Connect med din sjæl og essens


Kender du til følgende:

✔ Har du brug for kontrol for at føle dig tryg, og føler du ofte at du må klare det meste alene?

✔ Prøver du at regne alting ud fra hovedet – gennem analyse og kontrol?

✔ Oplever du ofte; stress, angst, hovedpine, tankemylder, frygttanker, træthed, tristhed, energiforladt, tomhed, kropssmerter, vægt og fordøjelses problemer samt lavt selvværd?

✔ Har du svært ved at træffe gode beslutninger for dig selv og føle indre fred?

✔ Føler du dig ofte forkert, fastlåst, overloaded, trist og mangler retning i livet?

✔ Har du et savn og og en længsel om at leve fra din indre sandhed og din passion?

✔ Oplever du ofte at verden fremstår for hård til dig, og føler du må beskytte dig selv ved at gøre dig hård?

✔ Har du problemer med kærligheden og relationer? Måske er det svært, at lukke kærligheden helt ind eller tiltrække den?

Formålet med en hjerte signatur session

Kom fra hjernen ned i hjertet

Session er en kombination af let samtale og kropsterapi samt intuitiv guidance. Sessionen bringer dig fra hovedet ned i hjertet. Det betyder, at du går fra at regne ud, analyse, kontrol, stress, frygt og tankemylder til at falde ned i hjertet til indre fred, din feminine energi, selvomsorg og tillid til livet.

Du vil forstå baggrunden -årsagen som trigger din frygt, som skaber ravage for dig op i nutiden og gør at du flygter op i hjernen hvorfra du fjerner dig fra dig selv og din sjæl. I processen vil du heale på celleplan, for at integrere den forandring der skal til i dit liv for at udfolde dit potentiale og opleve indre frihed.

Hvorfor virker denne tilgang

Jeg har selv gået i terapi i mange år, og dykket ned ned i min personlige historie. Jeg lærte utroligt meget, men idag kan jeg se, at meget af dette var unødvendigt, og ligefrem skadeligt for mit væsen. Der laves ofte lange tunge processer, ofte gennem flere år, hvor der desværre opstår unødvendige retraumatiseringer.

Hjerte signatur sessionen opstod, da jeg lod mig guide indefra, og overgav mig til mit eget sjælsformål. Det føles som om, alt jeg har oplevet, og været igennem var en forberedelse til disse sessioner. Hjerte signatur sessionen, er desuden en kombination af min faglige viden, personlige erfaringer, og ikke mindst min intuitive tilgang til hver eneste af mine klienter. 

Denne session går direkte ind til kernen af din problematik- ikke så meget snik snak. Kort sagt så bringer jeg dig fra hovedet ned i hjertet.

I almindelig samtaleterapi arbejder du oftest kun med din dagsbevidsthed, dvs. du arbejder kun i de 5 % af det lag, som skaber din virkelighed lige nu- derfor arbejder jeg med kroppen og hjertet, som guide til din underbevidsthed og herfra healer du på celleplan. På denne måde vil forandringen integreres i din krop og hjertet, hvilket betyder, at du vil være i stand til at implementere denne forandring i dit liv bagefter.  


95 % AF DIN EGEN ADFÆRD OG INTERAKTION MED OMVERDEN SKABES HOVEDSAGELIGT FRA DIN UNDERBEVIDSTHED OG KUN 5 % AF DET DU ER BEVIDST OM SKABER DEN VIRKELIGHED DU KENDER I DAG.

Jeg guider dig altså fra hjernen - derfra hvor du er kommet til at tro du skulle overleve fra, ned i dit hjerte, derfra hvor det var meningen, du skulle leve, et liv i glæde og nydelse. Mødet som opstår indeni dig, til dit hjerte, er så smuk og fin en process. Jeg vil elske at guide dig, så du også kan stå i livet, og mærke hele dig, og leve i overensstemmelse med dig og din sandhed.


Min personlige historie

Jeg har selv levet med stress igennem mange år. Stress fra fysiske traumer som smertede i min krop til følelsesmæssige traumer, som gjorde jeg lukkede helt ned for mig selv, og levede fra en overlevelses tilstand, som var gået hen blevet til min grundtilstand – helt uden at jeg vidste det.

