Kom ned i hjertet - og bliv mere dig

Bladene er sluppet fra de fleste træer. Det er en naturlig cyklus, noget må afgives for at nyt liv kan komme til, for at træerne kan vokse sig større, stærkere og mægtigere.

Det er også min oplevelse og erfaring, at for at udvikle os og finde ind til vores egen kerne og lys må vi livet igennem slippe relationer, ting, tanker, begrænsende overbevisninger, frygt og nogle gange parforhold- ikke fordi vi ikke elsker mere, men fordi det på en måde ikke længere afstemmer den vi er blevet med tiden. 

Måske fordi vi har udviklet os, eller måske fordi vi mærker en indre længsel til at mærke mere og opleve indre frihed, til at være det menneske vi inderst inde godt ved ligger derinde godt gemt væk. 

Ønsket om at blive mere dig - og leve i mere overensstemmelse med dig, er vel et ønske vi alle kender til.

Men hvor mange mennesker vælger reelt sig selv? Hvor mange tør vælge sig selv til, og slippe i tillid til at alt nok skal gå.

Det er nemmere at blive i den velkendte comfort -zone, men bevæger vi os ikke ud af den, udvikler vi os ikke. At udvikle sig selv - kunne også være at lære at skinne i livet, altså stå i sit eget lys og få den succes - eje den succes du selv er, istedet for at gemme dig bag andre, bag et parforhold eller et arbejde som ikke tjener dig. 

Ofte støder vi på dårlig samvittighed, skam eller mærker en snært af egoisme, især hvis vi skal såre et andet menneske når vi skal slippe. 

Er det så forkert at slippe, hvis det føles ubehageligt?

Nej!

Hvis det ikke føles ubehageligt, så havde du nok gjort det for længe siden. Så havde vi alle haft lettere ved at slippe. Det er først når du har sluppet, og gået all in at du mærker den indre release, følelsen af, at havde stået ved dig selv, følelsen af at blive mere dig, en ny lethed i kroppen. Din sjæl synger fordi du er connectet til hjertet, og dermed lytter og handler i overensstemmelse med dig

Det er ofte tanken om følelsen, som øger ubehaget du mærker i kroppen. Det er altid der frygten er størst.

Men hvis det er rigtigt for dig at slippe, vil følelsen vedblive hos dig og vokse. Du kan sno dig og fortælle dig selv løgne omkring hvorfor du nu gør sådan her - istedet for at slippe det du skal slippe.

Men følelsen går ikke væk, ubevidst lukker du ned for kroppen, ned for hjertet- som kalder på dig. Du fjerner dig fra dig selv, og vil du stadig ikke lytte, så begynder din krop at larme og støje med smerter, øget vægt, væskeophobninger etc. Dumme krop tænker du måske, men din krop prøver kun at guide dig, og dette er det eneste sprog som den kender. Kroppen er dit spejl, din ven, din guide. Den dag du slipper og lytter får du tifold igen.

Når du har fjernet dig fra dig selv på denne måde, så begynder du at eksistere fra dit hoved, der hvor kontrollen, overdommeren, kritikeren, og din frygt lever.

Det kan være skræmmende at sætte sig selv fri- hvem er du så?

Jeg hjælper dig, og støtter dig med at slippe. Jeg guider dig, og bruger kroppen som genvej til det ubevidste lag. Vi skræller dine små løgne væk, som eneste formål er at sabotere dig selv, sabotere dig selv således, at du gør dig selv mindre, dummere, og ligegyldig. Jeg guider dig ned i hjertet, herfra kan du mærke dig selv, din krop og dine behov og slippe i tillid- tillid til livet. Book din hjerte signatur session idag eller en afklarende samtale og forstå hvordan jeg kan hjælpe lige præcis dig.

 

Kærligst Neela 

Spirituel Hjerte Mentor


Følg mig for inspiration til et liv fra hjertet