Skønne dig 💖

Velkommen til dit Soul Aligned Business forløb.

Jeg ku mærke, at jeg skulle lave et lille space hvori jeg samler materiale fra livedag, samt lydfiler og ugentlige øvelser til at understøtte din proces. Husk at det er din dedikation, og beslutning om at ændre dit liv, og din business til at navigere fra den ekspanderende hjertevibration, som er altafgørende for din succes. 

Når du begynder at navigere fra hjertet, så er det klart at frygten begynder at larme, men når du får erfaring og tillid til at alt er ren energi, og du selv vælger fra hvilken vibration du ønsker, at tiltrække livet fra "FRYGT eller KÆRLIGHED"- så bliver det nemmere og nemmere, ofte skal du dog mærke, og se det før du begynder at have tillid til processen.

Du skal derfor begynde at være herre over din egen vibration.

Det kræver du forstår dig på ENERGI og:

🔑 Hvordan du aktiverer og træner den ekspanderende frekvens.

🔑 Hvordan du skifter frekvens fra kontraktion til ekspansion.

🔑 Hvordan du tillader kontraktion og forløser den.

 

Del gerne jeres proces- jeres spørgsmål, frustration, frygt, glæde, succes inde i facebook gruppen- jeg er her for jer i de her 3 måneder 💝💫

Der vil løbende blive lagt materiale op i dette space- jeg deler med jer i gruppen når der ligger lidt guldkorn til jer herinde.

 

Modul 1

Connect med din sjæl og essens


Modul 1 - Materiale

Vibrationsskala

Denne skala viser hvor vi ligger i bevidsthed når vi er i visse følelser. Vores bevidsthed daler med de lavere vibrationer fx. du har angst så daler du til det som omtales som krybdyrshjernen- lige her handler det kun om overlevelse.

Disse følelser skal ikke gå væk- de skal forløses accepteres og mærkes. Jo mere mere du blokerer for dem jo mere vil du blokere for dig selv og for transformation af din bevidste energi.

Forstå hvordan hjertet kommunikerer med dig

Brug dette skema til at skab bevidsthed om din nuværende vibration og som støtte til hvor du skal træffe valg i dit liv. Start evt. med små valg og mærk efter hvad der sker i kroppen, test det af med den interaktive øvelse, hvor du fysisk bevæger dig ud i et valg. Du kan nemlig ikke tænke dig til det eller regne det ud fra hovedet, det kræver træning at mærke efter i kroppen hvilken energi som passerer igennem dig når du træffer et valg.

Husk også at du nemt kan spørge ind energetisk. Spørg ind; er dette godt for mig, mærk efter og du drives frem ( JA) af energien eller om du trækkes tilbage ( Nej). Du kan evt. også starte i det små- hold en fødevare ind til kroppen og spørg din krop ad.

Livets mandala

Denne øvelse kan hjælpe dig med at identificere dine frygt tanker. Du tænker 60.000 tanker i løbet af dagen og de fleste er ubevidste. Dine tanker handler oftest om det som du prøver at undgå- i lige præcis dit dit.

Øv dig i at identificere dine tanker ( fortid, nutid, fordømmelse af andre, fordømmelse af dig selv) og dermed din frygt- dette er hamsterhjulet vi ender i og ofte lever fra. Den yderste cirkel viser altså hamsterhjulet som de fleste befinder sig i 95% af tiden. Det kræver, at du bliver bevidst om dine tanker for at ændre din nuværende vibration, da tankerne oftest skaber kontraktion af din energi- frygt.

 


Uge 1

I denne uge er der fokus på dit hjerte ritual. For at skabe kontakt til dig selv din sjæl og essens er det afgørende om du formår at skabe et stille rum til dig selv- se video i facebookgruppen.

Husk tålmodighed- du har brugt det meste af dit liv på at slukke for denne connection.

Dit ritual bør du som minimum fortsætte med gennem de 3 måneder.

Lyt evt. til denne lydfil som en hjælp til at få grounding, connection og energetisk slip af frygt.

Uge 2

I denne uge skal du have fokus på dine basale behov og ophealing af nervesystemet. Når vi gennem længere tid har slukket for os selv, og levet mere i overlevelsen så lukker vi også ned for vores basale behov - og dermed for kontakten til kroppen.

I denne uge er fokus på dine basic needs som er altafgørende for at starte en healingsproces af dit nervesystem, og påbegynde et vibrationsskifte.

Selvomsorg/ nærvær, naturlig næring, natur, søvn samt taknemmelighedspraksis er 5 vigtige trin for at skabe et solidt fundament.

Hvis ikke du har lyttet til min lydfil før omkring de 5 trin til ophealing af stress i nervesystemet, så find den herunder, og brug den som inspiration til, hvordan du langsomt kan begynde at vende din vibration fra overlevelse til at leve og nyde mere.

