Giving is receiving

I nedenstående finder du gratis lydfiler og andet godt, som jeg ønsker at dele med dig, som er klar og åben til at modtage.


 
_MG_8516-2.jpg

Få de 5 mest basale og selvkærlige trin til ophealings af stress

Vi kvinder er i dagens samfund ikke gearet til at leve som gennemsnittet gør lige nu. Mange er i ren OVERLEVELSE, en tilstand som er blevet en kronisk fysiologisk flugt og kæmp respons.

Det er ikke meningen du skal overleve dit liv hver dag- lyt til denne lydfil som kærligt guider dig igennem 5 selvkærlige trin.

 
5.jpg
 
45563375_2072024029774266_5652142168005935104_n.jpg

Gratis afklarende telefonsamtale

Forstå hvordan jeg kan hjælpe dig. Få en fornemmelse om vi er et match. Modtag spejling og vejledning til der, hvor du er lige nu og hvad du oplever som din største udfordring lige nu. Samtalen varer ca. 20 min, og det er helt gratis. 

 

"Det nytter ikke noget, vi kun arbejder kognitivt i min verden. Vi skal arbejde både med kroppen, psyken og energien" siger psykoterapeut Neela Rosalina Damgaard, der i dag lever af at give hjertesignatursessioner. For Neela er soleklart, at vejen ud af krisen går gennem hjertet! 

Hør hendes historie der både inkluderer seriøse smerter og et seriøst karriere- job i første del af denne episode. Du vil også høre om hvad et kærligheds -sår er, og hvad du selv kan gøre for at få det bedre som alverdens behandlinger ikke kan gøre for dig. LYT HER


Connect med mig for inspiration til et liv fra hjertet