Love Notes

- Fra klienter og deltagere på forløb, events & workshops

 

 

Ægte transformation og vækkelse som skaber forandring, er en forløsning på celleplan i kroppen, og ikke blot en kognitiv forståelse eller en teknik/strategi som du søger at følge.

 
Se flere udtalelser på de sociale medier.

 

Det der blev forløst, føltes som at have været ude i kulden i frostvejr, hvor du spænder hele kroppen til det gør ondt! Og du er der i mange mange timer, dage og år - fryser og spænder. Pludselig bliver du lukket ind i varmen og du giver slip i hele kroppen. Du lukker varmen ind og hele din krop ned til mindste celle slapper af. Du slipper og bliver varm indvendig. Det er så nyt, så smukt og så fantastisk! Jeg kan ikke udtrykke min taknemmelighed nok.”

- Claudia

“Jeg kan kun anbefale alle at investere i et forløb hos Neela. Ingen terapiform er let, men denne som er uden ord, er forløsende på en anden måde. Energien er intens og den ro og balance jeg efterfølgende har følt er så rar.”

-Diana

“Det største Aha oplevelse, er MIN VILDESTE SUPER POWER, er taget hjem til mig. Samt at mine omgivelser ændre sig til det meste fantastiske jeg kan ønske mig. Selvudvikling er dybt arbejde og jeg har med Neela´s hjælp fået fjernet mine dybeste blokeringer. At tappe ind i min hjertevibration, og mærke det, der gør mig boblende glad er så fantastisk.”

-Lolle

“Før forløbet hos Neela forløbet, havde jeg ubalancer smerte/uro i kroppen, den styrede min sindstilstand. Jeg sov dårlig, var trist, og negativ. Efter anden gang hos Neela, forsvandt smerten/uroen i kroppen. Det meste fantastiske oplevelse, følelsen af at komme hjem i mig selv. Mit nervesystem er i ro og alarmklokkerne ringer ikke. Jeg mærker mit hjerte så meget, og føler mig ikke forkert mere. Jeg behøver ikke knokle, jeg lever et liv i flow. Ro healing af mit nervesystem, jeg har taget min feminine POWER hjem til mig, jeg lever fra hjertet og ikke hjernen. Jeg mærker energier og vibrationer og ved hvad jeg skal gå med.”

-Charlotte

“Lige pludselig føler jeg mit hjerte heales og troen på at mit indre lille pige , kan føles helt og at jeg er god nok. Som jeg er uden at kæmpe for det.. Der var så meget sorg i mig fordi jeg bare ligger følelserne ned i kroppen. Men prøver at byde følelsene velkommen som en hjælp til at heale mig selv og give dem lov til at fortælle mig hvad jeg har brug for. Tak, fordi du gav mig troen på at jeg er et fint menneske, med meget kærlighed til andre.”

- Sanne

"Kæreste Neela - da jeg mødte dig første gang, turde jeg ikke lukke kærligheden ind i mit liv og jeg gik rundt med en grundfølelse af at være forkert, et dårligt menneske og ikke værd at elske. Jeg har været igennem mange traumer i mit liv og derfor ikke haft troen på, at andre ville mig det godt. Du har holdt mig i hånden, kærligt pillet mine lag af og fået mig til at forstå hvordan min frygt for at elske og blive elsket hænger sammen med gamle blokeringen. Du har hjulpet mig med at finde ind til min inderste kerne, finde både styrken og kærligheden frem i mig igen.  For først gang i mit liv føler jeg mig fri!! Det arbejde du gør, er meget svært at sætte ord på - det skal opleves. For det virker på et meget dybt og sjæleligt plan. Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg har mødt dig på min vej. “

- Susan

“Jeg har en ro i mig selv, og ved hvad jeg skal gå med. Jeg har med Neela´s hjælp fundet mit why, min krop er ved at eksplodere af glæde og jeg træner mit hjerte hver dag. Jeg bobler og har den meste fantastisk energi og glæde hver dag.”

-Charlotte

”Det bedste investering jeg har givet mig selv, er sessioner hos Neela, og jeg var ikke i tvivl efter en afklarende telefon samtale med Neela. Hun er er det fineste spejl af mine blokeringer, opløsning og healing og følelsen af at komme hjem i til mig selv, er det bedste jeg har gjort for mig. Jeg har lært at mærke mig selv og hvad der er godt for mig, det er ikke noget du kan tænke dig til med hovedet, jeg siger fra der hvor jeg ikke mærker god energi, og har det fantastisk med det. Jeg vil anbefaler Neela til alle, som vil arbejde med sig selv på et dybere plan og mærke sig selv. Et liv i kærlighed fremfor et liv i frygt. Jeg føler mig så stærk indeni, og føler intet kan ryste mig ud af min kærlig energi.  Der er intet før som har gjort jeg er vokset så meget som sessioner hos Neela.”

