Derfor dater du mænd som ikke er følelsesmæssigt til rådighed

Kærlighed og brud

Kender du typen ?

I forbindelse med mine kærlighedsworkshop blev jeg opfordret til at skrive nogle indlæg. Så her kommer den første omkring kærlighed.

Kender du det, du ender altid med at falde for ham fyren, som bare ikke er sådan rigtig følelsesmæssigt til rådighed? 

Og nu er du ved at være godt træt af det der mønster. Den er sikker hver gang. De mixede signaler, og du falder lige i tønden hver eneste gang.

Du kæmper med at holde hjertet åbent, men det er svært fordi, for hvert et nederlag, hver en afvisning prikker til et gammelt sår, og lysten til at lukke og slukke helt for hjertet har nu strejfet dig mere end en gang. For at passe på dig selv, men din indre længsel efter kærlighedens sødme får dig til at fortsætte og prøve endnu en gang.

Hvis ikke du kender til ovenstående scenarie ja så kender du stensikkert en veninde, som oplever dette.

Forstå dine kærlighedssår

Så hvorfor er det nu, at nogle skal så grueligt meget igennem for at ende i the happy everafter? Jo ser du det hele afspejles, i det sår du fik som barn. 

Mig!! - "jeg fik ikke noget sår tænker du måske"?

Eller

"Min barndom var faktisk rigtig lykkelig, og jeg har ikke lige noget, jeg kan sætte en finger på"

MEN

Nu er det sådan at vi ALLE- jeg gentager lige ALLE har et eller flere kærlighedssår.

Hvorfor?

Fordi vi er allesammen underlagt denne universelle lov! 

FRYGTEN FOR UDSTØDELSE

Der kunne også have stået- frygten for at dø!!

Så hvad har dette med kærligheden at gøre, tænker du måske?? 

ALT

Vi er alle underlagt den naturlov, som hedder, at hører vi ikke til, falder vi udenfor kærlighed - og så vil vi dø, hvis altså du er et spædbarn.

Hvorfor ? Fordi et spædbarn ellers vil dø, hvis ikke der var nogen som passede på det, og dermed sørgede for at nære det. Det er dit urinstinkt.

Men nu er du jo voksen, og den naturlov har du ikke længere brug for...

Dit sår vil altid bestå i en oplevelse af at falde udenfor kærlighed, udenfor fællesskabet og den følelse kan du IKKE undgå som barn. 

Så alt afhængig af hvordan din barndom har været vil du opleve, at de steder i de liv hvor du oplevede den potentielle fare, at falde uden for kærlighed, ja der vil du have et sår. Det sår forbliver en lukket del af dig, som du ikke har adgang til i din bevidsthed.

Når vi oplever denne ubehagelige følelse, så lagres det som et traume i kroppen, såfremt det ikke blev forløst som barn- og det er langt de færreste, som har fået det forløst, især fordi det sker på et meget ubevidst plan.

Så tilbage til manden som ikke er følelsesmæssigt til rådighed. Hvad har han med dit sår at gøre?

Jo ser du- universet er så smukt sat sammen, at hele din organisme altid vil søge mod healing af dig, så du kan blive hel igen og få forløst dit gamle traume.

Dette sker igen på et ubevidst plan, hele din krop sender konstant vibrationer ud til dine omgivelser, og dermed vibrerer du også fra dit gamle traume. 

Dette sår kan handle om, at du mærkede at en af dine primære omsorgspersoner- din mor eller din far, ikke var sådan rigtig tilstede for dig. Måske kom du til at tro, at du ikke var vigtig, eller at du ikke var værdifuld nok. Måske oplevede du, at en af dem forlod dig? Og hermed konstaterede du måske at du ikke var værd at elske. Heri består dit sår, fordi du hermed falder udenfor kærlighed.

Nu kommer så den næste universelle lov- som ALLE er underlagt, også dig.

LIGE TILTRÆKKER LIGE

Eftersom alt er energi og lige tiltrækker lige så vil du altid tiltrække en ny oplevelse som afstemmer din indre oplevelse. Alt spejles ud i dine omgivelser og du vil falde for manden, som kan aktivere dit gamle glemte og ubevidste kærlighedssår. 

Det smukke universelle mønster

Ja det lyder måske hårdt - men tænk lige over det engang. Det er da smukt at universet er sammensat, sådan at du kan blive hel igen?

Fordi dit sår gør, at du har lukket ned for en side af dig selv. Den side får du mulighed for at heale i mødet med ham fyren, som bare ikke er følelsesmæssigt til din rådighed. I det møde vil du konfronteres med den gamle smerte.

Og tro mig- du vil blive ved og ved med at støde ind i samme eller lignende situationer indtil du forstår hvad du skal heale inden i dig. 

Det er altså ikke en straf fra universet

Nej det er faktisk en gave - ja en gave!

Du får muligheden for at åbne op, og heale det så du kan blive mere dig. 

Desværre er der virkelig mange, som ikke forstår den mulighed og den gave de præsenteres for, og jeg forstår da godt hvorfor.

Det hele ligger i det ubevidste lag, så er det lidt svært at både se og heale sådan helt uden hjælp.

I min praksis hjælper jeg kvinder med at trævle det op som ligger i det ubevidste lag. I den process healer vi både kropsligt, emotionelt, psykisk og på det åndelige plan. 

Jeg vil glæde mig til at guide dig hjem i din essens. Så hop ud i livet og ud i kærligheden med helt nye briller på. Jeg vil næsten love dig du vil elske din ex. for at sætte spotlight på de steder hvor du har lukket ned for dig selv, og du vil elske dig selv endnu mere ved at give dig selv den gave at forløse og tage omsorg for det glemte kærlighedssår i dig.

Blir du nysgerrig så hop ind og book en tid eller kontakt mig for en afklarende samtale til en HJERTE SIGNATUR SESSION.

Eller download mine 3 trin til afvikling af dit kærlighedsmønster. Kurset indeholder en lydfil samt et lettilgængeligt arbejdsark.

 
16.jpg
 
 
 
 

_MG_8050.jpg

Jeg hedder Neela Rosalina. Jeg er 39 år og en passioneret hjertekvinde, som brænder for at udbrede budskabet omkring at leve et liv fra hjertet. 

Et liv fra hjertet- er et liv i glæde, kærlighed og nydelse.
Jeg hjælper dig på rejsen fra hjernen til hjertet, på rejsen hjem til din sande natur, til et liv og en krop du elsker.
Dit hjerte er magisk og din længsel efter mere liv, glæde, kærlighed og nydelse er en stille hvisken fra din sjæl og hjerte om, at du er på afveje.

Jeg har en baggrund som psykoterapeut og fysioterapeut, og så leger jeg med energi. Den ekspanderende energi som aktiveres fra dit hjertecenter. Min unikke gave er at jeg mærker og ser dig. Jeg spotter og forløser dit traume (kærlighedssår) som gjorde, at du begyndte at navigere fra hovedet fremfor din vildeste GPS- dit hjerte.


Connect med mig og få inspiration til et liv fra hjertet