Jeg har gennem årene været på en indre rejse. Jeg opsøgte alverdens behandlere for at få mine smerter og min indre lidelse til at gå væk. Jeg erfarende, at jo mere jeg have fokus på, at få det hele til at gå væk jo mere fjernede jeg mig fra mig selv, og jo mere lidelse opstod der inden i mig, fordi følelserne og frygten forsvandt ikke- de stagnerede og skabte endnu mere, af det jeg ikke ønskede. Min rejse gik fra et højt aktiveret frygtcenter i hjernen og ned til min krop og mit hjerte. Herfra lever jeg, og er dermed connected til min egen indre sandhed. Fra hjertet skaber jeg mit liv i fuldstændig overensstemmelse med min sjæl. Jeg handler i livet udfra min krops budskaber, og den stille hvisken fra hjertet. Hjerte signatur sessionen er essensen af den rejse. Det er en forløsning og healing af dine traumer på celleplan.


❝Jeg troede, at jeg kunne analysere mig frem til alle svarerne, men jeg er blevet klogere. Neela har hjulpet mig så meget, hun er den direkte årsag til, at jeg er blevet mere mig❞

En Hjerte Signatur Session er for dig som;

 

✔ Er villig og klar til at tage ansvar for dit liv, og arbejde med dig selv.

✔ Er du træt af at være stresset, presset og overvældet.

✔ Længes du efter at mærke dig selv, din krop og dine behov.

✔ Søger du efter forløsning, så du igen kan trække vejret, og tage livet ind og leve din sandhed.


❝På briksen skete der noget, for her blev min hjerne i højere grad koblet fra. Det var pludselig ikke svært, at svare på det Neela spurgte om, for jeg skulle ikke tænke over det, svaret kom bare til mig. Ved hver session har jeg opnået større indsigt og nye erkendelser❞

Hvad får du ud af en Hjerte Signatur Session

💖 Forløsning af følelsesmæssige som fysiske traumer som forhindrer dig i at udleve dit fulde potentiale.

💖 Nøglen til at slippe og slukke den bagvedliggende frygt, som skaber ravage i dit liv og relationer.

💖 Genetablering af kontakten til din krop, og adgang til dit hjerte og feminine energi.

💖 Release, indre fred og tillid til livet.

💖 Connect med din indre sandhed og feminine visdom.  


“Neela har en fantastisk evne til at spørge på en måde så man selv pludselig kan mærke svaret. Hun har lært mig at svarerne er i mig selv, jeg skal bare give plads til at lade dem komme frem - dvs. lade hjernen holde fri, for kroppen er klogere!”

 Praktisk

SESSIONEN KAN FOREGÅ TELEFONISK SOM LIVE.

En TELEFON session er lige så powerfuld som en LIVE session - Nogle af de mest transformerende sessioner jeg har guidet var på telefon- so dont hold back yet, hvis dit hjerte har længtes efter en hjerte session 💖 og du bor langt væk.

Energi arbejdet eksekveres udenfor tid og sted 🙌 og jeg vil elske at guide dig, som føler dig kaldet.

LIVE LOKATION vælg mellem:

🏠 Nordic Health House, Hejrevej 30 3. sal, 2400 KBH NV.

🏠 Allerød Park 2, 3450 Allerød: 5 minutter fra Allerød station.

INVESTERING

TELEFON Session: 1.250 kr./90 minutter 

LIVE session: 1.400 kr./90 minutter

OBS: Afbud skal foretages senest 24 timer før den aftalte tid, der er ingen refundering ved udeblivelse.


 MINI FORLØB- 4 Sessioner

Spar 1.000 kr. ved booking af forløb ( 4 x 90 minutter)

I et forløb arbejder vi ned i en dyb healingsprocess omkring dit kærlighedssår, som blokerer dig for at connecte dig med hjertet.

Ved køb af et forløb modtager du en kode, du skal anvende hver gang, du booker din session. 

RATEBETALING PÅ FORLØB  

Betal i 4 rater ( trækkes hver 30. dag) mod et gebyr på 100 kr.  


Hjerte signatur sessionen

- hvordan og hvorfor.

