Grænseoverskrider du også dig selv- den at opdage det?

59758525_329745707691802_2662490182871154688_n.jpg

Gennem min egen personlige healingsproces for flere år tilbage prøvede jeg utallige behandlere, terapeuter og gentagne gange blev jeg grænseoverskredet og oplevede fysiske overgreb, og fik en følelse af ikke at blive set eller forstået.

Jeg har idag en dybere forståelse af hvorfor, og til hvilket formål det tjente.

Ser du der sker aldrig fejltagelser, alt er en reflektion af mig og dig - et kærligt spejl til dig, også når det ikke føles som kærligt, så er det et spejl som vil vise dig de steder, hvor der er noget du skal se på og heale.

For mig var det en spejling af følgende: Jeg fik vist alle de steder jeg grænseoverskred mig selv, alle de steder jeg begik overgreb på mig selv, alle de steder jeg ikke lyttede, så mig selv, eller forstod mig selv.

Jeg fik en dyb kropslig oplevelse af hvordan manglende indføling og manglende bevidsthed hos en terapeut som kun var styret af teknikker, præstation, og fixer mentalitet, brød igennem mit sårbare feminine følsomme væsen og skabte endnu mere chok i mit nervesystem.

Dette er en arv fra det maskuline paradigme, den maskuline tankegang- som spejlede min egen usunde maskuline måde at være her i livet på, som jeg selv var blevet betinget af, jeg kendte ikke til andet.


Forleden fik en af mine egne klienter samme erfaring..

Hun var så fint i proces og langsomt foldede sig ud i sin smukke fine feminine energi efter at have lukket ned i kroppen i årevis, været rigid, hård og disconnected fra sig selv og sin natur.


For noget tid siden opsøgte hun en body SDS behandler fordi hun mærkede lyst til at få arbejdet endnu mere med kroppen.


Hun kom i tillid, blev mødt af en dejlig behagelig mand, men det som skete var overgreb, og det værste er, at ingen af dem opdagede det. Mit formål med mine ord er ikke at udskælde en bestemt behandlingsform eller teknik, fordi det er altid et match og et spejl i din egen tilgang til dig selv, og det du skal lære.

Min klient fik en reflektion af hvordan hun er kommet ind i verden i tillid, åben og glad, men hun fik et chok i hendes system hun kom fra en værenstilstand til en at få stukket en kæp i hjulet og så lukkede hun hurtigt i igen. Hun bed tænderne sammen, spændte i maven og nakken og siden da mærket angsten snige sig frem igen.

Det spejl og den erfaring er med til at give hende en kropslig oplevelse (embodyment) af hvad der foregår, og har foregået. Vi arbejdede med chokket og forløste energien i kroppen igen. Alt har en mening og alt sker for en årsag- og hun forstår godt hvorfor, hun skulle have den oplevelse. En gammel dødsangst steg op i hende og hun overgav sig, lod sig kvæle, stoppede kampen for at genopstå på ny, og det var smukt på alle måder. Processen fortsætter - der er ingen slutningen og der er ingen begyndelse, kun lige nu.

Jeg fraråder ingen specifikke behandlinger, men forstå at det spejler altid graden af din egen bevidsthed, samt din egen lærings kurve.

Jeg har selv ved flere lejligheder anbefalet mine klienter en dygtig, kærlig og bevidst BDSér som arbejder meget med respekt for det feminine. Dette kan være en god indgangsvinkel, såfremt vi har et meget kraftigt muskelpanser.

Jeg vil gerne invitere dig til at reflektere over om du selv har sådanne oplevelser med i baggagen? I såfald er der også en læring til dig, vi er kollektivt færdige med at skulle fixe os selv, der er ingen som skal fixes, heller ikke dig. Vi der er heller ikke noget galt med dig når du ikke bliver mødt eller forstået hos lægen. Dette er igen en spejling af et system underlagt en fixer mentalitet, skabt af det maskuline paradigme som ikke har forstået endnu hvordan det feminine lider, og hvad hun har brug for. Det er et spejl om at begynde at forstå dig selv og din feminine natur- hvad har hun brug for?

I kærlighed Neela


_MG_8050-2.jpg
 

Jeg hedder Neela Rosalina. En passioneret hjertekvinde, som brænder for at udbrede budskabet omkring at leve et liv fra hjertet. 

Et liv fra hjertet- er et liv i glæde, kærlighed og nydelse.
Jeg hjælper dig på rejsen fra hjernen til hjertet, på rejsen hjem til din sande natur, til et liv og en krop du elsker.
Dit hjerte er magisk og din længsel efter mere liv, glæde, kærlighed og nydelse er en stille hvisken fra din sjæl og hjerte om, at du er på afveje.

Jeg har en baggrund som psykoterapeut og fysioterapeut, og så leger jeg med energi. Den ekspanderende energi som aktiveres fra dit hjertecenter. Min unikke gave er at jeg mærker og ser dig. Jeg spotter og forløser dit traume (kærlighedssår) som gjorde, at du begyndte at navigere fra hovedet fremfor din vildeste GPS- dit hjerte.

 

Læs mere på bloggen