Hjerte Signatur Session 

heal dit kærlighedssår

Kender du også til følelsen af at sidde fast i den samme negative kærlighedsspiral ?

Dette er den virkelige ÅRSAG til, hvorfor du lever oppe i dit hoved fremfor i den ekspanderende hjerte vibration.

 
 

Forstå hvordan de universelle love skaber ravage i lige præcis DIT kærlighedsliv med en hjerte signatur session.

Årsagen er IKKE det du allerede godt ved, men alt det som ligger UFORLØST i det ubevidste lag i kroppen og sindet, som skaber problemer for dig oppe i nutiden.

💖Under en hjerte signatur session åbner jeg op for dette lag hos dig.

💖Jeg spotter og forløser de blokerede følelser, som gør at du gentager en negativ kærlighedsspiral.

 

⚡️Én ting er viden, og intellekt.

Men du har nok erfaret at det IKKE hjælper dig helt i mål!

Hvis du har prøvet at analysere dig frem til resultatet, så har du du helt sikkert stødt panden mod en mur - millioner af gange.

 

⚡️Noget helt andet er, hvad du vibrerer fra!!

Du sender konstant vibrationer ud, nøjagtigt som en radio sender lydbølger ud.

Alt er energi - ligesom du også er energi!

 

Forstå hvilke vibrationer som du sender ud lige nu

med en hjerte signatur session.

fordi det du sender ud,

får du retur

også i kærligheden

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

 

 

Uanset om du har kæmpet med dit kærlighedstema gennem mange år, har siddet i timevis af terapi, og sidder tilbage med en følelse af at være et helt specielt håbløst tilfælde,

eller om det er et ny opstået hændelse, som volder dig følelsesmæssig smerte.

– så kan jeg hjælpe dig, lige der hvor du er.

Hvordan

Gennem forløsning af stagnerede oplevelser/følelser i det ubevidste lag slipper du negativ energi på krop og celleplan. Dermed begynder du at navigere i livet fra krop og hjerte fremfor frygtcenteret i hjernen, som gør at du skaber samme forudsigelige lovestories igen og igen.

Det er uanset om det er konstante svigt, utroskab, følelsesmæssig utilgængelighed, psykopati, vold eller narcissisme, eller bare de samme klaphatte- så er der er altid en årsag, og en grund til at du præsenteres, og trækker disse oplevelser ind i dit liv. Det handler IKKE om dem, men om dig!

💫 Jeg hjælper dig med at spotte ÅRSAGEN til dit unikke mønster i kærlighed, og sammen påbegynder vi en healingsproces på et dybt niveau.

💫 Sessionen går en gravko dybere end almindelig samtale terapi. Når vi arbejder med energien på kropsplan, vil du rykke dig kvantespring, og spare både tid og penge. 

💫 Under en hjerte signatur session kommer du helt sikkert til at opleve gamle hændelser der dukker op fra det ubevidste lag, og nej det er ikke altid rart, men jeg er ved din side hele vejen, og hjælper dig med at heale de stagnerede og blokerede følelser op i både krop og sind, så de ikke længere blokerer dig op i nutiden. Det er nemlig lige præcis det, som er problematikken lige nu.

💫 Jeg slukker for din hjerne, der er intet du skal regne ud længere. Istedet skal du til at mærke, føle og sanse dig selv.

 

Alt hvad du har oplevet gennem dit liv lagres som energi på celleplan og minder i din frygtcenter i hjerrnen. Der er ren kvantefysisk, at de gamle følelser lagres som ophobet energi i dit system. En følelse er energi i bevægelse, men blokerede/stagnerede følelser - er energi som skaber ubalance og kan med tiden skabe sygdom. 

Løsningen er ikke at det skal gå væk!

Nej, løsningen er at forløse energien

- derfor er en hjerte signatur session kun for dig, som er klar.

 

Er du klar til at sige JA til dig selv?

Eller ønsker du fortsat at undgå det ubehagelige, og dermed slukke for dig selv ?

Mærk efter- du skal være være klar til at overgive dig til det ukendte, det du frygter, det du ubevidst prøver at undgå.

 

EKSTRA BONUS

En hjerte signatur healer på flere lag. Du tænder din livsgnist, og den der kapaaaw følelses, som bor inde i dig, fordi sessionen bringer dig fra hovedet ned i hjertet, hvor passionen, saften og kraften ligger og venter på dig. 