Jeg arbejder i en kombination af samtale og energetisk kropsterapi fordi det virker som en genvej indtil dig- indtil den del af dig, som du ved er derinde -din sandhed og power. Jeg bringer dig ned i den del af dit nervesystem hvor du automatisk healer dig selv. 

Således fjerner jeg dig fra dit højt aktiverede nervesystem, der hvor du sidder fast, der hvor du agerer fra afmagt, frygt og stress.

Du ligger ned under det meste af sessionen. Jeg arbejder intuitivt, og derfor ved jeg aldrig med sikkerhed hvad der skal ske.

Du vil opleve at blive afslappet, og svært ved at tænke helt klart- hvilket er helt perfekt. Jeg ønsker at slukke din hjerne, slukke for fornuften, logikken, strategikeren og overdommeren, som bor inde i dig, den del af dig, som konstant prøver at regne den ud, den del af dig som overlever livet. 

Vi taler roligt ind i dit tema - jeg stiller dig spørgsmål, som jeg intuitivt mærker ind i. Du arbejder nu i det ubevidste lag - og det er herfra, du kan få det største udbytte til din forandring og healing.

Når jeg afspænder dig, og bringer dig ned i den del af dit nervesystem, som kaldes det parasympatiske nervesystem, healer du helt af dig selv.

Det kan være chok, traumer og gamle begrænsende overbevisninger. Derfor kan du også opleve, at du begynder, at fryse eller få koldsved hvilket indikerer, at du slipper gammel ophobet energi i kroppen.

Du kan også opleve forbipasserende smerter i kroppen eller fornemmelser, det er din krop som frigiver blokeret energi. Du kan også opleve kvalme, vrede eller få et godt grineflip. Det er endnu et udtryk for fastfrosset energi i kroppen som slipper.

Det er denne fastfrosset energi, som er en del af årsagen til, at du sidder fast i mønstre, vaner, relationer osv. Det er også denne energi/følelse som gør, at du er flygtet op i hjernen, og har skåret kroppen og hjertet fra, fordi lige der, ligger følelser du tidligere ikke turde, eller ønskede at mærke. 


 

Jeg glæder mig til at møde dig, og guide dig ned i hjertet, til et liv med mere glæde og kærlighed.

Kærligst

Neela Rosalina


Connect med mig og få inspiration til et liv fra hjertet


Overvejelser

Jeg har prøvet samtaleterapi gennem mange år, men jeg sidder stadig fast i bestemte mønstre? 

Årsagen hertil er, at der skal heales på celleplan, dvs. der skal opstå en energetisk forløsning på kropsplan, ellers forsætter du med at genudspille din gamle historie. Samtidig skal der arbejdes med sindet, gamle løgnhistorier som du fortæller dig selv på det ubevidste plan skal identificeres, og herfra startes en effektiv omprogrammering. Krop og sind hænger uforløseligt sammen, og derfor skal der arbejdes på begge planer.

Jeg er bange for hvad der kan dukke op af gamle traumer og oplevelser. 

Hvis du er bange og dermed undgår at mærke, vælger du at tage afstand fra dig selv. Selve frygten er en indikation om, at du ved der ligger noget, som du ikke har taget dig af. Når vi blokerer for de gamle oplevelser, bor de i kroppen som lagret ophobet energi. De vil helt afgjort lave ballade op i nutiden og aktivere dit frygtcenter i hjernen. Alt dette foregår som regel på et ubevidst plan. For at overgive sig, og give slip er det vigtigt at processen er tryg, og du er i fuld tillid til mig. Jeg kender til dette sted som min egen bukselomme, og derfor er det altid helt essentielt i mine sessioner at tilliden, autenciteten og sårbarheden kommer i første række.

Jeg er ikke sikker på, at der er hjælp til mig og min situation, da jeg føler afmagt og håbløshed.

Alle mennesker er underlagt de universelle love. Grundstenen i min tilgang er følgende; 

1) Alt er energi.

2) Lige tiltrækker lige

3) Vi frygter alle udstødelsen.

Det er min udokumenterede påstand, at alt lidelse kommer fra ovenstående. Den gode nyhed er dog, at vi kan tage magten tilbage og arbejde konstruktivt med disse love. Derfor er der også hjælp til dig, uanset hvilken problematik, og smerte du står med i dag.