 

 

Uge 3

Du skal nu begynde at være opmærksom på din vibration. Tag dig tid til at gå tilbage og spørg dig selv hvad du egentlig brugte tid på, da du var barn. Hvad var naturligt for dig ?, hvad gjorde, at du mistede tid og sted ? Hvad gav dig glæde? Hvorfor stoppede du med det?

Connect med dit indre barn, og skriv ned hvad du naturligt fandt glæde i. Begynd nu at gøre en af de ting hver dag i denne uge. 

Det vigtige er her, at du begynder at gøre en ting dagligt, som nærer dig, som får dig til at føle dig tættere på dig selv, og mere som dig.

Er det svært så find evt. et billede af dig selv som 5-6 årig - lav dit hjerte ritual og bed om at mærke hvad den lille pige fandt glæde i og hvad var hun naturligt god til?

 

 

Uge 4

Hæv din vibration.  En ting er at blive bevidst om hvor du ligger i din vibration en anden ting er at skifte/hæve den fordi den vibration du befinder dig mest i er din komfortzone og dermed vil din hjerne gerne, at du bliver i den.

Dagligt tjek ud hvor du ligger på vibrationsskalaen sådan i snit. 

Du skal nu til aktivt at ændre din vibration, jo mere du gør dette, jo mere vil dit system blive gearet til forandring, og dette vil være din nye komfortzone. Find ud af hvordan du selv hæver din vibration og gør dette bevidst hver dag i denne uge.

Personligt virker det for mig at: Gå en tur i skoven, det famøse vinterbad, musik (jeg har en liste med musik som jeg ved kan ændre mit vibration) det kan enten være medvirkende til at connecte med såbarheden eller løfte min vibration. At være kreativ, tegne, male eller lave noget visuelt, danse/hoppe, hjerte ritual, dyrke taknemmelighed eller være sammen dyr og nogle bestemte mennesker.

 

 

 

 

 

Modul 2

Naviger fra hjertet fremfor hjernen

I dette modul skal du lære at navigere fra den ekspanderende hjerte energi i din business.

Intro

 

Sådan går du vejen

- en afgørende proces for at have succes med at navigere fra hjertet.


Det vigtigste spørgsmål du skal stille dig selv

Når du ønsker at leve fra hjertet og af være understøttet af den ekspanderende energi

Hvordan sætter du din pris ?

En balancegang mellem det du er værd, og den pris du ejer på celleplan

 

 

Saboterer du ubevidst din business?

En video om hvordan din energi kan saboterer din forretning hvis du ikke er opmærksom på hvad du sender ud.

 

 

Husk at tage action på dine drømme

 

Modul 3

Manifester dit liv fra hjertet

I dette modul lærer du at bruge den ekspanderende hjertevibration til at skabe det som du ønsker i dit liv.

Mit unikke budskab som jeg er dybt passioneret omkring, er at oplyse dig omkring hvilken magisk indflydelse du har på dit eget liv. Jeg er så vild med den process, fordi det at leve fra hjertet åbner op for en helt ny opfattelse af verden som vi ser den. 

En af de mest essentielle faktorer for at få succes er aktiveringen af din unikke hjertevibration.

Jeg elsker, at arbejde med hjertet det er så magisk, når vi forstår hvilken forandring, vi kan skabe for os selv. Lige tiltrækker lige og i hjertet ligger en høj og let vibration, som hjælper dig med at blive et match til det som du ønsker dig.

Det er muligt for alle også for dig! Beslut dig for at lære det, og skab mere af det du ønsker i livet, fremfor det som du ikke ønsker.  

I nedenstående lydfil har jeg komprimeret alt det du har brug for at vide, for at manifestere det du VIRKELIGT ønsker- fremfor det du IKKE ønsker.

Lyt gerne til filen flere gange, da din hjerne skal høre det igen og igen, for at hæve dit bevidsthedsniveau, så du begynder at navigerer i manifestionszonen hvor du er i energetisk ekspansion, og automatisk tiltrækker det, som du ønsker.

I denne lydfil ligger selve formularen til at manifestere, og aktivere din unikke hjertevibration, som er afgørende for din succes med bevidst manifestation.

Jeg guider dig til en åbning og aktivering af din ekspanderende hjertevibration, som gør at du bliver et direkte match til dit ønske.

Hav dit ønske klart, og lad dig nu guide til denne hjerte aktivering.

Lyt til denne audio hver dag. Forestil dig, at du skal ind og re-programmere dig selv, til at være et match til dit ønske. Det kræver daglig træning. Du vil opleve at du med tiden selv kan aktivere denne vibration så snart du sætter intentionen på det. Kunsten er at blive ved.

Fremadrettet bør du se på dit ønske som din vision. Et ønske kan ofte blive opfattet af sindet, som noget der ik bliver en realitet, men bare er et ønske.