Kom fra hjernen ned i hjertet på din business


Genkender du følgende:

➡️ Du er ved at brænde inde med en passion, et kald, et budskab eller en kreativitet.

➡️ Du har svært ved at komme i gang, og kan blive overvældet over tanken om at komme igang som selvstændig.

➡️ Er i tvivl om du er god nok og det du tilbyder er godt nok, og om du kan leve af det.

➡️ Udskyder din drøm, ved at stå lidt i stampe.

➡️ Frygter om der overhovedet er kunder nok til dig.

➡️ Forvirret over hvor du skal starte, og hvordan det skal gribes an.

➡️ Mærker en frygt for, at stå frem i lyset, vise hvem du er, og tale din sandhed.

➡️ Måske aner du slet ik hvad dit formål er, men du ved at du skal noget helt andet, som giver mening på et dybere plan.

➡️ Du står mellem 2 verdener- du kan ikke gå tilbage til det arbejdsliv som var, men mangler modet til at træde helt ud som selvstændig.

➡️ Måske har du taget springet, men det er blevet hårdt og knoklende for dig- du mangler flow og lethed.

Formålet med Soul Aligned Business 

Eliminer frygten og knokleriet

- og skab sucess med en hjertestyret business

Dette forløb er en kombination af individuelle sessioner, LIVE dage og et kærligt højtvibrerende fælleskab, hvor vi forløser og healer dine indre blokeringer på celleplan som forhindrer dig i at skabe det liv og den business du ønsker. På LIVE dage vil der være undervisning i hvordan du kører din forretning fra hjertet, og dermed understøttes af den powerfulde ekspanderende hjertevibration hele vejen. 

Alt er energi - det er derfor helt essentielt, at du forstår at arbejde bevidst med din egen energi for at skabe en hjertestyret business der udraderer FRYGTEN, og gør det muligt for dig at udleve dine drømme.

Du vil blive en del af et kærligt fællesskab med andre skønne kvinder på samme rejse som dig, og dermed er du ALDRIG alene på denne vilde rejse. Jeg har selv gået vejen, og dette forløb er en sammensmeltning af de sidste 1,5 år af indsigter og erfaringer, hvor jeg har været på den vildeste rejse med min egen hjertebix, som jeg skabte ud af ingenting på få måneder.

Jeg har så meget energi og passion på at hjælpe dig nu, fordi jeg ved hvilken smerte det er, lige det sted du står. 

Jeg tager dig i hånden og støtter dig, guider dig hjem, holder space så din power kan komme tilstede, viser dig hvor magisk du er, og hvordan du altid finder svarene indeni dig. 

Dette forløb er en re-kalibering af dig og din foretning, hvor du går fra at være hjernestyret med frygt, til at navigere ud fra en powerfuld højtvibrerende hjerte energi- din unikkehjertevibration.


På dette forløb vil vi især arbejde med dit selvværd, din sensitive superpower, healing af følelsesmæssige traumer og lære om den healende og manifesterende energi- din unikke hjertevibration.


Hvad er en hjertestyret business

💖 En business hvor du er understøttet af den ekspanderende energi hele vejen.

💖 Her er det er muligt for dig, at være i tillid fremfor frygt.

💖 Her tillader du at åbne op for et flow både økonomisk og i dit liv.

💖 En business som nærer dig, fremfor at dræne dig.

💖 En business der viser dig dit største udviklingspotentiale, og healer dig undervejs.

💖 Giver dig friheden til at være dig.

 


 

Lær at bruge din sensitive superpower til at skabe det liv og den business du ønsker.


Har du følelsen af, at du har noget du vil ud med i verden ?

Det er ikke uden grund, at du har denne følelse, der er der ALTID en mening med det- også selv om du måske ik helt ved hvad det kald handler om. Det er dit hjerte som taler til dig, den stille hvisken som konstant guider dig.

Er du klar til at overgive dig til dette, og lade dig guide på rejsen hjem til din sjæl og essens ?

Så læs med nu..

Det er nemlig ikke tilfældigt du læser dette, du guides af hjertet 💖 - mærker du lige nu et JA så er du lige hvor du skal være.

