_MG_8260-2.jpg

 

Fra overlevelse

til indre frihed og tillid.

 

 

 

Min historie 

Jeg hedder Neela - Jeg er 39 år og min store smerte i livet har været, at balancere mellem mit hoved og mit hjerte. Gennem det meste af mit liv har jeg eksisteret fra hovedet, i fornuften, logikken, frygten og den pæne pige. Et tidligt fysisk og psykisk traume havde slået bunden ud af mig, og rystet mig i hele mit fundament, og skabt en adskillelse mellem min hjerne og hjertet. Jeg var afskåret fra halsen og ned, jeg levede med daglige smerter. Min krop og min sjæl larmede for, at få mig til at komme hjem til mig selv og mit hjerte.  Men jeg vidste ikke hvordan, jeg havde nemlig mistet kontakten til mig selv, og lyttede derfor ikke. Det endte i et fysisk og psykisk kollaps, og gennem årene skulle jeg samtidig gennemtrævle konstante forliste kærlighedsrelationer.

Jeg gik fra ren overlevelse, til at slippe kontrollen helt. Jeg meldte mig delvis ud af samfundet, og isolerede mig selv. Jeg følte ikke, at jeg kunne være tilstede i livet længere på de præmisser, som jeg havde skabt for mig selv, og den måde som gennemsnittet lever på i dag. Jeg blev draget mod naturen som aldrig før. Jeg måtte nulstille mig selv, og det blev en gennemgribende transformation, hvor stilhed og ren overgivelse blev afgørende faktorer for, hvor jeg er i dag.

Det var en lang og lærerig process jeg gennemgik. Langsomt har jeg fundet en balance og lever fra mit hjerte i tillid. Jeg har vendt mit liv på hovedet, gået fra ren karriere til at udleve min livspassion. Jeg har knækket koden, og mærker livet, glæden, passionen og kærligheden og lever i overensstemmelse med mig selv. Jeg lader mig føre i tillid af min krop og mit hjerte, som guider mig blidt.

Tilgang

Jeg arbejder med krop og sind på samme tid. Jeg bruger hele min personlige rejse og faglige redskabskasse, min tilgang og behandling er en sammensmeltning af den sidste nye videnskab omkring cellebiologi, terapeutisk samtale, intuitiv guidance, energetisk og spirituel terapi.

Min baggrund spænder bredt fra Organisk Psykoterapeut, Fysioterapeut, Acces Bars Facilitator- Energetisk kropsbehandlinger, Foundation og Level 1- Identificering i individets begrænsende overbevisninger, samt undervisning og facilitering til personlig empowerment, Spirituelt Mentorforløb hos Heartfull Vision, viden og research omkring the power of the heart og et hav af andre kurser.

I mit hjerte mærker jeg en dyb passion for at hjælpe dig, med at re-connecte dig med dit hjerte, og din krop. Det er min livsmission, at hjælpe dig med, at komme fra hjernen ned i hjertet. Det er en magisk rejse;

Fra Overlevelsen til Livet, fra Maskulin energi til  Feminin energi, fra Kontrol til Overgivelse i tillid, fra Hårdhed til Blidhed, fra Knoklende til Nydende, fra Frygt til Kærlighed, fra Givende til Modtagende, fra Handlende til Følende.

Den nye tids paradigme gør, at det blir endnu sværere at være i den knoklende og hårde energi, du vil modarbejde naturen og konstant gå i modvind hvis du fortsætter med at navigere fra hjernen. Derfor vil jeg guide dig til at bruge de universelle naturlove for at skabe  mere flow og nyde den feminine energi i den nye tid.

Er du blevet nysgerrig på et liv fra hjertet ?

 


Connect med mig hvis du også gerne vil leve mere i overensstemmelse med hele dig, skabe et liv fra hjertet, samt lukke kærligheden og glæden ind?