Fra klienter og kursister

 
title839988458.png

1.1 Klientforløb

Lolle Andersen- Selvstændig ByLolle

 

MIN VILDESTE SUPER POWER, er taget hjem til mig, og mine omgivelser ændrer sig til det meste fantastiske, jeg kan ønske mig. Selvudvikling er dybt arbejde, og jeg har med Neela´s hjælp fået fjernet mine dybeste blokeringer. Jeg mærker mit hjerte så meget, og føler mig ikke forkert mere. Jeg behøver ikke knokle, jeg lever et liv i flow.

“Før forløbet hos Neela forløbet, havde jeg ubalancer smerte/uro i kroppen, den styrede min sindstilstand. Jeg sov dårlig, var trist, og negativ. Efter anden gang hos Neela, forsvandt smerten/uroen i kroppen. Det meste fantastiske oplevelse, følelsen af at komme hjem i mig selv.”

“Mit nervesystem er i ro og alarmklokkerne ringer ikke. Jeg mærker mit hjerte så meget, og føler mig ikke forkert mere. Jeg behøver ikke knokle, jeg lever et liv i flow. Ro healing af mit nervesystem, jeg har taget min feminine POWER hjem til mig, jeg lever fra hjertet og ikke hjernen. Jeg mærker energier og vibrationer og ved hvad jeg skal gå med.”

“Det største Aha oplevelse, er MIN VILDESTE SUPER POWER, er taget hjem til mig. Samt at mine omgivelser ændre sig til det meste fantastiske jeg kan ønske mig. Selvudvikling er dybt arbejde og jeg har med Neela´s hjælp fået fjernet mine dybeste blokeringer. At tappe ind i min hjertevibration, og mærke det, der gør mig boblende glad er så fantastisk.”

“Jeg har en ro i mig selv, og ved hvad jeg skal gå med. Jeg har med Neela´s hjælp fundet mit why, min krop er ved at eksplodere af glæde og jeg træner mit hjerte hver dag. Jeg bobler og har den meste fantastisk energi og glæde hver dag.”


”Det bedste investering jeg har givet mig selv, er sessioner hos Neela, og jeg var ikke i tvivl efter en afklarende telefon samtale med Neela. Hun er er det fineste spejl af mine blokeringer, opløsning og healing og følelsen af at komme hjem i til mig selv, er det bedste jeg har gjort for mig. Jeg har lært at mærke mig selv og hvad der er godt for mig, det er ikke noget du kan tænke dig til med hovedet, jeg siger fra der hvor jeg ikke mærker god energi, og har det fantastisk med det.”

“Jeg vil anbefaler Neela til alle, som vil arbejde med sig selv på et dybere plan og mærke sig selv. Et liv i kærlighed fremfor et liv i frygt. Jeg føler mig så stærk indeni, og føler intet kan ryste mig ud af min kærlig energi. En veninde spurgte mig hvad er den bedste investering du har gjort for dig selv? Neela var mit svar, før Neela sagde min veninde, Neela svarede jeg, der er intet før som har gjort jeg er vokset så meget som sessioner hos Neela.”


 
title121303161.png

1:1 Klientforløb

Birgitte 47 år- Designer

 

Jeg var bange for, at det ikke ville gøre nogen forskel og hjælpe mig.

“Før forløbet havde jeg en tiltagende uro i min krop og i mit sind. Jeg havde søvnproblemer og måtte oftere og oftere tage sovemedicin. Uroen/angsten blev mere og mere en normaltilstand. Jeg følte mig træt og trist, og brugte meget energi på at holde mig oven vande og bekæmpe mine triste følelser. Efter 5 sessioner hos Neela, skete der en langsom men markant forandring med mit nervesystem. Det begyndte at slappe af og jeg oplevede en ro som jeg ikke har gjort i mange år. Jeg sover meget bedre om natten nu og kan bedre være tilstede i nuet i ro, med det der er af tanker og følelser, uden den lyst til at flygte fra det ubehagelige som jeg tidligere havde.”

“Jeg mærker nu kærligheden og omsorgen til mig selv, og healer mig selv indefra.
Jeg forstår nu, at det er uundgåeligt at dykke ned i angsten og smerten og andre ubehagelige følelser, og give det lys og luft, for at heale, i stedet for at lægge låg på og lade dæmonerne vokse sig store i det skjulte.”