Du er på vej til at gøre dit liv og din business aligned din sjæl- hvilket betyder at du vil begynde at tage din power hjem og lade dig guide fra din inderste visdom.

💫Jeg er her for at lære og fortælle dig om min indre visdom, en viden om energi. 

💫Dette er en viden om DIG- fordi du er ren energi.

Du har ikke brug for endnu en coach, guru eller mentor- som skal lægge en strategi eller vise dig hvordan det skal gøres. 

💫Jeg er her for at vise dig, at du ved det hele indeni, jeg er her for at give dig din power tilbage og holde det space så du kan folde dig ud og ekspandere, som det menneske du er. 

💫Jeg er her for at give dig værktøjerne til at tage din egen power hjem, gå med dine egne svar, gå med din energi- fordi du er unik.

Hvorfor et soul aligned business forløb ?

Du er energi og din forretning er et spejl af dig

Hvis du skal skabe din egen forretning og leve godt af at være dig - kan du ikke undgå at blive konfronteret med alle dine egne indre blokeringer. Dine blokeringer stammer fra gamle følelsesmæssige traumer. Disse traumer bor i kroppen som blokeret energi, og denne energi vil vise sig i din forretning, da den er et komplet spejl af dig, lige tiltrækker lige, dette er en naturlov, da du er ren energi og dette faktum vil konstant vise sig i din modstand og blokeringer.

Derfor er det altafgørende for din succes, at du får identificeret disse kardinalpunkter i dit liv hvor disse traumer opstod. Disse blokeringer bor nemlig som en indre sandhed inde i dig, på celleplan. De virker som en kodning på kropsplan, som er med til at holde dig tilbage i din egen forretning.

Det kan vise sig som følgende blokeringer:

  • Lavt selvværd/værdiløshed- Svært at eje dine priser, dit produkt.
  • Bange for hvad andre tænker- Holder dig tilbage, underspiller og fortæller ikke din indre sandhed og visdom.
  • Forkerthed- Tør ikke være tydelig, eller overhovedet starte din forretning.
  • En følelse af aldrig at være god nok- Kunder klager og spejler denne indre løgn.
  • Svært ved at træde i eksistens- En hemmelig forretning uden kunder.
  • Følelse af aldrig at være nok-  Pengemangel

 

Din forretning vil altså vise dig præcis hvor du har blokeringer der kræver at blive forløst, for at du kan træde helt ind i livet og din forretning som DIG- og ikke en komprimeret udgave af dig og din foretning.

Det er derfor helt essentielt for at få den succes du ønsker at få hjælp til at spotte dine indre blokeringer og heale dem på celleplan. Det er ikke nok at se dem og forstå dem, ofte kan de blokeringer være forbundet med en dyb frygt som din krop husker.


Fra fosterstilling til ladyboss i eget liv

I februar 2017 trådte jeg selv for alvor ind i mit eget potentiale og sjælsformål, efter et stress kollaps i 2014. Mit virke og min hjertebusiness hvor jeg hjælper kvinder, med at komme fra hovedet ned i krop og hjerte, forløse gamle traumer, hæve deres vibration via forløsning af gamle blokerede følelser, åbnede op for en rejse så vild, at jeg måtte stoppe op, og lige fordøje det hele.

Det ”siges” at det tager 1-1,5 år at få en klinik op at køre. Men jeg gjorde det indenfor få måneder og endda med så meget succes, at jeg måtte skrue ned for at følge med. Jeg var alene, og sad derfor med mine udgifter alene. Der var ingen andre til at bidrage med noget, så jeg skulle altså inkassere pænt meget for at få det til at løbe rundt alene. Vi taler ikke om, at jeg levede på en sten eller en 1 værelseslejlighed. Nej jeg havde lavet et huskøb i slut 2014 alene, fordi jeg vidste at jeg ALDRIG nogensinde ville sidde med en lønseddel i hånden mere. Jeg havde brug for en base - et fundment hvor jeg kunne heale op og genopbygge mig selv, efter at have brugt det meste af mit liv på at undertrykke hvem jeg er. Så jeg skulle bruge denne lønseddel til at skabe mit fundament lige der.

