Forstå forskellen mellem et liv fra hjernen og hjertet

Jeg har fået spørgsmålet flere gange.

Hvad betyder det egentlig at leve fra hjertet eller hjernen?

Derfor vil jeg fortælle dig mere om, hvad det betyder i dette indlæg.

For de fleste er dette ikke et aktivt valg. Men det kan det gå hen og blive, når nu du bliver mere bevidst om, hvad det betyder.


LEVER DU FRA HJERNEN ELLER FRA HJERTET

Om du gør det ene eller det andet, er altafgørende for din indre lykke og dit helbred.

HVAD MENER JEG EGENTLIG MED DET ?

Altså det er egentlig ret simpelt.

KENDETEGN PÅ ET LIV FRA HJERNEN 

Livet kan føles som et hamsterhjul, fyldt med uendelige rutiner og gøremål. Tankemylder og behovet for, at analysere og regne alting ud på forhånd.
Passionen og glæden er skrumpet ind til sparsommelige små vandhuller i dit liv. Du oplever kronisk stress eller følelsen af, at være presset, overloaded eller overvældet af livet. Her domineres du af frygt og måske også angst. Du navigerer meget i kontrol og maskulin energi for at føle dig tryg. Der kan opstå en følelse af fastlåsthed, tristhed/depression, søvnløshed. Samt følelsen af til tider at være et offer for omstændighederne eller for andre. Desuden falder dit bevidsthedsniveau når du presses yderligere, og du vil have svært ved at træffe gode langsigtede beslutninger for dig selv. Her kan du også have tendens til at dele verden op i sort/hvid. Det kan betyde, at du kan have svært ved at se nuancerne og anvender ofte ord som ALTID og ALDRIG. Her er du også aktiveret i den indre kritiker, pleaseren eller overdommeren over dig selv eller andre. Dine tanker kredser hovedsageligt omkring din fortid eller frygten for noget i fremtiden. Det kan også blive tydeligt i dit forhold til mad, trøstespisning, overspisning eller askese.

Det er et liv hvor du har fjernet dig fra dig selv, din krop og dit hjerte hvor din sjæl og essens kalder på dig, som en stille hvisken, du mærker den som en længsel og en sorg. En længsel efter dig, og en sorg over at have fjernet dig fra dig selv, og lukket ned for dig.

Måske hører du den slet ikke den stille hvisken længere, men har brudt forbindelsen helt fordi alt andet var for smertefuldt.

Kan du genkende noget af ovenstående?

DET KAN JEG!!!

Jeg har selv levet sådan det meste af mit liv. Heldigvis sagde min krop stop, og jeg fik et fysisk kollaps som ændrede ALT!! 

Det skræmmende er, at dengang føltes det som en normaltilstand, fordi jeg kendte faktisk ikke til andet. Det var en tilstand som langsomt udviklede sig til en grundtilstand.

Jeg har siden erfaret, at livet kan leves så meget mere nydelsesfyldt, uden den der konstante stress følelse og fysiske stress symptomer fra kroppen, som gjorde mig træt og trist. 

JEG TÆNKER, OM DU MON OGSÅ ER EN AF DE KVINDER ?
De fleste tror, at sådan er det at være en moderne kvinde i denne tid?

Det skræmmende er, at vi kan leve i en verden, og ikke vide hvor godt vi egentlig kan have det, fordi vi kender ikke til andet...

Så hvordan er du endt med at eksistere og navigere fra din hjerne?

Det hele handler om det lille frygtcenter i hjernen kaldet amygdala. Dette center ønsker at hjælpe dig med at undgå alverdens ubehageligheder. Hvis du har oplevet ting, som de fleste jo har hvor det føles vildt ubehageligt, det kunne jo eksempelvis være, at blive forladt. Så aktiveres dette center, fordi det skal du sørme ikke opleve igen. Det at blive forladt er en eksistentiel trussel, og derfor reagerer dit system, som det var liv eller død.

Fra nu af vil dette center være sensitivt og på vagt overfor alt, der kan udgøre en reel trussel på at blive forladt. Det inkluderer altså også tankemylder, og analyse af hvordan du undgår dette i fremtiden.

KAN DU SE DET FOR DIG NU?

Din krybdyrs hjerne er altså AKTIVERET big time nu..

Og du kan nok regne ud, at dette nok ikke er det eneste tema, som er aktiveret i dit frygtcenter.
Når vi eksisterer fra hjernen opstår der en glidebane- og jo mere der ligger af skidt og møg, jo mere er du wired til at aktivere din hjerne.


Det bliver dit fortrukne system- en software som din hjerne aktiverer  helt automatisk.

Men der er en anden mulighed. En metode til at undgå denne tilstand.

En for dig ny måde at være i livet på, som du helt sikkert ikke har lært.

