Calling women in awakening

69740288_477816686371545_1356392401979047936_n.jpg

Hey you💞 lovely lady and woman in awakening💫
Nej der er faktisk intet du skal fixe eller have healet for at møde kærlighed💖 nogle tror, at de ikke kan tiltrække en partner hvis de kun vibrerer fra det her smertefulde kærlighedssår. Køb ikke ind i, at det er noget som skal fixes- du er kærlighed 💖 og du vil møde en partner, som er et spejl af dig, og som viser hvor dybt du vil/tør gå med dig selv. Jo mere du healer dine sår og går dybt med dig, jo mere vil du være et match til en partner, som selv har gået dybt, og været i sit eget mørke uden at flygte.


Vær tålmodig- ikke nøjes, og når du begynder at gå vejen så skal du vide at du blir testet. Testet på dine kærlige valg til dig selv, helt automatisk vil du begynde, at “frastøde” dem, som ikke kan møde dig, der hvor du er villig til at møde dig selv 🔥så tag det ikke personligt 🙏 men istedet se på hvad det vækker i dig💔 og påbegynd healingen i dette lag. De mænd som bliver bange for denne dybde, er dem som trækker sig, fordi din dybde gør at de konfronteres med deres eget indre de ikke selv kan sidde med eller tør mærke. Andre vil læne sig ind mod dig, som en tæge, fordi de længes efter den moderlige energi - ingen af dem er et match til dig💫 du er the divine feminine og du skal tillade dig selv at gå ned i din dybeste længsel - som du sikkert har undertrykt gennem alt for lang tid. Længslen om at blive mødt og holdt lige der i din rå og sårbare feminine energi af en bevidst maskulin mand, som bliver stående solid og nærværende med dig, en mand som har siddet med sig selv i sit eget mørke, som rummer dig fordi du rummer dig selv, og alt det liv som bevæger sig i dit indre🔥

I kærlighed Neela


_MG_8050-2.jpg
 

Jeg hedder Neela Rosalina. Jeg er 39 år og en passioneret hjertekvinde, som brænder for at udbrede budskabet omkring at leve et liv fra hjertet. 

Et liv fra hjertet- er et liv i glæde, kærlighed og nydelse.
Jeg hjælper dig på rejsen fra hjernen til hjertet, på rejsen hjem til din sande natur, til et liv og en krop du elsker.
Dit hjerte er magisk og din længsel efter mere liv, glæde, kærlighed og nydelse er en stille hvisken fra din sjæl og hjerte om, at du er på afveje.

Jeg har en baggrund som psykoterapeut og fysioterapeut, og så leger jeg med energi. Den ekspanderende energi som aktiveres fra dit hjertecenter. Min unikke gave er at jeg mærker og ser dig. Jeg spotter og forløser dit traume (kærlighedssår) som gjorde, at du begyndte at navigere fra hovedet fremfor din vildeste GPS- dit hjerte.


Læs flere indlæg på bloggen