Fra klienter og kursister


Kære Neela,

Den 18. maj 2017 var jeg første gang ude hos dig i NOR huset. Det føltes som et af de sværeste skridt at gå – for et år siden. Nu kan jeg slet ikke forstå hvorfor det var svært at bede om hjælp til at få styr på den del af fortiden som på alle måder lagde begrænsninger på min fremtid.

Det har været det vildeste år på så mange punkter – ikke en eneste del af det jeg vil være foruden. Men hold nu op! Mange af sessioner hos dig var mildt sagt intense, og det gjorde vanvittig ondt at åbne op. Faktisk føltes det som at stå ved afgrunden uden mulighed for at bakke. Det var udelukkende dig – dig – der gjorde forskellen for mig. Kæmpe tak. Du hjalp når det var svært og blev ved med at presse på, og helt oprigtigt; jeg ville aldrig nogensinde være hvor jeg er uden arbejdet sammen med dig.

Mit liv er fortsat en fin række af gode oplevelser og dårlige oplevelser. Helt som det skal være. Jeg har bare fået en anden tillid til at tingene nok skal arte sig præcis som de skal, og det giver en masse ro. Ro i mig og ro i mine beslutninger. Og jeg er vild med det.

I marts da vi sås sidst var det med beslutningen om at få en baby med mig selv. Det er det stadig, og på torsdag skal jeg på fertilitetsklinik for første gang. Jeg er blevet undersøgt fra top til tå, og alt er præcis som det skal være. Jeg er stadig 38 år og det er gammelt i den verden, men udgangspunktet er, at det ikke bør blive svært at lave en baby – og jeg er ved at revne af spænding.

I løbet af april og maj er jeg blevet så meget klogere på babyprocessen, og jeg hviler fuldkomment i, at tage et skridt ad gangen. Beslutninger der først skal træffes senere bruger jeg ikke tanker på nu. Ting der skal besluttes nu, såsom valg af donor(!!! – det er en vild verden helt for sig), troede jeg ville blive svært, men det er det ikke.

På alle mulige måder, er der alt muligt jeg gerne vil fortælle dig, men det hele kan koges ned til: Der sker præcis det der skal ske når det skal ske. Intet mere intet mindre. Det er den stærkeste tillid til livet jeg har fået, og det betyder at jeg lige så stille kan sætte den ene fod foran den anden og tage mine skridt. Ikke skridt andre tror, håber, antager eller forventer jeg tager, men skridt jeg gerne vil gå – min vej i mit liv. Det er en helt ny og fantastisk verden. TAK for dig.

— Kærligst Maria
Min rejse med Neela startede i februar 2017. Jeg troede, at jeg kunne fikses på 1 gang...max to. At jeg bare lige hurtigt skulle have styr på, hvorfor det der med mænd, ikke rigtigt gik til held for mig. Hvorfor jeg altid løb ind i den samme type. Jeg troede, at det havde noget at gøre med en bestemt ekskæreste. At han havde ødelagt det i mig og for mig. I den allerførste session fik vi åbnet for hjertet - det handlede ikke om mændene...det handlede om mig, og den bagage jeg havde med. Det kærlighedssår der lå i som 4-årig at opleve, at mine forældre blev skilt, at min far forlod min hverdag, og at jeg aldrig rigtigt at have givet det lov til at fylde. Selvom det på den måde var endt med at fylde alt. Jeg har brugt et år. Og det har både været et langt, hårdt og fantastisk år. Det har været hårdt, og der har været meget gråd og selvransagelse. Neela har med sin ro, varme og dybe indsigt været den mest fantastiske medrejsende. En rejse, hvor jeg på visse tidspunkter tænkte, at jeg da måtte være en lost case rent terapimæssigt, når jeg græd over den samme historie fra barndommen for 5. gang i træk, men hvor Neela har åbnet mit hjerte for at mærke smerten og på den måde finde fred med den istedet for at lukke den ned. Det har været en vild investering. I mig selv. Og jeg er taknemmelig for hver eneste lille ekstra cm mit hjerte har åbnet sig med Neelas hjælp. Det har betydet en kæmpe forskel i mit liv ❤️
.
En del af rejsen har også været at sætte pris på de mænd, jeg har mødt på vejen. At se gaven i at genudspille kærlighedssåret. Hvilket godt kan være lidt svært, når jeg for 117. gang løber ind i en mand, der ikke prioriterede mig, eller gav mig kærlighed. Indtil det gik op for, at det lige præcis var de ting, jeg manglede at give mig selv. Prioritet og kærlighed.
Jeg indledte et forhold. Med mig selv. For første gang. Som 36-årig. Og ligepludselig var han der. Ham den der helt fantastiske mand. Som sætter mig først, prioriterer mig og giver mig kærlighed. Som er den perfekte kæreste, mand og partner. Som har ventet ligeså meget på mig, som jeg har ventet på ham.
— Karin
Skønne Neela,

