7.jpg

online intimt forløb for dig, som længes efter at være i livet i overensstemmelse med dig selv.

Forstå hvorfor stresshåndtering ikke hjælper på sigt, og hvad den reelle årsag er til, at du oplever stress & angst, og hvordan du kan bryde den onde cirkel. jeg deler min personlige historie, min viden, mine indsigter og personlige værkstøjskasse om hvordan jeg kunne gå fra stress, angst og kroniske smerter til at udleve mit potentiale.


Overlever du din hverdag?

➡️ Du er måske blevet sygemeldt, eller har flere stress sygemeldinger bag dig?

➡️ Du har følelsen af, at overleve din hverdag mere end du lever den?

➡️ Prøver du konstant at tage dig sammen, alle de andre kan jo?

➡️ Føler dig forkert og anderledes- sårbar?

➡️ Føler du skal klare alt selv, måske der ikke er nogen til at gribe dig?

➡️ Det er blevet svært eller uoverskueligt at se en vej ud, og frygten for at det aldrig bliver bedre larmer i dine tanker?

➡️ Du ved godt, at måden du lever livet nu, ikke længere er i overensstemmelse med dig, men kan ikke se en vej ud?

➡️ Du mærker måske ligefrem også, at der er noget andet du skal her i livet, længes efter dit formål, men lige nu sidder du fast i din krop og tanker?

➡️ Længes du efter at mærke din feminine natur, at lade kroppen, din sanselighed, din lyst og længslerne lede dig, fremfor i dit hoved, som prøver at analysere og regne ud, hvordan du fixer din situation? 

➡️ Måske føler du dig alene og længes efter noget mere dybde i dine tætte relationer og i kærlighed?


Jeg kan love dig, at dette IKKE bliver anderledes medmindre du takker ja til den invitation, som ligger gemt til dig.


 
_MG_7821.jpg

Alt for mange kvinder sidder fast i denne overlevelse og illusion.

Låst i kroppen og i sindet, men det ER muligt at frigøre sig selv fra denne tilstand, og det ønsker jeg at hjælpe dig med.

 

Stress og angst er ALTID en kærlig invitation til en opvågning fra din krop og sjæl, som larmer for at kalde dig hjem, og det er på tide at du lytter til den.

På dette WEBINAR vil jeg dele:

✔️Min personlige historie med dig.

✔️Mine vigtigste indsigter opstået af LEVET visdom.

✔️Hvordan jeg kom fra stress & angst til at leve et liv i frihed.

✔️Præsentation af et helt nyt intimt gruppeforløb specielt for dig, som ønsker at have mig som guide gennem denne opvågningsproces. På webinaret vil jeg dele endnu mere omkring forløbet. Du har mulighed her, for at stille spørgsmål på webinaret eller læse mere om forløbet herunder nu.

Jeg vil elske at have dig med på webinaret- og dele nogle guldkorn til dig som føler dig kaldet.


The feminine rising


The feminine rising er et intimt online gruppeforløb for en håndfuld kvinder som genkender ovenstående, og som ønsker at bevæge sig væk fra samfundets måde at håndtere og sygeliggøre det, som er en helt naturlig reaktion på, at du har bevæget dig væk fra din feminine natur, væk fra dig selv og væk fra din krop- og dermed blevet disconnected til din feminine power.

Du skal vide at intet ved dig er ødelagt, du har en sund reaktion på noget som har aktiveret en overlevelsestilstand i dit system. Du er ikke alene, og der er brug for dig! Men ikke på den måde du hidtil har været her på.

På dette forløb vil jeg personligt guide dig hver eneste uge, lag for lag til et liv mere i overensstemmelse med din feminine natur.

Måske du også har undret dig over:

🔥Hvorfor flere og flere især kvinder går ned med angst og stress?

🔥Hvorfor mange næsten ikke kan overskue at være sammen med deres familie og børn ?

🔥Hvorfor især kvinder længes nu mere end nogensinde før efter en dyb og mere bevidst kærlighedsrelation ?

