3 Tips- sådan går du fra hjernen til hjertet

 Ud af comfortzonen

De sidste stykke tid har jeg måtte spise min egen medicin. Det fantatiske er, at jeg kan se hvor vild en effekt det har, og hvor meget jeg rykker.

At gå selvstændig er en rejse som er langt udenfor min comfortzone. Derfor er det naturligt, at der dukker en masse frygt op i processen. Frygt tanker som; Hvad nu hvis jeg ikke får nok kunder? Hvad skal jeg så leve af ? 

Det er som oftest frygten for at miste vores økonomiske fundament, som gør, at vi holder os tilbage fra at leve vores drømme og længsler ud. En sund økonomi er vores eksistensgrundlag, og derfor er det oftest det, som stopper os. Dernæst frygten for at stå udenfor, stå alene- blive udstødt når vi står frem, og viser hvem vi er!! Kender du det? Sådan er det også for mig. 

Jeg havde altså endnu en gang bevæget mig op i hjernen, hvor frygtcenteret samt min indre kritiker og overdommer panelet sidder. Med min viden og erfaring falder jeg også i den fælde, det gør vi alle fra tid til anden. Kunsten er at opdage det, altså blive bevidst om hvad der sker.

3 tips til at gå fra hjernen til hjertet

Jeg navigerede altså fra hjernen undervejs i denne process. Når først jeg er blevet klar over dette, ja er det næsten en leg at komme ned i hjertet igen, fordi jeg har gjort det så mange gange før.

1. Jeg identificerer alle de tanker som blokerer mig, jeg skriver dem allesammen ned på papir. Jeg identificerer dem som løgne, som jeg går fortæller mig selv for at blive i trygheden, og det jeg kender. Jeg ved det er min hjerne, som kun prøver at beskytte mig for forandring.

2. Dernæst omskriver jeg alle frygttankerne til postive sætninger, og skriver dem på mit spejl (jeg har sådan en smart tuds, som kan skrive på spejlet, den kan købes i boghandleren). Hver gang jeg ser på sætningerne, siger jeg dem højt 5 gange. Jeg gentager dem fast hver morgen og hver aften- indtil de sidder lige i skabet, og jeg tror på dem istedet for de andre løgne. Sådan fungerer effektiv positiv hjernevask.

3. Jeg ved, at når jeg bevæger mig op i hjernen, og aktiverer mit frygtcenter, så skal jeg slippe kontrollen og komme ned i kroppen, ned i hjertet. Det kan være alt lige fra at gå en dejlig tur i skoven, sætte musik på og danse rundt i stuen, eller min egen guidede krops- eller hjerte meditation. Det vigtigste er, at det skal løfte min energi fremfor at sænke den.

Det lyder simpelt, og er det også i realiteten. Jo oftere du gør det, jo nemmere er det både at opdage og praktisere. Jeg har besluttet mig for ikke at lade frygten styre mit liv, det er mig som bestemmer, og jeg vil leve frit fra hjertet.

Har du brug for hjælp til at leve et mere frit, nydelsesfyldt og kærligt liv? Så lad mig guide dig på rejsen hjem via en Hjerte Signatur Session.

 

Kærligst Neela 

Spirituel Hjerte Mentor


Jeg hedder Neela Rosalina. Jeg er 37 år og en passioneret hjertekvinde, som brænder for at udbrede budskabet omkring at leve et liv fra hjertet. Et liv fra hjertet- er et liv i glæde, kærlighed og nydelse.
Jeg hjælper dig på rejsen fra hjernen til hjertet, på rejsen hjem til din sande natur, til et liv og en krop du elsker.
Dit hjerte er magisk og din længsel efter mere liv, glæde, kærlighed og nydelse er en stille hvisken fra hjertet om, at du er på afveje. 


Connect med mig og få inspiration til et liv fra hjertet