Lær hvorfor du ikke 'bare' møder en kæreste

_MG_1745.jpg

Sidste tirsdag var jeg inde og høre foredraget, derfor får du ikke bare en kæreste af skribent, forfatter, dating ekspert på tv og sexolog Vega Kirk Rønler. Vega er en af mine skønne klienter- hun har været med helt fra starten af. I dag er Vega min skønne samarbejdspartner, og da hun spurgte om ikke jeg ville ind, og høre hendes nye foredrag, samt anmelde foredraget her på bloggen, var jeg så klar, fordi Vega er en af de mest inspirerende, og modige kvinder jeg kender. 

Dengang jeg mødte Vega i min praksis, var hun en rigtig power kvinde med karriere og fuld fart på, men hun længtes efter noget mere i livet. Hun var blevet skilt, og stod et sted i livet, hvor hun undres over det der med lykke og kærligheden. Hun begav sig ud på en vild personlig rejse med sig selv, og dykkede ned i den forunderlige kærlighed, samt kunsten at overgive sig som kvinde og såret barn til en mand. Hele hendes personlige rejse tilbage i kærligheden, og de ting hun lærte undervejs, skildrer hun i dette underholdende, sjove og informative foredrag. 

Vega bevæger sig igennem foredraget, hvor hun meget humoristisk deler ud af af egen historie gennem livet som single og hele datinguniverset. Hun er på ingen måde bleg for at fortælle hendes egne oplevelser, og det mærkes, at vi er mange i salen, som genkender de følelser og scenarier, som hun gennemlever. Det fede med Vegas foredrag er, at du som single får masser af tips, samt hjælp undervejs til en lille proces, hvor du bliver skubbet lidt til, for at mærke efter hvad det egentlig er, at du søger efter, hvorfor og hvilke psykologiske mekanismer der også spiller ind her.

Spørgmålet mangle singler stiller sig selv; "hvordan får jeg en kæreste"? stiller Vega skarpt ind på i starten af foredraget, men det handler jo ikke "bare" om at få en kæreste. Vega fortæller om, hvordan hun i sit ægteskab ikke var lykkelig, selvom alt så godt ud på overfladen. Derfor dykker hun ned i emner som hormoner- hvordan vi påvirkes af dem, og hvordan vi kan bruge dem konstruktivt i længslen efter kærligheden. Samt emner som kærlighedssprog, hvordan vi påvirker hinanden, og hvad der egentlig gør, at vi føler os elsket.  

Længere inde i foredraget bliver det lidt dybere, og der dykkes ned i både kærlighedssår og livssmerte. Kirk deler sin helt personlige historie om hendes kærlighedssår og livssmerte, som hun har erfaret gennem hendes terapeutiske udviklingsforløb. Heri deler hun rejsen tilbage til sig selv, om selvkærlighed og vejen fra hardcore karriere kvinde og single bypige til et liv, som bondepige på Fyn med hendes nye kærlighed Janus. Hele hendes liv er vendt om, fra at navigere fra hovedet, fra hendes livssmerte til at give plads til også at navigere  fra krop, hjerte og den feminine energi i nydelse og kærlighed.

Dette var sommerens sidste foredrag, men er du blevet nysgerrig på Vega og hendes rejse samt hendes værkstøjer så er hun er desuden forfatter til bogen; “Sådan får du en kæreste” den kan du nå at købe lige her. Efter sommeren holder hun igen løbende foredrag bl.a. i København, Aarhus, Aalborg, Vejle m.fl. Fang hende hvis du vil inspireres i dit kærlighedsliv uanset om du er single eller i parforhold, så er der masser af interessant og brugbar viden til dig, som du kan implementere med det samme. Så tag en veninde under armen og få en skøn aften med denne kvinde, hun er en oplevelse værd. 

Kærligst Neela

Spirituel Hjerte Mentor


_MG_8050.jpg
 

Jeg hedder Neela Rosalina. Jeg er 39 år og en passioneret hjertekvinde, som brænder for at udbrede budskabet omkring at leve et liv fra hjertet. 

Et liv fra hjertet- er et liv i glæde, kærlighed og nydelse.
Jeg hjælper dig på rejsen fra hjernen til hjertet, på rejsen hjem til din sande natur, til et liv og en krop du elsker.
Dit hjerte er magisk og din længsel efter mere liv, glæde, kærlighed og nydelse er en stille hvisken fra din sjæl og hjerte om, at du er på afveje.

Jeg har en baggrund som psykoterapeut og fysioterapeut, og så leger jeg med energi. Den ekspanderende energi som aktiveres fra dit hjertecenter. Min unikke gave er at jeg mærker og ser dig. Jeg spotter og forløser dit traume (kærlighedssår) som gjorde, at du begyndte at navigere fra hovedet fremfor din vildeste GPS- dit hjerte.

 

Læs mere på bloggen- lige herunder