- Din genvej til et liv i overensstemmelse med din unikke sjæl.


 

Universet åbnes 14. februar 2017FÅ ADGANGEN TIL ET HJERTELIGT ONLINE UNIVERS, SOM GIVER DIG NØGLEN TIL LIV I FRIHED, GLÆDE, KÆRLIGHED OG ET DRYS AF MAGI.


Ønsker du nøglen til et liv i overensstemmelse med din unikke sjæl?


Lever du fra hovedet eller fra hjertet?

Jeg har selv gennem det meste af mit liv levet fra hovedet. Fra fornuft, analyse, frygt, kontrol og strategisk planlægning. At leve på denne måde hvor frygten styrer, er en vej som ender blindt. Jeg har gjort op med frygten og vendt hele mit liv på hovedet nu. Vejen kan være svær og til tider ensom, derfor har jeg lavet dette univers. Et univers som hjælper dig med at leve fra dit hjerte, fra din indre sandhed, i frihed, kærlighed og glæde således, at du skaber dit liv fra hjertet, og tiltrækker mere af det du reelt ønsker dig, fremfor alt det som du ikke ønsker, men som du i dag ubevidst skaber fra frygten. Jeg drømmer om et fællesskab, hvor vi holder fast, og støtter hinanden i det som føles rigtigt. Jeg ønsker en modpol til samfundets stemme, der ønsker at fastholde individet til at leve fra bestemte kasser på bestemte måder. 

Hvad drømmer du om?

At leve fra hjernen slukker vores drømme. Hvad fortæller du dig selv lige nu, om hvorfor du ikke ikke lever din drøm? Hvilke begrænsninger? Hvilke overbevisninger har du købt ind i, og ladet dig forføre af og væk fra dig, væk fra din sandhed og det som du virkelig brænder for, det som giver mening på et dybere plan for dig, og det som får hele din krop til at dirre af glæde, og hjertet til at boble over af glæde? Jeg ønsker at du skal mærke fællesskabet, som holder hånden under dig, spejler dig i det du intuitivt ved er rigtigt, om hvordan du drømmer om at leve dit liv.

Hvor i dit liv tillader du at mærke de små sommerfugle i hjertet, som fylder din krop op? Har du glemt det? Jeg er her for at få dig til at huske, huske hvad du kom her for. Din sjæl taler til dig gennem dit hjerte, og forsøger at få dig til at lytte, og huske din sandhed- dit hjerte er intelligent og har svaret. Men i hverdagen er det ofte overdøvet af frygttanker, tankemylder, overfladisk snak. Samfundets stemmer bedøver dig med mere frygt, mere kontrol de overdøver og overloader dig, så du ikke kan høre den stille hvisken dybt inde fra dig. Alt sammen gør, at du slukker for dig, og slukker for hjertets magi.

Jeg støtter og guider dig, og viser dig hvordan dit hjerte kommunikerer med dig, jeg giver dig værktøjerne til at holde fast i dig, og skrue ned for alt det som overdøver dit hjerte og din sjæl.Universet er for dig som;

✔ Savner gnisten, de store følelser og mærke at du er i live?

✔ Er træt af at leve i et hamsterhjul af daglige rutiner?

✔ Vil vide hvad meningen er med dit liv? - Ja der er en mening, du er nemlig helt unik.


Din personlige værtinde

Jeg hedder Neela Rosalina, jeg er din personlige guide og hjerteråbner i universet. Jeg er her for at guide dig tilbage til din sande powerfulde natur. Jeg lærer dig, at leve og dyrke hjertet bevidst. Istedet for at blive påvirket af samfundets stemme, som emmer af kassetænkning, kontrol, frygt og ubalance i den maskuline og feminine energi.

Jeg lærer dig, at bevæge dig væk fra den knoklende tilværelse hvor vi konstant går på kompromis med nærværet til os selv, og dem vi elsker. Jeg lærer dig, at stå i dig selv, og aktivere din største power- dit hjerte.

Jeg ønsker at fylde dig med viden om hvordan du kan leve det liv du ønsker, når du følger universets love og dit smukke hjerte.

Find ind til det powerfulde hjerte som vi alle besidder- dyrke det og forstå på et kropsligt plan gennem følelserne hvordan du som kvinde kan leve i denne tid, ikke overleve, men leve et liv i overensstemmelse med din feminine energi og natur.

Jeg har selv gået vejen fra hovedet til hjertet. Jeg levede et liv så fjernt fra min egne kerne at det blev smertefuldt både psykisk som fysisk. Jeg har arbejdet massivt med både krop og sind. Mine resultater er i dag et liv med stor frihedsfølelse, mere glæde, liv og nydelse. Før var verden grå, og nu er den i farver, og alt står åbent.

Personlig guidance

Hvis du har udfordringer eller konkrete spørgsmål, så skriv til mig inde i det lukkede fælleskab på facebook. Jeg svarer personligt, og deler gerne. På denne måde behøver du ikke længere at analysere og regne ud, jeg lærer dig at søge ned i dit hjerte, og derfra blive fortrolig med din egen indre stemme. Jeg ønsker at gøre dig helt fri og uafhængig, således, at du bliver din egen indre guru, fri til at leve et LIV FRA HJERTET.Et liv fra hjertet er for alle, som beslutter sig for det. Det er muligt at skabe præcis det, som du ønsker, men du kommer ikke uden om frygten, og det er her online universet kan støtte dig på rejsen.


