_MG_8048.jpg

 

 

Jeg hjælper dig med at spotte og slippe dine indre blokeringer, som forhindre dig i at leve fra hjertet hvor din glemte sandhed og essens bor. 

Dit hjerte er langt mere intelligent end din hjerne.

"Hjertet fungerer som porten til din sjæl og essens, hvorfra du kan skabe det liv du ønsker"

Neela Rosalina Damgaard

Spirituel Hjerte Mentor


Er du klar til at træde ind i den nye tids energi?

Ønsker du at heale dine sår

så du kan re-connecte med din feminine visdom

og mest powerfulde urkraft

Din unikke hjertevibration

Herfra er du i fuld kærlighed til dig selv.

I alignment

 I flow

 i ro

i tillid til livet.

herfra kan du skabe PRÆCIS det liv du ønsker.

Hvis du er klar

-Klar til at indtage dit lys?

-Klar til at mærke og leve fra din indre sandhed?

Den glemte sandhed om at;

 

 du er nok

&

 du er kærlighed

❝ Mange kvinder lider af stress af flere årsager, og har mistet kontakten til sig selv, deres krop og hjertet, hvori den mest powerfulde kraft ligger gemt. Tilstanden skaber en ubalance i nervesystemet som betyder, at du som kvinde bevæger dig alt for langt væk fra din sande natur og feminitet, hvilket også skaber en massiv ubalance i livet og ikke mindst i kærligheden.❞
❝ Det er katastrofalt især for dig som kvinde, at være under langvarig følelsesmæssig stress.  I det moderne samfund eksisterer desuden en hårdhed, som har skabt en ubalance mellem det maskuline og feminine. Kombinationen af dette skaber ikke kun ravage i dine hormoner og helbred, men det har også afgørende betydning for din lykke og evne til, at skabe det liv som du inderst inde ønsker for dig selv.❞
❝Jeg indrager krops, sind og ånd- og arbejder dermed i det ubevidste lag hvor det hele starter. Min tilgang og behandling er en sammensmeltning af den videnskabelig og spirituelle tilgang. Jeg er ekspert i at spotte og heale de emotionelle triggers, som har aktiveret den følelsesmæssige stresstilstand, som skaber en ubalance i livet for dig som kvinde, som gør at du har slukket for din vigtigste iboende urkraft, dit hjerte.❞
❝Jeg spotter, støtter og healer dine følelsesmæssige sår, smerter, traumer, blokeringer og begrænsende overbevisninger, så du kan gøre op med dine gamle historier en gang for alle, og leve et mere helhjertet og lykkeligt liv fra et åbent hjerte i overensstemmelse med dig og din powerfulde feminine natur.❞

Hvorfor lukkede du ned for dit hjerte 

En oplevelse, et traume/chok, som aktiverer en trussel mod din egen eksistens, kan skabe en følelsesmæssig stresstilstand hos dig på en eller flere punkter i dit liv, såfremt at oplevelsen står uforløst hen. Den følelsesmæssige stresstilstand kan opleves så ubehageligt, at du ikke tør eller ønsker, at mærke det igen. Typisk lukker du ubevidst af for kroppen, for dig selv og for dit hjerte, således at du ikke mærker det ubehagelige længere. 

Dette skaber en grundtilstand og langsomt skabes dit liv ud fra denne tilstand. Det betyder, at du lever ubevidst under kommando fra frygtcenteret i hjernen. Under denne process lukker du mere og mere ned for dig selv, og din egen indre sandhed, essens og sjæl.

Stress er den kamp og flugt tilstand som opstår i kroppen, når vi mister tilliden til livet, og her starter vi, med at leve og navigere fra hjernen, og det kan blive en ond cirkel.

Det er en essentiel mekanisme, som er med til at sørge for vores overlevelse dvs., det er et livsvilkår for alle, og der er altid en bagvedliggende individuel frygt tilstede, som skal bearbejdes, såfremt du ønsker at være tilstede i livet med hele dig, og leve det liv som du ønsker samt gøre brug af din unikke hjertevibration.

Dine "oplevelser" afføder altid en erfaring/ et kardinal punkt hvorfra vi danner en konklusion- en historie, som du ubevidst navigerer efter for at beskytte dig selv mod fremtidige ubehagelige oplevelser.