Der sker de vildeste ting når jeg har haft session med dig, det er simpelhen magi.
Jeg sælger mine dyreste produkter 1-2 dage efter jeg har talt med dig.

Så hvad vil 5 minutter med dig hver dag gøre ved min business ;-)
der hvor vi kommer hen er jo gamle oplevelser jeg ikke anede kunne holde mig tibage i at være mig.

Før jeg mødte dig var jeg stærk ud af til, men indeni var der uro i den grad.
Jeg har aldrig følt mig så langt væk fra mig selv. Du kom som sendt fra himmel.
Jeg føler nu min POWER og KREATIVTET, er hjemme i mig, og jeg er stærk uden på og indeni.
Det er helt ok at være mig, uroen indeni er væk, jeg føler mig ikke forkert mere.

Jeg skal dele mine talenter med verden, og bare være mig selv.

Jeg er dybt taknemmelig for jeg fandt dig af hjerte TAK <3
Neela har min varmeste anbefaling, hvis du vil rykke på dig og din business.

— kærligst Charlotte
Den varmeste og kærligste session jeg til dags dato har oplevet.
Det at føle sig set, mødt, rummet og forstået var i sig selv meget healende, og når rejsen til sjælen begynder går man derfra med en dyb forløsning. Tak kære Neela fordi du er dig og fordi du er her.
— Ninette
Kære Neela. tusind tak for en helt igennem alt for vild oplevelse. Det var meget følelsesladet og befriende samtidig. Den varme der gik igennem min krop, da vi fik forløst alle mine følelser og traumer, var simpelthen den vildeste oplevelse. Kan ikke beskrive det med ord jeg har det så godt i dag og jeg elsker det. Hvis i virkelig ønsker at få bugt med jeres inderste så book en tid hos Neela, det er absolut det hele værd. Hun er det skønneste menneske, varm, har så meget kærlighed og støtter dig igennem det hele. Tusind tak for muligheden for at komme tilbage til livet. Af hjertet tak.
— Annie
Jeg har modtaget en hjertesignatur af skønne Neela. Det føles til at starte med som en dejlig samtale hvor Neela virkelig lytter. Uden jeg næsten lægger mærke til det, har hun sporet sig fuldstændig ind på hvad der lige nu er min største udfordring. På briksen føler jeg mig så set og hørt og tryg. Jeg bliver blidt ført tilbage til de oplevelser i mit liv trænger til at blive kigget på og forløst. Neela er utrolig omsorgsfuld og tillidsvækkende. Jeg kan mærke hendes ægte interesse og kærlighed. Jeg glæder mig allerede til næste gang.
— Nana
At deltage på kærlighedsworkshoppen er noget af det mest autentiske og lærerige, jeg længe har været med til. Der blev skabt indsigt på så mange planer og hele følelsesregistret blev taget i brug. Absolut anbefalelsesværdigt
— Ida
Det der blev forløst, føltes som at have været ude i kulden i frostvejr, hvor du spænder hele kroppen til det gør ondt! Og du er der i mange mange timer, dage og år - fryser og spænder. Pludselig bliver du lukket ind i varmen og du giver slip i hele kroppen. Du lukker varmen ind og hele din krop ned til mindste celle slapper af. Du slipper og bliver varm indvendig.
— Claudia
Ved at være i smerten både i sindet og i kroppen samtidig og få de to dele til at arbejde sammen, sker der noget helt magisk. Jeg kunne ikke negligere, at der var en dyb smerte fra da jeg var barn - men som voksen forstod jeg den, accepterede jeg og gav slip.
