Skab de bedste forudsætninger for din krop idag

 

SÅDAN UNDGÅR DU MED ÉT PRODUKT, AT STRESSE DIN KROP YDERLIGERE MED UNØDVENDIG KEMI I DAG!

Jeg er lidt af en helsenørd og i rejsen mod en mere stressfri version af mig selv er jeg blevet velbevandret i hvordan vi kan undgå unødig kemi.

Vi kan ikke komme udenom, at vi oplever en massiv ophobning af kemi i dagens samfund fra bla. fødevarer, medicin og hudpleje. Alt dette lider din krop også under, og det er med til at skabe en hormonel ubalance i dit system, som stresser din krop unødigt hver eneste dag. At slippe toksisk stress er endnu en af mine passioner og en nødvendighed i dagens samfund, derfor ønsker jeg at dele dem med dig.

Du kan faktisk meget nemt, og hurtigt at skåne din krop i dag for mange skadelige kemikalier, som den vil takke dig for mange år i fremtiden. Kroppen lagerer al den overskydende kemi som den ikke kan afgifte. Dine organer stresses unødig hver dag, og er med til at skabe en ubalance i dit system. Tag nu din deodorant- den er spækket med aluminin. Du skal tænke på, at alt du smører på din hud optages i blodbanen lige bagefter. Aluminium – lyder ikke rart vel? Jeg behøver dårligt nok gå ind og forklare nærmere om, hvorfor du skal undgå dette, det siger næsten sig selv ikke ?

Her er hvad du skal gøre for at udgå aluminium og få velduftende armhuler.

STRESSFRI DEODORANT

Smid din deo i skraldespanden. Tag 1 del kokosolie og 1 del Natron ( købes i matas) – blandes og hældes i en lille glas beholder (jeg bruger de små fine kaviar glas fra kvickly- de er geniale til dette- se billede). Kokoscremen smører du under armhulen hver morgen, i stedet for din gamle aluminiums-ven. Du har nu skånet din fine krop for det evindelige daglig optag af aluminium, og andet dårlig kemi. Jeg skal hilse og sige, at det virker fantastisk.

 

STRESSFRI TANDPASTA

Ja – det kommer måske som en overaskelse, men flour er altså ikke sundt-langtfra! Jeg ved godt, du måske siden du var helt lille, blev indoktrineret med vigtigheden af flour. Måske har du ligesom jeg stået nede hos skoletandlægen, og flourskyllet dine tænder med resten af klassen.

Jeg vil gerne understrege at flour er et spildprodukt og slet ikke sundt! BASTA. Men i stedet for at tage mine ord for gode varer så prøv og børst dine tænder i din nye kokoscreme i en uge og mærk hvor glatte og rene tænder du får. Mærk efter hvad der giver mening for dig og hvad er ren logik.

SÅDAN MED STRESSFRI TANDPASTA NU

Du børster tænderne med munden lukket, da cremen bliver helt flydende. Din bonus er, at du kan kombinere det som et olieskyl. Dvs. lad det ligge 1 minuts tid i munden og gurgl det rundt. Olie trækker alle de overskydende toxiner ud som ligger på din tunge. Skrab derefter med bagsiden af tandbørsten for at få det sidste væk. Gør dette inden du spiser morgenmad, da du ellers bare vil recirkulere alle dine overskydende toxiner som ligger på tungen, når du spiser. (psst.. overskydende toxiner tænker du måske, og hvad så ?- jo dem vil du helt sikkert gerne undgå, fordi de skaber ravage i dit hormonsystem, og er med til at danne den frygtede appelsinhud på dine fine lårbasser- så ingen undskyldning her). Alternativt kan du lave et rigtig olieskyl- brug enten koldpresset olivenolie eller kokosolie gurgl det rundt i munden ca. 1 minut og spyt dette ud i toilettet- resultat 1 stks. meget ren mund og tunge fri for grimme ting din lever ikke har kapacitet til at udrense din krop for. Du har nu skånet din krop og organer for et indre massivt stress især i leveren, hvis du gør dette dagligt.

EGEN ERFARING OG ET PERSONLIGT VELDUFTENDE TIP TIL DIG

Jeg har børstet mine tænder i kokoscreme siden 2012, og min tandsten, som jeg ellers plejer at få fjernet er minimal nu, ingen huller og ifølge min tandlæge, så har jeg en yderst flot tandhygiejne (psst…hun ved ikke at jeg bruger kokoscreme, man skal vælge sine kampe med omhu).

Tilsæt evt. nogle dråber af pebermynteolie fra helsekosten for at få den der friske skarpe smag af renhed. Personlig kan jeg godt lide at have denne olie med i tasken, i stedet for tyggegummi og mintpastiller (som også er spækket med det, jeg kalder alfabetstressorer) i tilfælde af, at man skulle have indtaget for meget løg eller hvidløg.. Et par dråber i munden af denne æteriske olie giver en friskhed uden stressfuld kemi og sukker fra diverse pastiller og tyggegummi. Det kan nærmest virke som en opkvikker, da du får seriøst valuta for pengene i ren friskhed- vær dog sparsom med dråberne, de er pokkers effektive, et overforbrug kan skabe et anfald af massiv tåreophobning i øjenkrogene, og ser ikke pænt ud når din mascara ikke er vandfast.

En anden bonus er at du kan bruge din kokoscreme som en lækker ansigtspeeling- Try it:)

Jeg håber du vil prøve at eksperimentere lidt med dette, for nogle er det lidt grænseoverskridende, men jeg lover dig, det er det værd. Skriv gerne spørgsmål eller kommentarer- jeg vil elske at høre fra dig.
Kærligst

Neela Rosalina