Et liv fra hovedet kan vise sig især som: Stress, angst, PTSD og spiseforstyrrelser. Det er alt sammen et udtryk for en overlevelsesstrategi hvor du har lukket ned for krop, hjerte og følelser- fordi det er blevet for voldsomt eller traumatisk at være dig, dette er ikke en bevidst handling, men dit urinstinkt som kicker ind, og sætter dig i en tilstand af overlevelse.

Kardinal punktet er din nøgle ind til hjertets kraft

Ubevidst lever du med gamle løgnhistorier i rygsækken, som udleves hver eneste dag baseret på disse oplevelser/ kardinal punker. Historierne er altså baseret på gammel frygt, og derfor leves livet ikke fuldt ud, frygten dominerer og aktiver din overlevelsesrespons. Et liv fra hjernen er aktiveret og det skaber rod i dine hormoner, kærligheden, samt den maskuline og feminine balance. 

Som kvinde spænder du virkelig ben for dig selv, fordi du er skabt til at være, åben, modtagende, følende, omsorgsfuld, sårbar og istedet bliver du kontrollerende, ukærlig over for dig selv, og ser kroppen som en fjende. Måske agerer du som en mand fordi du skal bevise, at du kan klare dig selv. Dette er ugunstigt for dig, din krop, og din sjæl samt evnen til at leve  et lykkeligt og berigende liv.

Der er lys i mørket og du er ikke alene.

Du er ikke skabt til et liv i overlevelsens tegn, i stress, indre pres, angst og overvældethed. Du er skabt til at leve fra hjertet i kærlighed og tillid til livet i overensstemmelse med din feminine modtagende energi.

Lad mig vise dig hvordan.

Kom fra hjernen til ned i hjertet

Forløs følelsesmæssig stress/traumer og luk kærlighed og glæde ind i dit liv

1. step i din rejse er at afbalancere og få ro på dit nervesystem, og herfra begynde at guide dig selv indefra- fremfor at søge udenfor dig. 

Jeg arbejder med alle former for følelsesmæssige som fysiske stresstilstande i kroppen, som blokerer for, at du kan komme ned i dit hjerte, og leve det liv du ønsker, hvor du kan stå ved dig selv, og mærke kærligheden og glæden både til dig selv og en partner samt udleve det, som du kom her for at gøre.

Jeg hjælper dig på rejsen til et liv i balance med dig, til et liv i overensstemmelse med dig og din sjæl. Jeg spotter de kardinalpunkter i dit liv, hvor du har lukket ned for dig selv, samt årsagen hertil.

Jeg guider dig blidt ned i dit hjerte. Lige der hvor den stille hvisken fra sjælen får en tydelig stemme. Jeg afbalancerer dit nervesystem, så du lander i hjertet hvor livet leves, fremfor et liv i overlevelsens tegn fra hovedet. 

Der er ingen grund til, at du skal gå længere tid i smerte, når du istedet kan leve fra kærlighed, tillid, nydelse, glæde, feminin energi, og lære at tiltrække mere af det du ønsker, istedet for alt det som du ikke ønsker, og frygter i livet.

 
 
 

Kontakten til dit hjerte aktiverer;

💖 Evnen til at føle dig tryg, have tillid til livet, til dig selv og slippe stress.

💖 Evnen til at mærke din krop, og slutte fred med den, samt give den hvad den har brug for gennem næring og behov, og bruge den som guide istedet for som fjende.

💖 Evnen til at være følende- og turde gennemleve dine følelser, og dermed skabe flow i din krop og i dit liv. 

💖 Evnen til at være modtagende, selvkærlig, åben og feminin, som er din kvindelige natur.

💖 Evnen til at mærke dig selv, din intuition, din indre sandhed og leve et liv i overensstemmelse med hele dig.

💖 Evnen til at tiltrække alt det i livet, som du virkelig ønsker dig gennem din unikke hjerte vibration- fremfor, alt det som du frygter og ikke ønsker.

💖 Kontakten til dit livs og sjælsformål.


Connect med mig og få inspiration til et liv fra hjertet