 

 Testimonials

“Tusind tak for en helt igennem alt for vild oplevelse. Det var meget følelsesladet og befriende samtidig. Den varme der gik igennem min krop, da vi fik forløst alle mine følelser og traumer, var simpelthen den vildeste oplevelse. Kan ikke beskrive det med ord jeg har det så godt i dag og jeg elsker det. Hvis i virkelig ønsker at få bugt med jeres inderste så book en tid hos Neela, det er absolut det hele værd. Hun er det skønneste menneske, varm, har så meget kærlighed og støtter dig igennem det hele. Tusind tak for muligheden for at komme tilbage til livet. Af hjertet tak.” 
— Annie

“Uden jeg næsten lægger mærke til det, har hun sporet sig fuldstændig ind på hvad der lige nu er min største udfordring. På briksen føler jeg mig så set og hørt og tryg. Jeg bliver blidt ført tilbage til de oplevelser i mit liv trænger til at blive kigget på og forløst. Neela er utrolig omsorgsfuld og tillidsvækkende. Jeg kan mærke hendes ægte interesse og kærlighed. Jeg glæder mig allerede til næste gang.”
— Nana

“Det der blev forløst, føltes som at have været ude i kulden i frostvejr, hvor du spænder hele kroppen til det gør ondt! Og du er der i mange mange timer, dage og år - fryser og spænder. Pludselig bliver du lukket ind i varmen og du giver slip i hele kroppen. Du lukker varmen ind og hele din krop ned til mindste celle slapper af. Du slipper og bliver varm indvendig.”
— Claudia

“Det hjalp i mit parforhold, hvor den ændring der er sket med mig også på en eller anden måde har ændret min kærestes adfærd - jeg føler, at han er blevet meget mere opmærksom på mig, og mere betænksom. Jeg føler også, at jeg er blevet mere rummelig overfor andre, og hvordan de vælger at være, sige og gøre. Det er så nyt, så smukt og så fantastisk! Jeg kan ikke udtrykke min taknemmelighed nok. Hvis jeg ikke var kommet hos Neela ville jeg bare have fortsat i uvidenhed... Konsekvenserne kunne have været et ødelagt parforhold, dårligere familierelationer, accept af tingenes tilstand uden at tage hensyn til mig selv.”
— Louise

Neela formåede, at skabe så trygge, professionelle og kærlige rammer. Jeg stolede meget hurtigt på hende, at jeg kunne gå i titusinde stykker, og stadig være levende bagefter, hun skulle nok samle mig op. Og den fornemmelse og tillid er bare blevet bekræftet lige siden. Neela adskiller sig fra mange andre terapeuter ved at kombinere krop-og psykoterapi.
Sessionerne var FANTASTISKE. Jeg havde ingen forventninger - jeg havde været igennem 2 intensive forløb med en psykoterapeut 2 år forinden, så jeg vidste, at lidt havde jeg da lært og arbejdet med, men sessionen var en FORLØSNING.Jeg fik nogle fantastisk oplevelser med mig i rygsækken, at jeg turde tage nogle chancer i forhold til mit professionelle og følelsesliv. Jeg føler mig mere åben, jeg er nået meget længere med kropsterapien, end med andre behandlingsformer jeg har haft.
— Claire

Praktisk

SESSIONEN KAN FOREGÅ TELEFONISK SOM LIVE.

En TELEFON session er lige så powerfuld som en LIVE session - Nogle af de mest transformerende sessioner jeg har guidet var på telefon- so dont hold back yet, hvis dit hjerte har længtes efter en hjerte session 💖 og du bor langt væk.

Energi arbejdet eksekveres udenfor tid og sted 🙌 og jeg vil elske at guide dig, som føler dig kaldet.

LIVE LOKATION vælg mellem:

🏠 Nordic Health House, Hejrevej 30 3. sal, 2400 KBH NV.

🏠 Allerød Park 2, 3450 Allerød: 5 minutter fra Allerød station.

INVESTERING

TELEFON Session: 1.250 kr./90 minutter 

LIVE session: 1.400 kr./90 minutter

OBS: Afbud skal foretages senest 24 timer før den aftalte tid, der er ingen refundering ved udeblivelse.


 
 

Mini FORLØB - 4 Sessioner

Spar 1.000 kr. ved booking af forløb ( 4 x 90 minutter)

I et forløb arbejder vi ned i en dyb healingsprocess omkring dit kærlighedssår, som blokerer dig for at connecte dig med hjertet.

Ved køb af et forløb modtager du en kode, du skal anvende hver gang, du booker din session.

 

 Ratebetaling på forløb  

Betal i 4 rater ( trækkes hver 30. dag) mod et gebyr på 100 kr. 


GRATIS Afklarende samtale

Overvejer du en session, mærk om vi er et match.


 

En hjerte signatur session vil skabe en helt ny bevidsthed i dit kærlighedsliv, og aktivere din egen kærlighed til dig selv! Den kærlighed og omsorg som er udgangspunket for at tiltrække en nærende kærlighedsrelation.

Du kan hælde spandevis af penge ud af vinduet på timevis af coaches og almindelig samtaleterapi, i håb om at slippe de gamle mønstre og traumer.

- eller du kan investere i en hjerte signatur session, og en gang for alle komme ind til kernen, og årsagen af din problematik og begynde at heale det op på celleplan.

Hjertet er din portal til din sjæl og essens,

Hjertet guider dig konstant gennem livet

 men dårlige erfaringer kan gøre det være svært at stole på hjertet, og der kan opstå forvirring.

En hjerte signatur session hjælper dig med at sætte stikket i til hjertet, så du kan begynde at lytte til den stille hvisken fra sjælen som guider dig hjem.

 

Jeg vil glæde mig til at guide dig 💖

Kærligst

Neela Rosalina