Klientcase- Healing af det forladte barn

child_says_lies1.jpg

For nogle måneder siden kom Susanne til mig fordi hun længes..

Hun længes mest efter at mærke sig selv, og mærke kærligheden igen. 

Hun har på dette tidspunkt været alene i 6 år- efter sin skilsmisse. Der har været flere mænd siden, men særligt én få år forinden, som virkelig kom under huden på hende. Men han stoppede relationen brat, og hun har siden prøvet, at komme videre uden held. Han er ofte i hendes tanker, selvom hun prøver at glemme ham, og den smerte som fulgte i kølvandet. 

Susannes er en karriere kvinde- en handlings orienteret kvinde, med styr på livet. Men inde bagved er en længsel og en ensomhed som larmer. Den larmer især når hun er alene med sig selv.

Gennem årene havde hun arbejdet med sig selv, men hun mærkede der skulle mere til - hvad vidste hun ikke, men noget mere, noget som rakte dybere ind, fra et sted hvor hun ikke selv kunne nå. 

Hun er smuk, klog, kærlig, omsorgsfuld, samt stærk og powerfuld. Inde bagved denne power, ligger en sårbarhed og følsomhed så stor, at den er svær at rumme og helt forstå.

Da hun var en lille pige begyndte hun instinktivt, at kapsle denne sårbarhed inde. Hun voksede op i en kernefamilie, en familie med styr på sagerne, en familie som klarede sig selv. De elskede hende, og søgte at skabe de bedste rammer for deres familie. De var hårdt arbejdende og flittige, og derfor ofte ikke hjemme. Susanne blev passet af en barnepige det meste af tiden. Som voksen husker hun stadig den længsel der var, efter at være sammen med sine forældre. Hun husker længslen efter at mærke kærligheden, berøring, nærværet og blive mødt lige der i sårbarheden og følsomheden.  

Under hendes hjerte signatur session bliver det mere og tydeligt, at lige her ligger en dyb smerte i det ikke, at blive mødt der i den følsomme fine sjæl hun også er. Lige her opstår hendes kærlighedssår, lige der hvor hun igen og igen mærkede, at hun blev følelsesmæssigt forladt i hendes egen følsomhed. At blive forladt på denne måde aktiverer en dyb frygt for at blive udstødt og dø på et kropsligt plan, denne følelse af at blive overladt til sig selv i sin følsomhed, aktiver en dødsangst. Den følelse som strømmer igennem hendes lille krop bliver så voldsom, at hun hun lige der stopper med at trække vejret, og dermed stopper med at mærke denne følelse. Igennem årene mærker hun det igen og igen og hun lærer derfor hurtigt at slukke for sig selv, så hun ikke mærker denne altopslugende smerte længere. 

Ubevidst konkluderer hun, at det er en svaghed, det er svagt at mærke den følsomhed og den side er ikke velkommen længere. For at overleve må hun undgå at mærke den del af sig selv, og hendes krop begynder at panikke, hvis hun kommer i kontakt med dette.  Så derfra opstår endnu en konklusion- at mærke sig selv, sin følsomhed og det sted hun blev afvist, ville være som at gå i 1.000 tusind stykker og dermed vil hun dø.

Hun lærer dermed at afvise sig selv, lukke ned for sig selv. Døren mellem hende, og den lille pige hun engang var, bliver mere og mere forseglet. Når hun prøver at se på den pige hun var, mærker hun intet, ingen følelser som ku vække en snert af omsorg for den pige som blev forladt.

Susanne har indgået en kontrakt med sig selv om ikke at gå derhen, og dermed har lukket ned for kærligheden til sig selv på et følelsesmæssigt og kropsligt plan. 

Problemet er at hun nu længes efter kærligheden- det er derfor hun kommer til mig. Hjertet guider hende blidt og kender vejen hjem til hende selv, men går hun derhen til det sted hvor hun forlod sig selv vil hun være bange for at gå i 1.000 stykker og dermed dø. Hun ved godt hun ikke med hendes hjerne at hun ikke dør, men hendes krop og hendes frygtcenter vil gøre alt for at redde hende og fjerne hende fra denne fare. Instinktivt vil hun lukke ned og spænde op i kroppen for ikke at mærke denne gamle smerte og angst, fordi det er det eneste hun har lært. 

