✨Energyshift & heart activation✨

69427457_406171370285994_2547006483741016064_n.jpg


I mit 28. leveår mødte jeg en mand. Det er 12 år siden nu🙈jeg mødte denne mand, som jeg elskede næsten med det samme💖. Hele mit system mærkede en dyb genkendelse og omsorg💞. Jeg følte en ubetinget kærlighed som skræmte mig🔥
Dengang vidste jeg ikke hvad som ramte mig, det åbnede en massiv udvikling, og jeg brugte 2 år på at få det til at fungere( det er den ultra korte version🤪) men tilsidst måtte vi skilles da smerten blev større end kærligheden💖så jeg gjorde det forbi. Derefter brugte jeg 10 år på at lukke af for den kærlighed og lukke mit hjerte i, det gjorde for ondt. Han dukkede op mellem årene for igen at konstatere, at jeg stadig elsker ham.
Hvad jeg ikke vidste var, som jeg ved nu, at den kærlighed det er mig, jeg er ubetinget kærlighed✨og fordi noget ikke kan blive, så er det aldrig ens betydende med, at vi skal slukke for det vi mærker. Ofte kommer vi til at vurdere og bedømme den kærlighed vi mærker i hjertet✨💞✨ som ikke god nok, rigtig nok eller værdifuld nok - kun fordi der ingen modtager er, eller det ikke kan blive som vi ønsker det.
Når du slukker for at undgå at mærke den kærlighed så slukker du for dig selv🔥 og hermed undertrykker du din egen energy of lifeforce- du kan skabe liv med den kraft, og som kvinde skal du lære, at hælde ud af den kærlighed, og være fri nok til aldrig at tage det personligt, hvis der ikke er en modtager, men være fri i dit udtryk og aldrig lade det afhænge af om vedkommende kan modtage det som du kommer med eller ej💖
Du er en kvinde, som elsker dybt tillad dig selv at dele ud, vis det, og vær det du er💫 når du undertrykker energien i hjertet blokerer du får dit eget livs flow og vitalitet✨
Jeg har mærket og erfaret på min egen krop hvad det gjorde ved mig, og denne embodyment af vores life force & divine energy💞er vejen til healing af dig og moderjord🌎 med dette energiskifte har jeg skabt et liv i frihed- et liv fra hjertet ✨💖✨
Dette og meget mere, er hvad jeg skal skrive om på mit skriverefugium på Bali 🌴💖
I kærlighed Neela🕊