Jeg besluttede mig for ikke at købe ind i den kollektive holding om, at det skulle tage så lang tid. Så lang tid havde jeg altså ikke, så det var ikke en option. Det var ikke muligt for mig at gå tilbage i min gamle karriere som i klinisk forskning. Jeg var udbrændt i en sådan grad, jeg fik kæmpe pres hvis nogen skulle bestemme over mig, bare tanken fik mig til at gå i fosterstilling igen. Jeg var i sidste fase i A- kassen - der var ikke mulighed for at blive der længere, så 2 måneder før deadline sprang jeg ud, og skabte mit virke i raketfart. 

Jeg gik fra at være hovedstyret hele mit liv, til at vende det hele på hovedet og være hjertestyret i mit liv og min foretning. Dette var hovedårsagen til, at jeg kunne gøre det på så kort tid.

Hele denne rejse har i sig selv skabt så mange indsigter, og erfaringer med hvad der sker når vi begynder, at være i flowet fremfor i modstanden, og hvordan vi kan anvende energien til at støtte os hele vejen på denne rejse. Jeg opdagede desuden hvordan mine hjerte sessioner netop var en smuk indgang til dette potentiale både for mig og mine klienter. 

Når vi siger JA til sjælen og lader os guide videre ind i vores potentiale, så siger vi ja til konstant ekspansion af os selv og vores virke. Du udvikler dig konstant, og det er ikke længere muligt for dig, at holde dig selv nede. Da jeg startede denne rejse - kan jeg huske jeg tænkte, hvis bare jeg kan leve af mine hjerte signatur sessioner, som gav så meget mening og healing til de kvinder der fandt vej, ja så ville jeg være det lykkeligste menneske, og så ville jeg ikke bede om mere. Hvis jeg ku få min frihed og leve mit potentiale hvor jeg hjalp kvinder med at forløse deres traumer og begrænsninger så ville min lykke være gjort.

Men det er klart når vi siger JA, og signer op til at leve i sjælsformålet, så er der ingen vej tilbage og indsigter falder som fine små snefnug, når bare vi er stille, lytter, mærker og følger flowet i tilid.

Dette er også muligt for dig, dette er en tilstand inde i dig som bare venter på at blive vækket til live. Jeg har gået vejen og ønsker derfor at skabe et space for dig, hvor dette også er muligt for dig.

Det eneste det kræver er at du siger JA.

Ja til HELE dig 💖

Ja til at begynde at leve fra hjertet 💖

Ja til at åbne dig op, og gøre brug af alle dine gaver og talenter som er dit unikke bidrag til verden.


Soul aligned business forløb er for dig som;

✔️Mærker en stærk passion, kald eller lyst til at gå selvstændig, men overvældes i processen.

✔️Ønsker at være med i et støttende fællesskab med andre kvinder der også er på rejsen.

✔️Allerede har startet en business op, men du mærker det er blevet knoklende, stressende og ikke helt i overenstemmelse med din drøm

✔️Har tendens til at agere mere i overlevelse og frygt end i nydelse og tillid.

✔️Længes efter mere flow og lethed i livet som selvstændig.

✔️ Er villig til at tage ansvar og klar til arbejde med dig selv.

✔️Er træt af at stå i stampe, og er klar til at få hjælp med at træde i eksistens med dig og din drøm.

 


Aktiver din unikke hjertevibration

- og brug den ekspanderende energi til at få succes med dig og din forretning

 


 Hvordan virker denne tilgang ?

Du behøver ikke længere at regne det ud og lægge strategier omkring hvordan du lykkes med at komme videre ud over stepperne ? 

Du har alle svarende inden i dig.

Dit hjerte er en portal til din sjæl og essens, igennem hjertet kan du få beskeder fra din sjæl og dermed lade dig guide. Du er ren energi og bevidsthed, og den sjæl du er har sit eget blueprint til din unikke rejse, og vejen du skal gå ad for at begynde at leve af at være dig, og få succes med det.

