertet, ønsker du at LEVE fremfor overleve? Åbne op for hele dig, og eliminere dine begrænsende overbevisninger og mangeltilstande ? Jeg vil elske at guide dig ned i hjertet ind til kærligheden og indre ro. Book din session her.

Jeg håber ovenstående inspirerede dig som kvinde, jeg vil elske at høre fra dig.

 

Kærligst 

 

Neela Rosalina