Lyd og energifrekvenser 

I nedenstående finder du mine forskellige healings lydfiler, som kort fortalt vil bringe dig ned i en Altered State of Awareness- en ændret bevidsthedstilstand. En tilstand hvor du har mulighed, for at slippe gammel stagneret energi fra gamle traumer, og fastlåste følelser.

Da jeg startede min praksis i 2017, blev jeg selv overrasket over hvordan mine klienter tilsyneladende let, kom helt ned i de dybeste dybe lag. Jeg har altid vidst, at jeg kunne noget med min stemme og min energi, men det gik først op for mig, da jeg gjorde alvor af, at leve af det, som jeg altid naturligt har været, nemlig en fødselshjælper på stagneret energi. Hvilket giver god mening, da jeg altid har mærket andres følelsemæssigesmerte, som de følelser og blokeringer, de ikke selv vidste de havde, eller ville være ved. 

Det har i mange år været en smerte at leve med, at mærke andre, især fordi jeg mærker det som mange ikke ønsker at komme i kontakt med. Nogle mærker det intuitivt, at det føles farligt, og uden at rigtig vide hvorfor, så trækker de sig fra mig. Men mest af alt oplever jeg, at folk gerne vil hjælpes hjem. 

Men brikkerne faldt langsomt på plads undervejs, som jeg begyndte at være min natur, og slippe mit gamle liv samt praktisere det, som var meningen jeg skulle. Jeg lod mig guide, og følge min intuition undervejs, og det blev til mine hjerte signatur sessioner. Det føles, som jeg aldrig har lavet andet.

En del af hjerte signatur sessionen er, at guide dig ned i de dybere lag i din underbevidsthed med min energi og min stemme. Vores stemmer indeholder forskellige vibrationer, og det jeg oplever er, at min stemme og energi aktiver, og åbner op for lag i dig.

I sommeren 2017 talte jeg med et medie, som satte ord på hvad det er jeg gør.

Jeg bringer dig ned i en Altered State Of Awareness.

Dette er en ændret bevidsthedstilstand, hvor du har mulighed for at slippe gammel stagneret energi. Dette kan være traumer, overbevisninger, mønstre og indre modstand.

Mærk efter i hjertet om du længes, og er villig til at mærke dig selv. Hvis du er ude efter et quick fix (som egentlig betyder, at du ik ønsker at mærke dig selv) så er det også okay, det der intet galt i. Der kan være en smerte du prøver at undgå, men så vil jeg ikke anbefale dig, at købe disse healingsfiler. 

Du har din egen fri vilje, og ikke før end du er villig til at åbne op for det lag, er du klar. Så mine filer er ikke for alle- prøv at mærk efter. Har du modstand? Så lad det ligge lidt. Nogle gange vil vi det gerne med vores hoved, men vi tør ikke overgive os helt, dette er helt naturlig, igen det er der intet galt med, det er jo den måde du passer på dig selv, da den gamle måde at være i verden på er tryg, og en stor del af dit fundament nu, og derfor kan det føles som en indre død at slippe og overgive sig til energien. Nogle af filerne skal du høre igen og igen for at få det optimale udbytte, da dit sind gerne vil prøve at beskytte dig, og med filerne nedbrydes sløret og lagene langsomt, og du vil herfra kunne invitere flow ind og skabe fra et helt nyt sted.

Dette har været et forespørgsel længe fra mine klienter, så nu har jeg skabt nedenstående filer- mærk efter hvilken en som taler mest til dig, prøv ikke at regne det ud, men istedet læg mærke til hvad der sker i din krop som du læser nedenstående beskrivelse. Oplever du energi på en af dem, så vil det være den du skal bruge, og måske mærkes energi på flere af dem.

Go fornøjelse - jeg hører gerne fra dig, og hvad din oplevelse er med mine frekvensfiler.

