3.jpg

Dette er en LIVE proces workshop, for dig som kæmper med kærligheden, og ønsker at forstå dit Kærlighedssår og dybe årsag bag dit mønster?


Genkender du følgende;

 

🔥 Føles det som om du kæmper med kærligheden?

🔥 Oplever du, at samme mønster med mænd gentager sig igen og igen?

🔥 Savner du en nærende dyb kærlighedsrelation til en maskulin mand?

🔥 Føles dine relationer ofte drænende, eller føler du ofte at du mister dig selv?

🔥 Har du svært ved at mærke dine behov, at blive forelsket og sårbar?

🔥 Oplever du ofte at du er alene om alting, og der er ingen til at gribe dig?


Så er denne workshop

tiltænkt lige præcis dig som:

💖 Ønsker at kickstarte din process til ophealing af dit kærlighedssår.

💖 Lære omkring hvordan kærlighedssåret skubber dig ud af din feminine energi og ind i en maskulin overlevelses energi, og hvordan det skaber en skævvridning i de kærlighedsmøder eller din nuværende relation.

💖 Forstå dansen mellem det feminine og maskuline, som er afgørende for det dybe møde.

Tiden er nu til at balancere mellem det feminine og maskuline, mellem det jordiske/fysiske og det åndelige og mellem hjernen og hjertet.


På denne workshop får du;

💫 Forståelse af hvad et kærlighedssår er.
💫 Hvordan kærlighed og spiritualitet hænger sammen.
💫 Hvad dit unikke kærlighedssår handler om.
💫 Nøglen til ophealing af dit sår.
💫 Healing af dit hjerte så du kan begyndte at tiltrække fra en ny og højere vibration.
💫 Min personlige guidance undervejs.
💫 Et møde med andre dejlige kvinder, som du kan sparre med undervejs.

 

 

Mærker du at ovenstående trækker i dig?

 Så er du velkommen til at deltage.

 


Tidligere kursister om workshoppen;


"Wauv det var enormt lærerigt og spændende og helt sikkert noget jeg vil med til igen. 
Jeg fik så meget ud af det og bearbejder stadig det hele, og det er en lærerig proces."


"Tak for den fineste workshop. 
Tak til de andre 3 skønne kvinder for at dele og rumme. Tak til mig selv for at turde være med."


"At deltage på kærlighedsworkshoppen er noget af det mest autentiske og lærerige, jeg længe har været med til. Der blev skabt indsigt på så mange planer og hele følelsesregistret blev taget i brug. Absolut anbefalelsesværdigt."


"Jeg deltog selv i 2017, og kan virkelig anbefale dig at deltage, hvis du ligesom jeg, har slået panden mod muren i forhold til kærligheden igen og igen og igen. Du får nøglen til at knække koden, spotte dit mønster og gøre op med falske overbevisninger, når det kommer til dine valg af relationer, som du indgår i. Det er en super smuk og helende proces at gå igennem - et dit hjerte vil takke dig for."


“En meget inspirerende dag med masser af indtryk.. og også noget der lige skulle fordøjes. Det var dejligt at mærke at du/vi så hurtigt fik skabt et meget trykt rum at være i. Givende at høre de andre deltageres udfordringer, og hvor de er i livet de er.”

“Jeg føler jeg fik nogle praktiske redskaber at bruge fremover, f.eks., hvad jeg selv aktivt kan gøre for at komme mere over i min feminine side, og hvor meget jeg agerer fra den maskuline side til hverdag. Det vil jeg rigtig gerne arbejde mere med.”

“Jeg blev selv meget inspireret til at kigge tilbage på min alder som 5-8 årig, hvor mine forældre blev skilt. Når jeg har talt om det tidligere, er det ikke noget jeg er blevet ramt af, men i lørdags kunne jeg mærke, hvordan jeg kom i kontakt med den lille pige jeg var dengang. Der skal gives noget omsorg og kærlighed til hende for at hele mere op.”

“Blev lidt overrasket over, at det faktisk påvirkede mig så meget som det gjorde, men er også glad for det gav mig også en ro på, at jeg kan/vil gøre noget ved det. En aha oplevelse/erfaring fra i lørdags er, at jeg tror vi kan have været udsat for ”mindre ting” som barn, men som kan have påvirket vores nervesystem meget mere end andre større begivenheder måske kunne.”

“Det var en stor fornøjelse at mærke dig guide os gennem dagen, jeg følte mig 100% tryg i dit selskab og gøren.”

 Din guide og mentor

title355071881.png

 

Mit navn er Neela Damgaard, jeg har gennem mange år kæmpet med kærligheden både til mænd og til mig selv. Jeg er ikke længere i kamp, men i fred og guides gennem tillid og kærlighed via mit hjerte. Jeg brænder derfor for at hjælpe kvinder til indre healing af de sår som skabte denne ubalance. 

Jeg er ekspert i at spotte og forløse den smerte som gjorde, at du lukkede for dit hjerte og begyndte at navigere fra hjernen. Jeg formår at forene og sammensmelte videnskab og spiritualitet i min daglige praksis.

Jeg er sensitiv og klarfølende (dvs. jeg mærker det du mærker, også det du ikke vil mærke og ubevidst lukker ned for) I mange år troede jeg, at det var mig selv jeg mærkede, men min spirituelle rejse skabte indsigt i egen visdom og idag bruges dette positivt som min superpower i healing af mine klienter.

I min daglige praksis Neelarosalinadamgaard.com hjælper jeg kvinder med at komme fra hovedet ned i krop og hjerte. Herfra vil dit stressede nervesystemet afbalanceres, og din unikke hjertevibration/livskraft blive aktiveret.

Next level er at træde ind i ny tids energi, den feminine og modtagende energi. Det nye paradigme skifte hvorfra det er altafgørende om du navigerer fra hjertet fremfor hjernen.


 

Er du klar til at heale indefra og skabe nærende relationer ?

Så kom med på denne smukke og berigende workshop.

Efter workshoppen vil du have kickstartet din healingsproces, og skabt et nyt fundament hvorfra du møder kærligheden

- og jeg lover du vil se på kærligheden med helt nye briller.

Er du klar til at heale dine kærlighedssår?

 

Din investering lige nu 

1.295 kr.

-Efter den 18 juli 23:59 stiger prisen til 1.600 kr. 

Mærker du et træk og en lyst til at gå dybt, så er du hjertens velkommen til at deltage i denne smukke proces.

 

- udfyld nedenstående from hvis du ønsker at komme på ventelisten samt nyhedsbrev, og vær den første til at få besked næste gang ny dato frigives.

Name *
Name

Det foregår her

SILENT MIND CIRCLES

VED SLUSEN 21

2300 KØBENHAVN S

IMG_6820.JPG

Praktisk information

IMG_6769.JPG

Dato: 28 juli 2019

Tid: 9.30-15.30

Workshoppen er kombination af undervisning, praktiske øvelser, energiarbejde/healing og gruppeprocess. For at skabe et hyggeligt intimt rum er der begrænsede pladser. På denne måde sikres du også et trygt rum hvor der vil være tid og plads til dig og din proces. Kom i behageligt tøj - da vi sidder på puder og yoga måtter. 

Frokost: Der vil være the og frugt til dig undervejs, men du bør medbringe egen nærende frokost.

Sådan sikrer du din plads nu: Klik på booking knappen og betal for din plads med det samme. Du modtager en kvittering på mail, samt nærmere transportbeskrivelse uanset om du er med offentlig trafik eller i bil.

Hvis du har spørgsmål eller andet- så kontakt mig på info@neelarosalinadamgaard.com.

OBS: Workshoppen er kun for kvinder.