Jeg er blevet bedre til at mærke hvad jeg har lyst til og hvad jeg ikke har lyst til og sige det. Jeg vil anbefale Neela til alle som er interesseret i at arbejde seriøst med sig selv, fordi hendes krop/sind/sjæls-terapi går i dybden og tager fat og rykker der hvor der er brug for det.”  


 
title152602205.png

1:1 Klientforløb

Diana Ørsted- Jobkonsulent

 

DEN STØRSTE FORANDRING ER, AT JEG HAR FÅET EN GRUNDLÆGGENDE RO I MIT SYSTEM, OG MIN KROP GÅR I IKKE I ALARMBEREDSKAB PÅ SAMME MÅDE, DA JEG LEVER MERE FRA HJERTET END FRA MIT HOVED.


”Jeg havde meget ubalance i hele mit system i form af uro, hjertebanken, svimmelhed og synsforstyrrelser. Under første session hos Neela, sejlede briksen under mig, som var jeg i høj søgang. Resten af dagen var jeg knusende træt og næste morgen forsvandt mine symptomer.”

“Neela formår at spejle mig, så jeg med med kærlig støtte fra hende opdager mine egne blokeringer og uhensigtsmæssige mønstre. Hun læser mig, og ser mig klart. Jeg mærker tydeligt, at hun forstår den energi og utryghed der larmer i mig og hvad der skal til for at udnytte energien mere hensigtsmæssigt. Jeg har endda fået mod til at udfordre og eksponere mig selv i "tidligere" svære situationer som jeg har undgået og få dem vendt til en succesfølelse.”

“Jeg var tidligere SÅ bekymret for, at min tilstand aldrig ville stoppe, at mit liv skulle være sådan altid.”


”Jeg vil anbefale Neela til alle mennesker, som virkelig ønsker at slippe gamle blokeringer, og blive frie i deres liv og gå fra at leve et liv i frygt, til at leve det i kærlighed.”


Kære Neela,

Den 18. maj 2017 var jeg første gang ude hos dig i NOR huset. Det føltes som et af de sværeste skridt at gå – for et år siden. Nu kan jeg slet ikke forstå hvorfor det var svært at bede om hjælp til at få styr på den del af fortiden som på alle måder lagde begrænsninger på min fremtid.

Det har været det vildeste år på så mange punkter – ikke en eneste del af det jeg vil være foruden. Men hold nu op! Mange af sessioner hos dig var mildt sagt intense, og det gjorde vanvittig ondt at åbne op. Faktisk føltes det som at stå ved afgrunden uden mulighed for at bakke. Det var udelukkende dig – dig – der gjorde forskellen for mig. Kæmpe tak. Du hjalp når det var svært og blev ved med at presse på, og helt oprigtigt; jeg ville aldrig nogensinde være hvor jeg er uden arbejdet sammen med dig.

Mit liv er fortsat en fin række af gode oplevelser og dårlige oplevelser. Helt som det skal være. Jeg har bare fået en anden tillid til at tingene nok skal arte sig præcis som de skal, og det giver en masse ro. Ro i mig og ro i mine beslutninger. Og jeg er vild med det.

I marts da vi sås sidst var det med beslutningen om at få en baby med mig selv. Det er det stadig, og på torsdag skal jeg på fertilitetsklinik for første gang. Jeg er blevet undersøgt fra top til tå, og alt er præcis som det skal være. Jeg er stadig 38 år og det er gammelt i den verden, men udgangspunktet er, at det ikke bør blive svært at lave en baby – og jeg er ved at revne af spænding.

I løbet af april og maj er jeg blevet så meget klogere på babyprocessen, og jeg hviler fuldkomment i, at tage et skridt ad gangen. Beslutninger der først skal træffes senere bruger jeg ikke tanker på nu. Ting der skal besluttes nu, såsom valg af donor(!!! – det er en vild verden helt for sig), troede jeg ville blive svært, men det er det ikke.

På alle mulige måder, er der alt muligt jeg gerne vil fortælle dig, men det hele kan koges ned til: Der sker præcis det der skal ske når det skal ske. Intet mere intet mindre. Det er den stærkeste tillid til livet jeg har fået, og det betyder at jeg lige så stille kan sætte den ene fod foran den anden og tage mine skridt. Ikke skridt andre tror, håber, antager eller forventer jeg tager, men skridt jeg gerne vil gå – min vej i mit liv. Det er en helt ny og fantastisk verden. TAK for dig.

