Dans dig hjem til din naturlige væren og feminitet

 Dancing Queen

For nogle uger siden deltog jeg i en danseworkshop. Jeg var så heldig at blive inviteret af en af mine tidligere klienter - skønne Kirk Rønler.

Kirk kom til mig for nogle år tilbage. Hun har nu gennemgået en indre process, som blev kickstartet efter en session hos undertegnet. Kirk er lidt af et livsstykke, en sej sprudlende kvinde, som gladeligt deler ud af sin rejse omkring det at slutte fred med sin krop, både på sin blog samt foredrag herom. Samtidig har har hun en passion for dans, og hun deler sin passion og glæde for denne med mange skønne damer på hendes Groove dance hold- tjek hende ud lige her.

For et stykke tid siden var hun så sød at invitere mig ind i hendes univers. Jeg sagde selvfølgelig ja tak, da Kirk spurgte, om jeg ville med på hendes danse workshop for kvinder. Jeg har i forevejen rigtig gode erfaringer med dans, jeg elsker at danse. Jeg oplevede forrige år hvad salsaen kunne gøre for mig, som tidligere kontrolleret stresset karriere kvinde.

Slip kontrollen kvinde-  Dans dig fri

Gennem salsa blev jeg konfronteret med min kontrol. Kontrollen var så indgroet, og et udtryk for manglende tillid til mine omgivelser, og i dette tilfælde en mand. I dansen er det afgørende for flowet, at man lader manden styre, og lader sig føre som kvinde- slet ikke en nem opgave for mig dengang. Udover dette drev dansen, glæden og det store smil frem på læben, og stress blev forvist for en kort stund, som om den aldrig havde eksisteret. Så jeg dukkede gladeligt op til Kirks danse workshop med temaet feminitet og sensualitet med fokus på, hvorfor det kan være så svært for os kvinder at tappe ind i den feminine energi. 

Danse workshop med med feminin power

Workshoppen fandt sted i de smukkeste og mest stemningsfulde omgivelser på Gotveds Instituttet på Frederiksberg. Besøget alene i deres omklædningsrum henstiller mig til en helt anden tid hvor helt andre dyder var i fokus. Meget charmerende omgivelser - så jeg måtte lige tage et billede af det smukke bad- uden nøgne damer selvfølgelig.

Danse workshoppen feminitet og sensualitet i fokus

Kirk satte en stemning, og startede med et oplæg omkring feminitet og dermed åbnede hun op for en dialog omkring hvad feminitet betød for os kvinder. I min verden er feminitet synonymt med sårbarhed og omsorg. Der er mange aspekter af feminitet, men for mig mærker jeg især min feminitet, når jeg er dyrker min autencitet, sårbarhed, yder selvomsorg og dernæst omsorg for andre. Jeg har altid opfattet mig selv som meget feminin, og dermed også sårbar, men i mine yngre år blev den ikke budt velkommen.

Jeg er ofte blevet mødt i livet og især i uddannelses systemet og på karrierefronten, med en følelse af at være defekt når nu jeg mærkede så meget sårbarhed, og var så fintfølende, ja så passede jeg bare ikke helt ind. Det er nu en ting som jeg sidenhen har taget hjem til mig selv igen, fordi sårbarheden er min styrke. I mange år troede jeg det var min svaghed, så jeg forvaltede den, kontrollerede den og fornægtede den. Jeg slukkede for den mest powerfulde side af mig, fordi jeg ofte følte mig forkert i de omgivelser jeg befandt mig i. Da jeg gik ned med stress, var min feminitet det første som forsvandt, jeg følte jeg blev til et intetkøn (se mit tidligere indlæg), derfor hylder jeg idag alt, som kan bringe endnu mere feminitet og sensualitet ind i mit liv igen, da vi gennem vores køn kan afbalancere vores nervesystem, og vende tilbage til vores naturlige væren når vi ærer vores naturlige væren, som værende åben, modtagende og nydende.

Indtag din scene

Under workshoppen kom jeg i kontakt med mange følelser og kropsfornemmelser. Gennem dansen kan vi langsomt glide ned i kroppen og ned i hjertet- søge at slippe endnu mere af kontrollen hvis vi tør og undersøge alle de steder hvor vi holder os selv tilbage og nede. En af de mange ting jeg oplevede var, hvordan min krop fyldte mere i rummet, og jeg fik lysten til at tage den følelse med ud i livet, følelsen og lysten til at indtage mere rum. Jeg har det meste af mit liv pakket mig sammen og komprimeret mig selv. Gennem kroppen og med store armbevægelser kom jeg i kontakt med hell yeah følelsen. Jeg har altid undgået spotlight, fordi jeg frygter ydmygelsen, men jeg er startet på en rejse mod at slutte fred med denne frygt. Jeg ved af erfaring, at bag enhver frygt ligger en gave, og det er netop i vores største frygt, den største gave ligger.