Det er som en epidemi og går du tæt nok på de fleste kvinder, vil de fortælle dig hvordan de føler de overlever hamsterhjulet, føler sig drænet, kronisk træt, og måske også hvordan kroppen larmer med smerter, hovedpine, fornøjelsesbesvær osv.


Dit udbytte af forløbet

🌿 En forståelse for hvordan din krop og sjæl guider dig hjem, og hvad den fortæller dig.

🌿 Hjælp til identificering af dine helt personlige stress/angst triggers i din hjerne (det er ofte ikke, hvad du tror det er).

🌿 Redskaber til effektivt at slukke dit frygtcenter i hjernen, som skaber loops af stress og angst.

🌿 Du lærer hvordan de universelle love påvirker din tilstand, og hvordan du kan skyde genvej ved at bruge dem positivt.

🌿 Du vil opleve hvordan du kan bringe dig selv fra analyse, kontrol og tankemylder til, krop og hjerte (din feminine natur).

🌿 Viden om afbalancering af dit stressede nervesystem gennem hacking af din biologi.

🌟Kort sagt bliver du udstyret med den viden og guidance, som du skal bruge til effektiv at afmontere din nuværende tilstand. Men du skal være villig til at overgive dig, dette er IKKE et quick fix- fordi der er intet ved dig, som skal fixes.

Du vil modtage løbende undervisning hvor jeg deler mine værktøjer til ophealing, og være en del af en kærlig gruppeproces.


Udtalelser fra personlige forløb

 
Diana.png
 

1:1 Klientforløb -Diana Ørsted- Jobkonsulent


Den største forandring er, at jeg har fået en grundlæggende ro i mit system, og min krop går i ikke i alarmberedskab på samme måde, da jeg lever mere fra hjertet end fra mit hoved.


Jeg havde meget ubalance i hele mit system i form af uro, hjertebanken, svimmelhed og synsforstyrrelser. Under første session hos Neela, sejlede briksen under mig, som var jeg i høj søgang. Resten af dagen var jeg knusende træt og næste morgen forsvandt mine symptomer.”

“Neela formår at spejle mig, så jeg med med kærlig støtte fra hende opdager mine egne blokeringer og uhensigtsmæssige mønstre. Hun læser mig, og ser mig klart. Jeg mærker tydeligt, at hun forstår den energi og utryghed der larmer i mig og hvad der skal til for at udnytte energien mere hensigtsmæssigt. Jeg har endda fået mod til at udfordre og eksponere mig selv i "tidligere" svære situationer som jeg har undgået og få dem vendt til en succesfølelse.”

“Jeg var tidligere SÅ bekymret for, at min tilstand aldrig ville stoppe, at mit liv skulle være sådan altid.”


”Jeg vil anbefale Neela til alle mennesker, som virkelig ønsker at slippe gamle blokeringer, og blive frie i deres liv og gå fra at leve et liv i frygt, til at leve det i kærlighed.”


 
title121303161.jpg
 

1:1 Klientforløb

Birgitte 47 år -Designer

JEG VAR BANGE FOR, AT DET IKKE VILLE GØRE NOGEN FORSKEL OG HJÆLPE MIG.

“Før forløbet havde jeg en tiltagende uro i min krop og i mit sind. Jeg havde søvnproblemer og måtte oftere og oftere tage sovemedicin. Uroen/angsten blev mere og mere en normaltilstand. Jeg følte mig træt og trist, og brugte meget energi på at holde mig oven vande og bekæmpe mine triste følelser. Efter 5 sessioner hos Neela, skete der en langsom men markant forandring med mit nervesystem. Det begyndte at slappe af og jeg oplevede en ro som jeg ikke har gjort i mange år. Jeg sover meget bedre om natten nu og kan bedre være tilstede i nuet i ro, med det der er af tanker og følelser, uden den lyst til at flygte fra det ubehagelige som jeg tidligere havde.”

“Jeg mærker nu kærligheden og omsorgen til mig selv, og healer mig selv indefra.
Jeg forstår nu, at det er uundgåeligt at dykke ned i angsten og smerten og andre ubehagelige følelser, og give det lys og luft, for at heale, i stedet for at lægge låg på og lade dæmonerne vokse sig store i det skjulte.”