ET LIV FRA HJERTET

Er en tilstand hvor du åbner op for indre fred, tillid til livet og kærlighed, herfra kan du skabe det liv, som du ønsker, og som er din helt naturlige grundtilstand, et liv i frihed, glæde, og nydelse. 

Du aktiverer;

♡ Evnen til at mærke dine behov og få dem dækket.

♡ Evnen til at elske dig selv, og yde selvomsorg.

♡ Evnen til at være tryg, have tillid til livet og slippe stress.

♡ Evnen til at mærke din krop, slutte fred med den, og bruge den som guide istedet for som fjende.

♡ Evnen til at mærke og give din krop den kost, som er selvkærlig for dig, og som din krop virkelig har brug for.

♡ Evnen til at være følende- og turde gennemleve dine følelser, og dermed skabe flow i din krop og i dit liv. 

♡ Evnen til at være modtagende og åben, det er din kvindelige natur.

♡ Evnen til at lukke ægte kærlighed ind.

♡ Evnen til at lukke glæde, sjov og leg ind i dit liv.

♡ Evnen til at mærke dig selv, og din indre sandhed.

♡ Evnen til at leve et liv i overensstemmelse med hele dig.

♡ Evnen til at tiltrække alt det i livet, som du virkelig ønsker dig- fremfor, alt det som du frygter og ikke ønsker.

♡ Evnen til at tillade dig selv at leve, fremfor at overleve dit liv.

Herfra aktiverer du din feminine energi, hvor du er modtagende, blid, blød og omsorgsfuld overfor dig selv.

Dit hjerte er magisk, og langt mere intelligent end din hjerne.

Dit hjerte kender vejen, og tillader du dig at lade føre i livet af hjertet, så vil du blive belønnet med et liv i en højere vibration og passion til livet.

Måske du synes det hele lyder lidt fluffy?
Men alle følelser er ren energi, som ophobes i din krop. Der findes dejlige følelser og ubehagelige følelser.

De ubehagelige som kan skabe en tilstand hvor du lever fra hjernen er udelukkende fordi, du ikke har lært at føle dine følelser.

Når du fjerner dig fra den ubehagelige følelse, så fjerner du dig fra dig selv. Du lukker ned for kroppen og for hjertet.

Overlevelsessystemet tager nu over!!! og dit frygtcenter i hjernen aktiveres.

At tillade sig selv at slippe og mærke alle de gamle ophobede og ubehagelige følelser kan være skræmmende. Men du skal gøre op med dig selv, om det er mere skræmmende, at leve et halvt liv fra hjernen, fremfor et helt liv fra hjertet.
 

Det kan for nogle være en skræmmende og svær process  - især hvis du skal gennemgå det alene. 

Men det behøver du heller ikke. Gennem kropsterapien kan vi forløse de gamle blokeringer i et kærligt space. Gennem spørgsmål spotter jeg hurtigt hvor i dit liv dit alarmsystem blev aktiveret, og hvad det betyder for dig idag. Vi årsagsbehandler fremfor at symptombehandle, således at du kan leve mere frit fra hjertet.

Skal jeg også hjælpe dig med at spotte gamle følelsesmæssige blokeringer og traumer i din krop og sind? Har du brug for at blive forløst på kropsplan, så du igen kan mærke kroppen, hjertet og selvomsorgen- herfra hvor din længsel og dit hjerte banker i høj vibration, glæde, kærlighed og indre frihed.

Jeg tager dig i hånden og genskaber forbindelsen til din krop, og dit fine hjerte. 

Husk på den anden side af frygten, bor livet glæden og evnen til at lukke mere ind, af alt det som du drømmer om.
 

Er du blevet nysgerrig så kontakt mig for en gratis afklarende samtale. Jeg vil elske af høre fra dig.

 

Kærligst Neela

Spirituel hjerte mentor
 

_MG_8050.jpg

Jeg hedder Neela Rosalina. Jeg er 39 år og en passioneret hjertekvinde, som brænder for at udbrede budskabet omkring at leve et liv fra hjertet. 

Et liv fra hjertet- er et liv i glæde, kærlighed og nydelse.
Jeg hjælper dig på rejsen fra hjernen til hjertet, på rejsen hjem til din sande natur, til et liv og en krop du elsker.
Dit hjerte er magisk og din længsel efter mere liv, glæde, kærlighed og nydelse er en stille hvisken fra din sjæl og hjerte om, at du er på afveje.

Jeg har en baggrund som psykoterapeut og fysioterapeut, og så leger jeg med energi. Den ekspanderende energi som aktiveres fra dit hjertecenter. Min unikke gave er at jeg mærker og ser dig. Jeg spotter og forløser dit traume (kærlighedssår) som gjorde, at du begyndte at navigere fra hovedet fremfor din vildeste GPS- dit hjerte.


Connect med mig og få inspiration til et liv fra hjertet