Universet er for dig som;

✔ Mangler støtte og viden til hvordan du udlever dine drømme, og skaber et liv i overensstemmelse med dig?

✔ Er usikker på hvordan, og hvor du skal starte henne?

✔ Gerne vil udleve dine drømme og hjertets længsler, men mangler støtte og sparring?

✔ Kender til følelsen af ikke at passe ind.

✔ Mærker dit liv ikke helt stemmer overens, med den du er inderst inde, og de værdier som du ofte må gå på kompromis med.

✔ Mærker en stærk følsom side, som ikke bliver tilgodeset i dit liv, som det ser ud lige nu.

✔ Er frygtstyret og træffer beslutninger fra hjernen istedet for hjertet.

✔ Prøver at regne alting ud fra hovedet istedet for at lytte til hjertet.

✔ Svært ved at mærke dig selv og dine behov

✔ Svært ved at lukke glæde og kærligheden ind.

✔ Føler dig draget af Universet og det jeg skriver.


Vi har alle en indre længsel, hvad er din længsel? Jeg vil elske at høre fra dig inde i mit online univers  

ET LIV FRA HJERTET. 


Sådan kan et liv fra hjertet ændre dit liv

  • Slip for tvivle på dig selv, og tro at det ikke er muligt, at leve det liv du drømmer om.
  • Oplev glæden ved at dyrke dit hjerte, og stå ved dig selv.
  • Få en hverdag i overensstemmelse med din unikke sjæl.
  • Oplev at være en del af et varmt og vibrerende fællesskab af smukke sjæle.
  • Få gejsten og støtten, til at holde dig på sporet, til at leve ET LIV FRA HJERTET.
  • Bliv gladere og sundere i krop og sjæl, oplev de mest fantastiske sidegevinster.
  • Kom i kontakt med dit eget indre lys, og stå ved det.Du bliver en del af et smukt hjertevarmt fællesskab. Som medlem af Universet bliver du en del af et unikt og værdifuldt fællesskab af hjertekvinder, som også brænder for at leve et liv fra hjertet i overenstemmelse med deres indre sandhed. 


Som medlem af universet ET LIV FRA HJERTET får du;

 

✔ Ubegrænset adgang til personlig kærlig guidance fra mit hjerte til dit.

✔ Adgangen til en facebook gruppe af et højt vibrerende kærligt fælleskab af skønne kvinder som er på samme rejse mod et liv fra hjertet. Der er i gruppen mulighed for at stille og besvare spørgsmål. Jeg vil ofte tjekke ind og følge med i aktiviterne samt kommentere. Du vil kunne spejle dig i kvinder der ligesom dig, ønsker at leve i overensstemmelse med deres hjerte.

✔ Jeg baner vejen, og støtter dig til DIT LIV FRA HJERTET.

✔ Du undervises løbende i hjertes magi og hvordan du connecter med hjertet.

✔ Du lærer løbende at identificere og slippe diverse blokeringer, gennem månedens temaer, således at du kan leve - ET LIV FRA HJERTET.

✔ Netværk med ligesindede, modige smukke sjæle, som er på samme rejse som dig.

✔ Hver måned inspireres du med et nyt tema med udgangspunkt i - ET LIV FRA HJERTET. Kommende teamer for 2017; 

Frygt, Vibrationer, Selvværd, Manifestation, Begrænsende overbevisninger, Taknemmelighed, Kærlighed, Healing af traumer, Penge, Livsformål og passion, krop og kost, Relationer, Frygten for eget lys og Nytårskur. Der vil altid være adgang for minimum 2 månedstemaer når du melder dig ind i universet. Der kan opstå ændringer i temaerne, da jeg kun deler de emner, som ligger mig på hjerte, det betyder for dig, at de kommer fra et rent hjerte med ægte begejstring og passion- alt andet giver nemlig ikke mening♡.

✔ 10 % rabat på alt fra Neelarosalinadamgaard.com. 


Din investering

For 199 kr. om måneden kan du blive medlem af online universet -ET LIV FRA HJERTET. 

For ca. 6,5 kroner om dagen bliver du en del af dette hjertevarme fællesskab, som hjælper, støtter og vækker dine drømme til live, således at du ikke kan undgå, at få succes med ET LIV FRA HJERTET i overensstemmelse med dine drømme.


Du kan melde dig ud, når som helst du føler du er klar, til at slippe universet og leve dit liv overensstemmelse med dig.


Hvad mærker du lige nu?

Din intuition taler til dig gennem hjertet, føler du dig draget af mit univers? Mærker du små glædes bobler i hjertet ? Så lad dig føre af hjertet, og bliv medlem. Hjertet kan du altid stole på, også når det kan virke lidt skørt eller farligt. Men stol ikke på mig- stol på de signaler, som hjertet sender dig lige nu.

Husk dit hjerte er magisk

Vidste du, at dit hjerte indeholder en magisk vibration. Lærer du at aktivere denne vibration og dyrke den med bevidsthed, vil du også være i stand til at tiltrække det, som du drømmer om. 

Vi lever i et samfund hvor vi fremelsker intellektet - hjernen. Men i hjertet ligger en dybere intelligens, som vi ikke dyrker på samme måde. Jeg er her for at lave det om, jeg ønsker at sprede budskabet omkring hvilken magi vi alle indeholder, og hvordan vi kan skabe et liv fra hjertet, fremfor et liv fra hjernen i frygt, kontrol og stress.Ses vi ?

Jeg vil elske, at have dig med på rejsen.

Kærligst 

Neela Rosalina

Din personlige guide og hjertementor