— Kærligst Maria
Min rejse med Neela startede i februar 2017. Jeg troede, at jeg kunne fikses på 1 gang...max to. At jeg bare lige hurtigt skulle have styr på, hvorfor det der med mænd, ikke rigtigt gik til held for mig. Hvorfor jeg altid løb ind i den samme type. Jeg troede, at det havde noget at gøre med en bestemt ekskæreste. At han havde ødelagt det i mig og for mig. I den allerførste session fik vi åbnet for hjertet - det handlede ikke om mændene...det handlede om mig, og den bagage jeg havde med. Det kærlighedssår der lå i som 4-årig at opleve, at mine forældre blev skilt, at min far forlod min hverdag, og at jeg aldrig rigtigt at have givet det lov til at fylde. Selvom det på den måde var endt med at fylde alt. Jeg har brugt et år. Og det har både været et langt, hårdt og fantastisk år. Det har været hårdt, og der har været meget gråd og selvransagelse. Neela har med sin ro, varme og dybe indsigt været den mest fantastiske medrejsende. En rejse, hvor jeg på visse tidspunkter tænkte, at jeg da måtte være en lost case rent terapimæssigt, når jeg græd over den samme historie fra barndommen for 5. gang i træk, men hvor Neela har åbnet mit hjerte for at mærke smerten og på den måde finde fred med den istedet for at lukke den ned. Det har været en vild investering. I mig selv. Og jeg er taknemmelig for hver eneste lille ekstra cm mit hjerte har åbnet sig med Neelas hjælp. Det har betydet en kæmpe forskel i mit liv ❤️
.
En del af rejsen har også været at sætte pris på de mænd, jeg har mødt på vejen. At se gaven i at genudspille kærlighedssåret. Hvilket godt kan være lidt svært, når jeg for 117. gang løber ind i en mand, der ikke prioriterede mig, eller gav mig kærlighed. Indtil det gik op for, at det lige præcis var de ting, jeg manglede at give mig selv. Prioritet og kærlighed.
Jeg indledte et forhold. Med mig selv. For første gang. Som 36-årig. Og ligepludselig var han der. Ham den der helt fantastiske mand. Som sætter mig først, prioriterer mig og giver mig kærlighed. Som er den perfekte kæreste, mand og partner. Som har ventet ligeså meget på mig, som jeg har ventet på ham.
— Karin
Skønne Neela,

Der sker de vildeste ting når jeg har haft session med dig, det er simpelhen magi.
Jeg sælger mine dyreste produkter 1-2 dage efter jeg har talt med dig.

Så hvad vil 5 minutter med dig hver dag gøre ved min business ;-)
der hvor vi kommer hen er jo gamle oplevelser jeg ikke anede kunne holde mig tibage i at være mig.

Før jeg mødte dig var jeg stærk ud af til, men indeni var der uro i den grad.
Jeg har aldrig følt mig så langt væk fra mig selv. Du kom som sendt fra himmel.
Jeg føler nu min POWER og KREATIVTET, er hjemme i mig, og jeg er stærk uden på og indeni.
Det er helt ok at være mig, uroen indeni er væk, jeg føler mig ikke forkert mere.

Jeg skal dele mine talenter med verden, og bare være mig selv.

Jeg er dybt taknemmelig for jeg fandt dig af hjerte TAK <3
Neela har min varmeste anbefaling, hvis du vil rykke på dig og din business.