Gamle traumer og dans

En anden indsigt er noget, som er langt mere sårbart og intimt. Et gammel fysisk traume fra jeg var meget lille, forårsagde en fornemmelse af at gå rundt uden bund dvs. mit fundament blev revet væk under mig. Når vi oplever et chok så stivnes åndedrættet, og i mit tilfælde var det så voldsomt, at min krop mistede fornemmelsen at have en reel bund. Gennem en af øvelserne havde Kirk fundet inspiration gennem Lucy Vittrup´s bog EROGI, til at komme i kontakt med vores køn, og gennem denne øvelse landede min krop en smule mere end hidtil, fordi min krop blev mindet om, at der rent faktisk er et underlag/fundament. 

En anden bonus ved at dyrke denne form for dans er, at grundet mit gamle traume dyrker jeg ikke længere hård fysisk træning. Den tid er slut, men faktisk gør det ikke længere noget, tværtimod. Jeg husker tydeligt hvordan jeg havde svært ved at acceptere det faktum, at jeg ikke kan køre hård træning længere, min identitet skulle lige vende sig til dette.

Men kroppen er klogere, og der er en mening med de signaler, som den sender. I dag kan jeg danse, dyrke yoga, gå lange ture, vinterbade og ved du hvad - it is all I need!! Min krop har været på overdrive i mange år, og så snart jeg sætter en intention til at presse min krop, så slukker den. Det betyder jeg bliver lagt ned og ofte får jeg feber, grunden er at mit nervesystem bare ikke er afbalanceret nok til at holde til dette. Jeg befinder mig i en zone hvor for hård træning er for meget, og for meget afspænding af nervesystemet er også for meget. dvs. jeg for smæk i begge ender grundet mit gamle fysiske traume. Det er en balancegang, som dansen og jeg er et perfekt match til- derfor elskede jeg Kirks danseworkshop.

Jeg kunne fortsætte med indsigter og fortællinger, men det korte af det lange er at gennem bevægelse og musik kan vi skabe et magisk rum hvor vi kan sætte intention om at slippe kontrollen, og åbne op for mere feminitet, hvad det så end betyder for lige præcis dig.

Nup et godt tilbud fra Kirk

Får du lyst at prøve denne magiske danseworkshop så tøv, ikke Kirk har nemlig været så skøn at oprette en rabat på 25 % for De 5 hurtigste på den næste danseworkshop den 14 maj 2017. Workshoppen har feminitet og sensualitet som overordnet tema, og dykker denne gang mere ned i skam.

Alt du skal gøre er at klikke her og notere rabatkoden; jegermodig, Så koster workshoppen dig kun 299 kr. i stedet for 399 kr. inkl. billet/kortgebyrer. 

Hvis du ønsker at læse Kirk´s oplevelse af sidste session så hop ind lige her og læs mere om hendes oplevelse.

Dans lidt mere i dag end igår, og du vil gå verden imøde med et smil på læben.

Kærligst Neela

Spirituel hjerte mentor


_MG_8050.jpg

Jeg hedder Neela Rosalina. Jeg er 39 år og en passioneret hjertekvinde, som brænder for at udbrede budskabet omkring at leve et liv fra hjertet. 

Et liv fra hjertet- er et liv i glæde, kærlighed og nydelse.
Jeg hjælper dig på rejsen fra hjernen til hjertet, på rejsen hjem til din sande natur, til et liv og en krop du elsker.
Dit hjerte er magisk og din længsel efter mere liv, glæde, kærlighed og nydelse er en stille hvisken fra din sjæl og hjerte om, at du er på afveje.

Jeg har en baggrund som psykoterapeut og fysioterapeut, og så leger jeg med energi. Den ekspanderende energi som aktiveres fra dit hjertecenter. Min unikke gave er at jeg mærker og ser dig. Jeg spotter og forløser dit traume (kærlighedssår) som gjorde, at du begyndte at navigere fra hovedet fremfor din vildeste GPS- dit hjerte.


Connect med mig og få inspiration til et liv fra hjertet