 


Skønne Neela 💖

Din skønne stemme i min øre hver dag, hvor du guider mig til at mærke mig, mit 💖 jeg oplever jeg kommer hjem i mig selv. At min power shiner hver dag 💖 Alle spændinger forsvinder. Jeg sender positive vibrationer ud og jeg oplever relationer ændre sig til positive oplevelser min vej. Jeg træner mit hjerte hver dag, og hæver energien hver gang 🙏🏻 Jeg er dybt taknemmelig for at have fundet frem til dig og din dejlig stemme i mine øre hver dag, af hjertet tak 💖
— Charlotte

9.jpg

Healing af fastlåste følelser

  • Introduktion
  • Guidet healing af fastlåste følelser/stagneret energi

Denne proces kan du anvende igen og igen. Hver gang du står i noget som er smertefuldt og du automatisk lukker ned, så vil denne healing hjælpe dig med at fordøje, og lade kroppen transmutere energien.

Er du som de fleste har du aldrig lært at alle følelser kommer med en gave som skal åbnes, især de smertefulde, de er med til at udvikle dig som menneske. De virker som små porte indtil essensen af dig. Denne praksis er essentiel og basis for at ekspandere den energi du er.

Stangneret/fastlåst energi er årsag til sygdom og fastlåste mønstre. Jeg træner dig i at være i fuld allowance så energien kan transmutere,  og du vil automatisk øge din bevidsthed og ekspandere som menneske.

🌟Transmutation er en overgang fra én tilstand til en anden. En højere tilstand − en overgangsproces, der løfter en stoftype/energi til en højere vibration, og dermed til en mere subtil dimension. Transmutation er også en betegnelse for forandring af tænkningens, følelsernes og den fysiske natur, sådan at evnerne kontrolleres af sjælen frem for ego.

PRIS: 399 kr.


 
11.jpg

Indre Barn healing

  • Introduktion
  • Guidet healingsproces

Dette er en effektiv healingsproces skabt til at connecte med dit indre barn, som er de energetiske sjælsrester, som du blev nødt til at lukke ned for, da det på et tidspunkt blev for overvældende at være dig.

Men tiden er inde til at hente det barn hjem, energetisk og derigennem heale dit nervesystem for den indre stress, som konstant aktiverer dit nervesystem og larmer i dine relationer.

Vi har alle brug for at heale indre barndomssår, som skaber ravage for os her og nu, med denne fil kan du igen og igen lade dig guide og heale dit indre barn, ved at omfavne dig selv lige der hvor du længtes efter tryghed og omsorg.

 

 
10.jpg

Hjerte healing

  • Introduktion
  • Guidet proces

Dit hjerte er din fysiske gateway til din sjæl og essens (porten til himlen), som konstant guider dig til dit højeste, og bedste her i livet.

Har du mistet tilliden til hjertet og stopper med at lytte, fordi du er blevet såret eller på anden vis blevet rystet. Så prøver du formentlig istedet, at regne det hele ud med hovedet, som har den primære opgave at sikre din overlevelse, og derfor på ingen måde kan guide dig i livet på en nærende måde. Da frygtcenteret i hjernen vibrerer fra kontraktion (sammentrækning) fremfor hjertet som vibrerer fra ekspansion.

🌟 Valg som ikke truffet fra hjertet ender blindt. Med det mener jeg, at det vil altid føles uforløst, som en konstant søgen efter noget mere.

Med denne proces hjælper jeg dig, med at åbne dit hjerte igen, skabe kontakt, og forstå hvordan du aktivt kan bruge dit hjerte, og få tilliden til at lytte og navigere i livet fra hjertet

 
13.jpg
 

healing af angst 

  • Introduktion
  • Guidet proces under angst anfald

Under et angstfald er dit frygtcenter i hjernen blevet overstimuleret gennem længere tid, og når det sker falder din bevidsthed.

Du automatisk ned i krybdyrshjernen, og mærker en fysisk frygt, alt fornuft forsvinder som dug for solen. Man kan ikke forstå det uden at have prøvet det selv. Det er det vigtigt ikke at være alene med det, og derfor guider jeg dig igennem en proces hvor jeg kombinerer min viden om fysiologien, psykologien og energien, så du modtager den ypperste guidance med essentielle teknikker til at blokere din nedadgående spiral. Denne pakke er både forebyggende, men også essentiel under et angst anfald.

 

Connect med mig og få inspiration til et liv fra hjertet