— kærligst Charlotte
Den varmeste og kærligste session jeg til dags dato har oplevet.
Det at føle sig set, mødt, rummet og forstået var i sig selv meget healende, og når rejsen til sjælen begynder går man derfra med en dyb forløsning. Tak kære Neela fordi du er dig og fordi du er her.
— Ninette
Kære Neela. tusind tak for en helt igennem alt for vild oplevelse. Det var meget følelsesladet og befriende samtidig. Den varme der gik igennem min krop, da vi fik forløst alle mine følelser og traumer, var simpelthen den vildeste oplevelse. Kan ikke beskrive det med ord jeg har det så godt i dag og jeg elsker det. Hvis i virkelig ønsker at få bugt med jeres inderste så book en tid hos Neela, det er absolut det hele værd. Hun er det skønneste menneske, varm, har så meget kærlighed og støtter dig igennem det hele. Tusind tak for muligheden for at komme tilbage til livet. Af hjertet tak.
— Annie
Jeg har modtaget en hjertesignatur af skønne Neela. Det føles til at starte med som en dejlig samtale hvor Neela virkelig lytter. Uden jeg næsten lægger mærke til det, har hun sporet sig fuldstændig ind på hvad der lige nu er min største udfordring. På briksen føler jeg mig så set og hørt og tryg. Jeg bliver blidt ført tilbage til de oplevelser i mit liv trænger til at blive kigget på og forløst. Neela er utrolig omsorgsfuld og tillidsvækkende. Jeg kan mærke hendes ægte interesse og kærlighed. Jeg glæder mig allerede til næste gang.
— Nana
At deltage på kærlighedsworkshoppen er noget af det mest autentiske og lærerige, jeg længe har været med til. Der blev skabt indsigt på så mange planer og hele følelsesregistret blev taget i brug. Absolut anbefalelsesværdigt
— Ida
Det der blev forløst, føltes som at have været ude i kulden i frostvejr, hvor du spænder hele kroppen til det gør ondt! Og du er der i mange mange timer, dage og år - fryser og spænder. Pludselig bliver du lukket ind i varmen og du giver slip i hele kroppen. Du lukker varmen ind og hele din krop ned til mindste celle slapper af. Du slipper og bliver varm indvendig.
— Claudia
Ved at være i smerten både i sindet og i kroppen samtidig og få de to dele til at arbejde sammen, sker der noget helt magisk. Jeg kunne ikke negligere, at der var en dyb smerte fra da jeg var barn - men som voksen forstod jeg den, accepterede jeg og gav slip.
Det er så nyt, så smukt og så fantastisk! Jeg kan ikke udtrykke min taknemmelighed nok.
— Claudia
Kærlighedsworkshop: Wauv det var enormt lærerigt og spændende, og helt sikkert noget jeg vil med til igen.
Jeg fik så meget ud af det, som jeg stadig bearbejder.
— Claudia
Kropsterapien giver en ro, så man slapper mere af og føler sig tryg. Derudover er Neela rigtig god til at komme med konkrete øvelser eller opgaver, man kan anvende i sin dagligdag. Neela jeg vil gerne takke dig for din altid dejlige måde at hjælpe andre ❤
— Ditte
Neela adskiller sig fra mange andre terapeuter ved at kombinere krop-og psykoterapi. Jeg har gået hos tre psykologer før jeg kom hos Neela.
— Claire
Neela er bare det kærligste menneske, at være i rum med, også når du skal sidde overfor dig selv, og se nogle sandheder i øjnene der er mindre sjove. Man kan blotte sig helt og, lade lagene pille af i det tempo, og omfang, man nu er parat til det.
Jeg fik nogle fantastisk oplevelser med mig i rygsækken, at jeg turde tage nogle chancer i forhold til mit professionelle og følelsesliv. Jeg føler mig mere åben, jeg er nået meget længere med kropsterapien, end med andre behandlingsformer jeg har haft.
— Claire
Det hjalp i mit parforhold, hvor den ændring der er sket med mig også på en eller anden måde har ændret min kærestes adfærd - jeg føler, at han er blevet meget mere opmærksom på mig, og mere betænksom. Jeg føler også, at jeg er blevet mere rummelig overfor andre, og hvordan de vælger at være, sige og gøre.
— Louise
Neela formåede, at skabe så trygge, professionelle og kærlige rammer. Jeg stolede meget hurtigt på hende, at jeg kunne gå i titusinde stykker, og stadig være levende bagefter, hun skulle nok samle mig op. Og den fornemmelse og tillid er bare blevet bekræftet lige siden.
— Claire
Hvis jeg ikke var kommet hos Neela ville jeg bare have fortsat i uvidenhed... Konsekvenserne kunne have været et ødelagt parforhold, dårligere familierelationer, accept af tingenes tilstand uden at tage hensyn til mig selv.
— Louise
Jeg kom til Neela, fordi jeg ikke troede/lyttede nok til mit eget hjerte. Jeg tvivlede på mig selv, og jeg stolede ikke på mine beslutninger. Jeg forsøgte, at udregne en plan for alt.
— Claire
Sessionerne var FANTASTISKE. Jeg havde ingen forventninger - jeg havde været igennem 2 intensive forløb med en psykoterapeut 2 år forinden, så jeg vidste, at lidt havde jeg da lært og arbejdet med men sessionen var en FORLØSNING.
Jeg føler en større ro. Hvis jeg har bekymringer kan jeg bedre håndtere dem - jeg kan acceptere hvis jeg er ked af det eller vred, og så handle på den følelse. Jeg kan også bedre være mig selv, og tage hensyn til mine egne behov, og dermed også sige fra.
— Claire
Jeg indså, at jeg har det hele inde i mig selv - min krop kender svarene og har roen inden i.
Jeg har nu en større opmærksomhed på mig selv, hvordan jeg har det, og hvad mine behov er. Jeg føler, at jeg er nået så meget længere end jeg nogensinde ellers ville have været.
Ved at være i smerten både i sindet og i kroppen samtidig og få de to dele til at arbejde sammen, sker der noget helt magisk. Jeg kunne ikke negligere, at der var en dyb smerte fra da jeg var barn - men som voksen forstod jeg den, accepterede jeg og gav slip.

Læs flere på instagram