Cover page- Women in transition-3.png

Et online forløb for dig

som føler, at du overlever dit liv

- mere end du lever det!


At være i en konstant følelse af overlevelse, er blevet en syg kronisk normal tilstand i vores samfund, og mange kvinder mærker lige nu mere end nogensinde før, et indre og et ydre pres, som har store konsekvenser for hendes måde at være i verden på overfor sig selv, og sine omgivelser.

Genkender du? Så vid at du er ikke den eneste, og du er hverken svag, forkert eller syg.

Du skal ikke tage dig sammen, løbe hurtigere, blive stærkere - eller begynde at sammenligne dig selv med de andre!

Du reagerer sundt på noget, som gennem alt for langt tid har været dysfunktionelt både i samfundet, og i din indre relation med dig selv.

Årsagen er;

🔥 Du bærer på et aktivt kærlighedssår (emotionelt traume), som står åbent og vibrerer i nervesystemet fordi frygtcenteret i hjernen er aktiveret. Tilstanden skaber en nedlukning af krop og hjerte, og dermed en frakobling fra din sande natur.

🔥 Dagens samfund er styret af det maskuline paradigme. De fleste kvinder har ubevidst overgivet sig til dette, og taget det til sig, uden at forstå konsekvensen og i samme ombæring er de blevet disconnected fra sig selv.

Konsekvensen er en overaktivering af deres indre maskuline energi, og en frakobling af deres feminine natur.

Det betyder at:

👉 Du vil være meget mere tilbøjelig til at opleve stress, angst, depression, isolation, ensomhed, samt følelsen af at skulle klare alt selv- en følelse af overlevelse.

👉 Du kan opleve en større og større længsel efter en dyb bevidst maskulin kærlighed, eller endnu mere dybde i dit nuværende parforhold. Det føles måske, som om at du konstant udspiller det samme utilfredsstillende kærlighedsmønster med din partner eller på dating scenen. Som en konsekvens af den skævvridning, som nu er opstået mellem de 2 poler i det feminine og maskuline felt- som nu vil afspejle sig i din indre, som din ydre verden.

Dette stopper ikke!

Fordi dette er en proces som eskalerer, og lige nu er der en generation af kvinder, som er så disconnected fra deres egen natur, og som falder på stripe fordi kroppen larmer og råber højt.

De oplever meget fysiske symptomer fra kroppen som stress og angst mens nogle kvinder- er blevet hårde, stærke og “powerfulde”, men de vil de opleve hvordan de ofte tiltrækker mænd, som lader sig lede fra deres feminine energi, og klager over der ikke findes nogen rigtige mænd. Det er dysfunktionelt, og utrygt. De kører hårdt på og presser sig selv, men efterlades tilsidst med en indre tomhed og ensomhed, fordi de ikke er næret helt inde på et dybt plan.

Dette kan ikke fjernes eller stoppes med hverken diagnoser, medicin, stresshåndtering eller samtaleterapi.

Det kan heller ikke gå væk ved at høvle alt muligt udviklingsteori igennem, og gå i handle mode.

FORDI Dette er en invitation

til en opvågning og transition gennem en vækkelse af dit feminine potentiale i kroppen, og Jeg kan næsten love dig, at dette trækkes i langdrag medmindre du takker ja til den invitation, som ligger gemt til dig.

En overgivelse til dig selv og din feminine natur


 
_MG_7821.jpg

Alt er energi og alt for mange kvinder sidder fast i denne smerte, som dybest set er en transition - en transformations proces som mange kvinder befinder sig i lige nu.

Mange griber ud efter gamle outdatede metoder til at få det bedre i livet og i kærligheden.

Men du kan ikke løse problemet fra samme sted som det opstod!

 

Cover page- Women in transition-3.png

Er et forløb over 6 uger i en lukket facebook gruppe med 6 transformerende temaer og ugentlige øvelser, med henblik på at komme fra et aktivt frygtcenter i hjernen ned i krop og hjerte og åbne for dit feminine potentiale. Dette er ikke en lineær proces- hvor du skal fra A-B - det er en cirkulær proces, og den vil altid være ongoing.

Tilblivelsen af Women in Transition

I min daglige praksis som spirituel hjerte mentor, hjælper jeg kvinder med at heale deres kærlighedssår, og komme ned i krop og hjerte. Såret virker som en energetisk blokering i krop og hjerte. I hjertet bor din feminine intelligens, som bærer på en power og et potentiale, som er glemt og uforståelig for de fleste.