Det er så nyt, så smukt og så fantastisk! Jeg kan ikke udtrykke min taknemmelighed nok.
— Claudia
Kærlighedsworkshop: Wauv det var enormt lærerigt og spændende, og helt sikkert noget jeg vil med til igen.
Jeg fik så meget ud af det, som jeg stadig bearbejder.
— Claudia
Kropsterapien giver en ro, så man slapper mere af og føler sig tryg. Derudover er Neela rigtig god til at komme med konkrete øvelser eller opgaver, man kan anvende i sin dagligdag. Neela jeg vil gerne takke dig for din altid dejlige måde at hjælpe andre ❤
— Ditte
Neela adskiller sig fra mange andre terapeuter ved at kombinere krop-og psykoterapi. Jeg har gået hos tre psykologer før jeg kom hos Neela.
— Claire
Neela er bare det kærligste menneske, at være i rum med, også når du skal sidde overfor dig selv, og se nogle sandheder i øjnene der er mindre sjove. Man kan blotte sig helt og, lade lagene pille af i det tempo, og omfang, man nu er parat til det.
Jeg fik nogle fantastisk oplevelser med mig i rygsækken, at jeg turde tage nogle chancer i forhold til mit professionelle og følelsesliv. Jeg føler mig mere åben, jeg er nået meget længere med kropsterapien, end med andre behandlingsformer jeg har haft.
— Claire
Det hjalp i mit parforhold, hvor den ændring der er sket med mig også på en eller anden måde har ændret min kærestes adfærd - jeg føler, at han er blevet meget mere opmærksom på mig, og mere betænksom. Jeg føler også, at jeg er blevet mere rummelig overfor andre, og hvordan de vælger at være, sige og gøre.
— Louise
Neela formåede, at skabe så trygge, professionelle og kærlige rammer. Jeg stolede meget hurtigt på hende, at jeg kunne gå i titusinde stykker, og stadig være levende bagefter, hun skulle nok samle mig op. Og den fornemmelse og tillid er bare blevet bekræftet lige siden.
— Claire
Hvis jeg ikke var kommet hos Neela ville jeg bare have fortsat i uvidenhed... Konsekvenserne kunne have været et ødelagt parforhold, dårligere familierelationer, accept af tingenes tilstand uden at tage hensyn til mig selv.
— Louise
Jeg kom til Neela, fordi jeg ikke troede/lyttede nok til mit eget hjerte. Jeg tvivlede på mig selv, og jeg stolede ikke på mine beslutninger. Jeg forsøgte, at udregne en plan for alt.
— Claire
Sessionerne var FANTASTISKE. Jeg havde ingen forventninger - jeg havde været igennem 2 intensive forløb med en psykoterapeut 2 år forinden, så jeg vidste, at lidt havde jeg da lært og arbejdet med men sessionen var en FORLØSNING.
Jeg føler en større ro. Hvis jeg har bekymringer kan jeg bedre håndtere dem - jeg kan acceptere hvis jeg er ked af det eller vred, og så handle på den følelse. Jeg kan også bedre være mig selv, og tage hensyn til mine egne behov, og dermed også sige fra.
— Claire
Jeg indså, at jeg har det hele inde i mig selv - min krop kender svarene og har roen inden i.
Jeg har nu en større opmærksomhed på mig selv, hvordan jeg har det, og hvad mine behov er. Jeg føler, at jeg er nået så meget længere end jeg nogensinde ellers ville have været.
Ved at være i smerten både i sindet og i kroppen samtidig og få de to dele til at arbejde sammen, sker der noget helt magisk. Jeg kunne ikke negligere, at der var en dyb smerte fra da jeg var barn - men som voksen forstod jeg den, accepterede jeg og gav slip.