At bede hende om at mærke sig selv og connecte med den pige hun var, og forløse disse gamle følelser der står som låst energi i kroppen, og skaber en massiv energi mur mellem hende selv og den pige er som at bede en lille pige om at klare sig selv, lige der hvor hun føler hun er ved at drukne langsomt. Derfor er det alt afgørende, at få hjælp til at forløse denne smerte og sorg som bor i kroppen.

Ophealing på celleplan

Alt er energi og de følelser som nu er fastlåst i kroppen - er ren energi. Energi skal have lov at passere igennem dig, så du kan opleve flow og mærke dig selv. Men hvis ikke du er bevidst om at tillade de smertefulde følelser at storme igennem dig, som en flodbølge og overgive dig til naturens gang, så vil dit frygtcenter i hjernen yde modstand og lukke ned, så du ikke mærker og dermed skaber stagnation, og afstand til dig selv. 

Lige tiltrækker lige - og dermed vil den stagneret energi i Susannes tilfælde skabe situationer hvor hun føler sig forladt, alt sammen for at få vist det sted hvor hun forlod sig selv. 

Dette er også årsagen til, at Susanne har svært ved at glemme den mand, som fortsat larmer i hendes system, det er svært at komme videre, fordi han aktiverede og åbnede dette dybe kærlighedssår. Hun valgte igen at lukke ned lige der i smerten istedet for at gå i 1.000 stykker og mærke det sted inde i hende hvor denne lille pige står og venter på hende. Alt andet var ikke en option, så hun fortsatte i samme overlevelses strategi. 

 

Men i dag står hun lige der, hvor hun ved, at hun ikke længere ønsker, at flygte fra sig selv, eller være i overlevelse. Hun har standset op, hun kigger på den pige hun var engang, og langsomt begynder hun at forstå, langsomt begynder at mærke afstanden, og det at det er hende selv hun længes efter. Hun kæmper indeni med at skulle overgive sig, det er en indre kamp mellem hjernen og hjertet, en tillidssag, som kræver tålmodighed og kærlighed, men hun er modig og ønsker forandring, hun forstår at hun ikke længere ønsker at navigere efter overlevelsen, og dermed overgiver hun sig langsomt til hjertet og til sårbarheden, hjem til den hun ved hun i sandhed er.

Genkender du ovenstående ? Jeg hjælper dig med at heale og spotte de kardinalpunkter hvori dit indre kærlighedssår er opstået, som skaber ravage i dit liv i dag. Book mig for en gratis afklarende samtale og forstå hvordan jeg kan hjælpe lige præcis dig. 

Mine sessioner er en rejse hjem til din sjæl og essens på celleplan.

Kærligst Neela

spirituel hjerte mentor

_MG_8050.jpg
 

Jeg hedder Neela Rosalina. Jeg er 39 år og en passioneret hjertekvinde, som brænder for at udbrede budskabet omkring at leve et liv fra hjertet. 

Et liv fra hjertet- er et liv i glæde, kærlighed og nydelse.
Jeg hjælper dig på rejsen fra hjernen til hjertet, på rejsen hjem til din sande natur, til et liv og en krop du elsker.
Dit hjerte er magisk og din længsel efter mere liv, glæde, kærlighed og nydelse er en stille hvisken fra din sjæl og hjerte om, at du er på afveje.

Jeg har en baggrund som psykoterapeut og fysioterapeut, og så leger jeg med energi. Den ekspanderende energi som aktiveres fra dit hjertecenter. Min unikke gave er at jeg mærker og ser dig. Jeg spotter og forløser dit traume (kærlighedssår) som gjorde, at du begyndte at navigere fra hovedet fremfor din vildeste GPS- dit hjerte.

 

Læs mere på bloggen