Igennem mit energi arbejde med mine klienter bringer jeg dem i kontakt dem denne energi, ved at transmuterere energiblokeringerne i kroppen som ligger i kærlighedssåret. Jeg har længe ønsket, at dele mere viden om den proces, og hjælpe endnu flere.

Men eftersom dette er en dyb og intim proces jeg laver med mine 1:1 klienter - har jeg ikke kunne se hvordan jeg dog skulle hjælpe flere på én gang på denne måde, og har afholdt mig fra at lave online forløb, fordi jeg vil sikre mig, at det jeg deler rent faktisk gør en forskel, og ikke bare er endnu et program, fordi når jeg kigger mig omkring så bombarderes vi på de sociale medier med alverdens selvudviklings tiltag. Der er så mange ord, så meget energi som flyver rundt derude - lost in space - som er lige så snot forvirret, som den søgende selv, hvilket i sig selv skaber en stresstilstand. Derfor tilbyder jeg alle kvinder, som er med på forløbet en mulighed for at blive taget i hånden personligt af mig, og lade sig guide dybere endnu under forløbet, med muligheden om at modtage:

hele 30 % rabat

på en ONLINE hjerte signatur session

- dog kun så længe forløbet kører

Du er på ingen måde forpligtet til at booke en session ved deltagelse på forløbet, og kan sagtens køre forløbet igennem med det udbytte som du vil få der.

Dette er min særlige invitation til dem, som ønsker at gå dybere ind i energien sammen med mig, mens de er på selve forløbet og få personlig sparring, og hjælp til forløsning af stagneret energi.

WOMEN IN TRANSITION bliver mit første tiltag på at dele mig selv, min energi, mine indsigter og mit hjerte i en bredere online setting med dig, som føler dig kaldet til at komme fra hovedet ned i krop og hjerte- og aktivere din feminine energi, potentiale og power.

Meld dig kun til dette hvis du føler et træk i dit indre- hvis en nysgerrighed er vakt, og du gerne vil forstå mere og genkender dig selv i det jeg deler. Det skal gerne føles som en let vibrerende udvidende følelse i mave eller hjertet. Fordi dit hjerte er intelligent- det kender vejen til healing, og prøver at lede dig kærligt på vej.


Sådan foregår det

Du får adgang til 6 ugers transformation, med et nyt tema for hver uge, som går dybere og dybere ind procesen til ophealing af denne tilstand hvor du lever fra denne overlevelse i en maskulin drevet energi til at droppe mere og mere ned i krop og hjerte, og derfra til at aktivere dit feminine potentiale.

Vi følges ad i en lukket facebook gruppe over 6 uger. Jeg deler ugens transformerende tema med mine bedste værktøjer, og viden på lydfil i et online space, hvor jeg også vil invitere dig til essentielle øvelser og ritualer, som er skabt til at sætte en proces igang i dig.

Derudover går jeg på LIVE 1 gang ugentlig i facebook gruppen og svarer på eventuelle spørgsmål du måtte have. Du behøver ikke at være tilstede hver gang, jeg er på til LIVE Q&A for at kunne deltage. Du kan lytte til materialet og Q&A præcis når det passer dig, og integrere øvelserne i dit liv, men vid graden af din dedikation overfor dig selv, vil afspejle sig i dit udbytte.


Mærk efter- er det dig?

➡️ Du har følelsen af, at overleve din hverdag mere end du lever den?

➡️ Prøver du konstant at tage dig sammen, alle de andre kan jo?

➡️ Du er måske blevet sygemeldt, eller har flere stress sygemeldinger bag dig?

➡️ Er konstant drænet, kronisk træt, med en krop som kan larme med smerter, hovedpine, fornøjelsesbesvær osv.

➡️ Føler dig forkert og anderledes- sårbar?

➡️ Føler du skal klare alt selv, måske der ikke er nogen til at gribe dig?

➡️ Det er blevet svært eller uoverskueligt eller se en vej ud, og frygten for at det måske aldrig kan blive bedre larmer i dine tanker?

➡️ Du ved godt, at måden du lever livet nu, ikke længere er i overensstemmelse med dig, men kan ikke se en vej ud?

➡️ Du mærker måske ligefrem også, at der er noget andet du skal her i livet, længes efter mening og formål, men lige nu sidder du fast i din krop og tanker?