Jeg er blevet bedre til at mærke hvad jeg har lyst til og hvad jeg ikke har lyst til og sige det. Jeg vil anbefale Neela til alle som er interesseret i at arbejde seriøst med sig selv, fordi hendes krop/sind/sjæls-terapi går i dybden og tager fat og rykker der hvor der er brug for det.”  

Din guide og mentor

 
title355071881.png
 

Neela Rosalina Damgaard

Jeg er selv gået fra massiv stress og angst, samt kroniske smerter gennem 8 år. Fra at overleve min hverdag, og tilsidst ende på sygedagpenge med en følelse af, at der ikke var plads til sådan en som mig, til idag at indkassere de mange gaver, som der lå til mig i den oplevelse.

Undervejs fik jeg indsigter til den nye måde at være i verden på. Et liv i frihed, tillid og ro, jeg vågnede langsomt op, og i dag lever jeg af min egen praksis som jeg startede i 2017, hvor jeg arbejder som Spirituel Hjerte Mentor - her hjælper jeg især kvinder med at vende tilbage til deres feminine natur, tilbage til hjertet og kroppen.

Jeg har en baggrund som fysioterapeut, psykoterapeut og feasibility specialist i kliniskforskning, og ikke mindst min helt egen personlige opvågning. Jeg arbejder derfor altid i en sammensmeltning af de 3 energiplaner - De fysiologiske, psykologiske og energetiske fordi:


Du er en bevidst SJÆLSENERGI- et energifelt på en mission.

Du er manifesteret i en FYSISK krop her på jorden.

Med en HJERNE som skal sikre din overlevelse.


Det foregår således:

Dette er ikke endnu et online forløb hvor du skal læse en masse materiale igennem, og sidde overladt til dig selv. Jeg ved hvordan det kan føles næsten uoverskuelig og overvældende, og sandsynligheden for at du ikke rykker eller går kold på processen er alt for stor. Det der skal til er nærvær, personlig sparring, tillid, derfor vil settingen på forløbet være således:

Jeg fører dig personligt igennem 6 temaer i 6 uger, der vil være et ugentlig kald med undervisning og mulighed for spørgsmål og gruppeprocess og let tilgængelige hjemmeopgaver.

Det hele foregår via Zoom online kald hvor alle kommer på via live video (det kræver kun en internetforbindelse og et tablet, laptop, eller mobil). Derudover er vi alle samlet i en lukket facebook gruppe hvor der er mulighed for sparring og støtte. Her kan du connecte med alle kvinderne i en søstertribe hvor du henover forløbet kan få support af mig da jeg går på LIVE 2 gange ugentligt.

Uge 1

Uge 2

Uge 3

Uge 4

Uge 5

Uge 6

Din investering

I den viden, indsigt, indre guidance og værktøjer du nogensinde får brug for, til rent faktisk at forløse den reelle årsag til, at du er i en overlevelses tilstand er:

2500 kr.

Din investering svarer nogenlunde til 2 -2,5 times session hos en kompetent terapeut, hvis du er heldig. Hvis du har prøvet dette ved du også, at “tale” om det har sine begrænsninger i at forløse årsagen. 
 
 

Praktisk information 

 
 

Vil du med ?


Så vil jeg elske at have DIG med i dette kærlige space, hvor der er plads til healing af dit nervesystem, hvor jeg fortsat deler min historie, og personlige indsigter, samt guider dig igennem øvelser, processer og guidede meditation, som skal aktivere din healing på alle 3 planer af sindet, kroppen og din sjæl.

Det er ikke meningen du skal fortsætte i overlevelse, men istedet begynde at indkassere de gaver, som ligger til dig.

Mærker du et træk inde i dig lige nu! Så skal du tage det alvorligt og handle på det. Alt for længe har du undertrykt dine naturlige behov, og dit udtryk i verden, og tiden er kommet til at du skal vågne op.


OBS: Forløbet er for kvinder, og antal pladser er begrænset.

Earlybird indtil - hvor prisen stiger til 3500 kr.