At køre din foretning skal ikke være endnu en måde at overleve livet på, nej det er ikke meningen. 

Men ofte når du presses vil du opleve helt automatisk at gå ind i et gammelt mønster, som handler om at overleve, regne det ud og lægge strategier- alt sammen for at føle dig tryg og have en vej at gå ad.

Problemet er dog imellemtiden, at herfra understøttes du ikke af din egen sjælsenergi. Begynder du at navigere din foretning fra dit hoved, som kun er ude på at dæmpe utrygheden så vil du styres af frygten. Jo mere din foretning bliver hjernestyret jo hårdere bliver det og drømmen om din frihed, og det at leve af at være dig vil hurtigt splintres i 1.000 stykker. 

Din hjerte er en fysisk muskel som pumper livet ind i dig 24/7. Men hjertet er langt mere intelligent end du tror. Det er som skrevet- porten til din sjæl og essens. Hjertet er din gateway mellem det fysiske jordiske og den energi og bevidsthed du er.

Når du begynder at arbejde med hjertet, vil du begynde at ekspandere din unikke hjerte vibration. Når du navigerer fra denne så er du understøttet af energien hele vejen på din rejse. En højt udvidende vibration, du kender følelsen af forelskelse, du føles let, og verden står helt åben, og livet føles let. Det er en af de højeste energier, når du skaber fra denne vil du opleve at du åbner op for endnu mere af det i dit liv og din foretning. Den universelle lov om at lige tiltrækker lige vil støtte dig hele vejen hjem.

Soul aligned business forløbet

En re-kalibrering af dig, og kickstart af din forretning fra frygt-styret

til en powerfuld, højt vibrerende og hjertestyret business.

 


Forløbet indeholder:

💎 Be soul aligned - 3 individuelle sessioner á 2 timer

🔑 6 timers energi sessioner- Hver session tager udgangspunkt i dit behov- lige der hvor du er i din proces. 

🔑  Identificering af dine følelsesmæssige blokeringer - de frygtstyrede kardinalpunkter hvorfra du ubevidst aktiverer din hjernestyring.

🔑  Forløsning og slip af de blokeringer på celleplan, som holder dig fra at være hjertestyret i dit kald.

🔑 Identificering og omskrivning af de historier du fortæller dig selv hvorfra du holder dig selv tilbage.

Vi arbejder kropsligt med at hæve din vibration fra frygt og mangel til at aktivere din unikke ekspanderende hjerte vibration som indeholder dit unikke blueprint, og adgang til alle svar hvorfra du skaber din business.

💎 2 Live dage i Fredensborg

Vi kickstarter forløbet med et LIVE møde i starten af forløbet i februar måned og et i slutning af april. Her vil være undervisning, hjerteconnections og forplejning i de smukkeste omgivelser. Datoer er på vej snarest muligt.

💎Adgang til den lukkede facebookgruppe Soul aligned business women 

Et kærligt fællesskab hvor du vil connecte med andre kvinder på samme rejse, og blive støttet undervejs, samt få løbende sparring og løft fra mig.


Praktisk information

💝 Dine 3 BE SOUL ALIGNED sessionerne foregår i Allerød eller hos By Ljungstrøm yoga & wellness studio.

💝 Du modtager en bookingkode når du har betalt dit forløb, således at du selv booker dine sessioner i kalenderen.

💝 Dine LIVE dage foregår hos By Ljungstrøm yoga & wellness studio.

💝 Du er først garanteret din plads ved indbetaling.

💝 Forløbet kører over 3 måneder- start 1. Februar 2018- slut 30. april 2018


Få hjælp til at udleve dit unikke potentiale og sjælsformål nu

 

Din investering

8.675 kr.

Earlybird  kun 6.995 kr. ved booking inden 2. Jan 2018.

OBS. der er et begrænset antal pladser, da jeg ønsker at skabe et intimt hold med plads til dig. 

- hvis du ønsker dette, og mærker hjertet banker 💖 så kontakt mig i dag for en afklarende samtale.

 

Din betaling kan deles op over flere måneder mod et mindre gebyr.

 


Connect med mig for inspiration til et liv fra hjertet