➡️ Du kæmper med kærligheden, om du er single eller i forhold så længes du efter noget mere dybde i kærlighed og det at føle dig som en feminin kvinde?

➡️ Du oplever måske også nogle “voldsomme” følelsesmæssige reaktioner når du involverer dig med en potentiale partner?

➡️ Bor du mest i dit hoved? Prøver du at analysere og regne ud, hvordan du fixer din situation, og kommer fra A til B, samt har svært ved at mærke dig selv og dine behov?

➡️ Har du prøvet at gå i terapi og tale dig selv halvt ihjel, uden egentlig at komme synderligt videre?

- Genkender du ovenstående

så er du højest sandsynligt

en kvinde in transition

🌏en kvinde som alt for længe har navigeret fra en maskulin overlevelses frekvens, som NU står overfor en overgivelse til den Feminine frekvens- et vibrationsskifte i hendes indre, som hendes ydre verden, samt en udvidet bevidsthed🌏

🌟dette forløb er lavet til hende🌟


Dit udbytte af forløbet


🌿 En forståelse for hvordan din krop og sjæl guider dig hjem, og hvad den fortæller dig.

🌿 Redskaber til effektivt at slukke dit frygtcenter i hjernen, som skaber loops af stress og angst.

🌿 Du lærer hvordan de universelle love påvirker din tilstand, og hvordan du kan skyde genvej ved at bruge dem positivt.

🌿 Bring dig selv fra analyse, kontrol og tankemylder til, krop og hjerte (din feminine natur).

🌿 Håndgribelig og vigtig viden om afbalancering af dit stressede nervesystem gennem hacking af din biologi.

🌿 Udvid din bevidsthed i kærlighedens magiske univers, og stå mere solidt i dig selv med dig selv.

🌿 Lær om den maskuline og feminine skævvridning, og hvilken betydning det har for dig i dit kærlighedsliv.

🌿 Forstå hvilken power, som ligger i dit feminine potentiale, og hvordan du aktiverer den i kærlighed.

🌿 Skab dit liv fra hjertet- et mere nærende liv, og forstå hemmeligheden i hvordan hjertet guider dig konstant.


Du får redskaberne til at heale et stresset nervesystem, som dybest set bunder i dit aktive kærlighedssår, som gør at du navigerer fra maskulin energi fremfor din feminine energi og natur.

Du bliver sat i kontakt med den power, og det potentiale, som ligger til dig her, både i kærligheden til dig selv og en mand. Du lærer hvordan du kan anvende denne energi til at skabe dit liv, fra denne frekvens fremfor bare at overleve og komme igennem din hverdag.
🌟HUSK dette er IKKE et quick fix- fordi der er intet ved dig, som skal fixes- du reagerer HELT naturligt på en dysfunktionel tilstand.

DU er EN DEL AF NATUREN - REN ENERGi.“Kig grundigt på naturen, og du vil forstå alting meget bedre”

Citat- Albert Einstein


 
 
 
title355071881.png
 

Din guide

Neela Rosalina

Jeg er selv gået fra massiv stress og angst, samt kroniske smerter gennem 8 år. Fra at overleve min hverdag, og tilsidst ende på sygedagpenge med en følelse af, at der ikke var plads til sådan en som mig, til idag at indkassere de mange gaver, som der lå til mig i den oplevelse.

Jeg har kæmpet i og med kærligheden utallige gange- tiltrukket mænd som ikke kunne stå selv, og følt mig alene og forladt oceaner af gange. Samtidig har jeg været den stærke og powerfulde kvinde, som havde gjort sig hård og lukket i forsøg på at passe på mig selv.

 
Cover page event - Women in transition.png
 

En kvinde i overlevelse, ved nogle gange slet ikke, at hun er i en tilstand af overlevelse, fordi dette er blevet til hendes normaltilstand. Jeg forstod først senere, da jeg gennemgik denne forandringsproces og begyndte af aflade mit nervesystem hvordan man også kunne være her i livet - i en helt anden tilstand/vibration i tillid til livet og kærligheden. Dette er ikke endestationen - livet vil altid prøve at skubbe til os, men vores opgave er altid at arbejde med energien, og ikke imod energien.

Undervejs på min rejse fik jeg indsigter til den nye måde at være i verden på - i alignment med min sande natur. Et liv i mere frihed, tillid og ro, jeg vågnede langsomt op, og i dag lever jeg af min egen praksis som jeg startede i 2017, hvor jeg arbejder som Spirituel Hjerte Mentor - her hjælper jeg især kvinder med at vende tilbage til deres feminine natur, tilbage til hjertet og kroppen, gennem forløsning af stagneret energi i kroppen.

Jeg har en baggrund som fysioterapeut, psykoterapeut og feasibility specialist i klinisk forskning, og ikke mindst min helt egen personlige opvågning. Jeg arbejder derfor altid i en sammensmeltning af de 3 energiplaner

De fysiologiske, psykologiske og energetiske fordi:


Du er en bevidst SJÆLSENERGI- et energifelt på en mission.

Du er manifesteret i en FYSISK krop her på jorden.

Med en HJERNE som skal sikre din overlevelse.


Praktisk information 

Forløbet kører over 6 uger 11.11 2019 - 22.12 2019 

Q&A: Annonceres i ugens løb

Temaerne vi gennemgår:

🌟Uge 1 Fysisk: Healing af nervesystemet – Back to Basic/Biohacks

Lær de hurtigste genveje til healing af dit nervesystem, og forstå sandheden om hvorfor du kæmper.

🌟Uge 2 Psykisk:Deaktiver din historie og begrænsende overbevisninger

Alt er energi, og ikke alt er som du tror- lær at identificere dit indre soundtrack som spænder ben for dig lige nu.

🌟Uge 3 Energetisk: Emotionel healing- Kom fra hjernen ned i hjertet

Lad dig guide igennem følelsernes magiske land- forstå den invitation som ligger til dig her, og indkasserer de gaver som ligger til dig her gennem emotionel healing.

🌟Uge 4 Bevidsthed & Kærlighed- Heal dit kærlighedsmønster

Naviger med dyb bevidsthed og visdom gennem kærlighedens landskab.

🌟Uge 5 Aktiver din Feminine Power & potentiale i kærlighed

Lær om din polariteterne divine feminine og divine masculine, og begynd at bruge denne viden til at gå dybere i kærligheden og tiltræk en maskulin mand ved at aktivere din divine feminine energi.

🌟Uge 6 Manifestation- Naviger fra alignment og skab fra expansion

Forstå hemmeligheden bag din feminine intelligens og skab fra dit blueprint.

OBS: Dette er ikke et online forløb hvor du skal læse en masse materiale igennem, og sidde overladt til dig selv. Jeg ved hvordan det kan føles næsten uoverskuelig og overvældende, og sandsynligheden for at du ikke rykker eller går kold på er alt for stor. Du skal derfor bare læne dig tilbage og lytte - mærke ind i det jeg deler, og lav øvelserne i dit eget tempo.


 
Cover page- Women in transition-3.png
 

Din investering

2.500 kr.

Din investering på WOMEN IN TRANSITION svarer nogenlunde til 2 -3 times session hos en kompetent terapeut. Hvis du har prøvet dette, så ved du også, at samtaleterapi har sine begrænsninger i at forløse årsagen til, hvorfor du føler, du overlever mere end du lever.

WOMEN IN TRANSITION indeholder:

🦋Adgang til facebookgruppen Women in Transition.

🦋Sparring og connection med andre dejlige kvinder og mig.

🦋Frigivelse af 6 ugentlige tranformerende temaer leveret på lydfiler ca. 10 timers materiale ialt.

🦋Ugentlige øvelser/opgaver/ritualer.

🦋Ugentlig Q&A og sparring med mig.

🦋Som WOMAN IN TRANSITION deltager modtager du ekstraordinært hele 30% på mine ONLINE

💞Hjerte Signatur Sessioner💞 i hele forløbets varighed (læs omtale).

👉Rate betaling er muligt over 2 mdr. mod mindre gebyr.


Vil du med ?


Så vil jeg elske at have DIG med i dette kærlige space, og hvor jeg deler ugens transformerende temaer, samt guider dig igennem ugerne med øvelser/ritualer, som skal aktivere din healing på alle 3 planer af sindet, kroppen og din sjæl.

Det er ikke meningen du skal fortsætte i overlevelse, men istedet begynde at leve mere i overensstemmelse med dig og din feminine natur og langsomt vække det potentiale som ligger til dig og venter i livet og i kærligheden.

Mærker du et træk inde i dig lige nu! Så skal du tage det alvorligt og handle på det. Alt for længe har du undertrykt dine naturlige behov, og dit udtryk i verden, tiden er kommet til at vågne op, og det starter alt sammen med dig.