-Charlotte

 

“Før forløbet havde jeg en tiltagende uro i min krop og i mit sind. Jeg havde søvnproblemer og måtte oftere og oftere tage sovemedicin. Uroen/angsten blev mere og mere en normaltilstand. Jeg følte mig træt og trist, og brugte meget energi på at holde mig oven vande og bekæmpe mine triste følelser. Efter 5 sessioner hos Neela, skete der en langsom men markant forandring med mit nervesystem. Det begyndte at slappe af og jeg oplevede en ro som jeg ikke har gjort i mange år. Jeg sover meget bedre om natten nu og kan bedre være tilstede i nuet i ro, med det der er af tanker og følelser, uden den lyst til at flygte fra det ubehagelige som jeg tidligere havde.”“Jeg mærker nu kærligheden og omsorgen til mig selv, og healer mig selv indefra.
Jeg forstår nu, at det er uundgåeligt at dykke ned i angsten og smerten og andre ubehagelige følelser, og give det lys og luft, for at heale, i stedet for at lægge låg på og lade dæmonerne vokse sig store i det skjulte.”
”Jeg er blevet bedre til at mærke hvad jeg har lyst til og hvad jeg ikke har lyst til og sige det. Jeg vil anbefale Neela til alle som er interesseret i at arbejde seriøst med sig selv, fordi hendes krop/sind/sjæls-terapi går i dybden og tager fat og rykker der hvor der er brug for det.”  

 

- Diana

 “Kære Neela. Tusind tak for en hel fantastisk session hos dig i mandags. Det var…. meget anerledes, tankevækkende, varmt, vildt, hårdt, sjovt, mærkeligt  og magisk. Det har siddet i min krop og bevidsthed siden, og både gjort mig forvirret og håbefuld. TAK for transformerende energi, for dine ord og varme.”

- Elisabeth

Kære Neela. Tusind tak for en helt igennem alt for vild oplevelse. Det var meget følelsesladet og befriende samtidig. Den varme der gik igennem min krop, da vi fik forløst alle mine følelser og traumer, var simpelthen den vildeste oplevelse. Kan ikke beskrive det med ord jeg har det så godt i dag og jeg elsker det. Hvis i virkelig ønsker at få bugt med jeres inderste så book en tid hos Neela, det er absolut det hele værd. Hun er det skønneste menneske, varm, har så meget kærlighed og støtter dig igennem det hele. Tusind tak for muligheden for at komme tilbage til livet. Af hjertet tak.”

- Annie

“Et forløb med energi transmission hos Neela, er som 100 terapitimer komprimeret ned til intens energi healing. I hver session er oplevelsen forskellig, som om de forskellige lag af traumer/blokeringer trænger til forskellige ting.”

“Musikken gør virkelig meget i en session, hvis jeg pludselig er i mit hoved, så fokuserer jeg på musikken og så er jeg straks i kroppen igen. Jeg er ellers et udpræget kontrol- og hoved menneske og det er en rejse i sig selv, at give slip og have tillid til, at energien arbejder for mit højeste bedste og bare gøre hvad kroppen har lyst til.”

“Jeg har følt indre ro og balance på en anden måde end tidligere, og for hver gang er den blevet mere udtalt. Jeg vil anbefale alle at investere i sig selv ved at købe et forløb hos Neela. “

- Diana

Kære Neela. Tak for en helt igennem smuk, fantastisk oplevelse i dag. Jeg er dybt taknemmelig for, at vores veje har krydset. I dag var en kæmpe forløsning for gemte følelser/frygt. Den måde min krop reagerede var nærmest surrealistisk, og alligevel helt naturlige. Det var så tydeligt hvad min krop bad om: ryste, smuk dans, græde, grine, ligge i fosterstilling osv.
Mit hjerte er fuld af ømhed og kærlighed.
Jeg glæder mig allerede til næste gang.
Kærlige tanker”

- Dorte

“Neela er bare det kærligste menneske, at være i rum med, også når du skal sidde overfor dig selv, og se nogle sandheder i øjnene der er mindre sjove. Man kan blotte sig helt og, lade lagene pille af i det tempo, og omfang, man nu er parat til det.”

- Mette

“Neela adskiller sig fra mange andre terapeuter ved at kombinere krop-og psykoterapi. Jeg har gået hos tre psykologer før jeg kom hos Neela. Jeg fik nogle fantastisk oplevelser med mig i rygsækken, at jeg turde tage nogle chancer i forhold til mit professionelle og følelsesliv. Jeg føler mig mere åben, jeg er nået meget længere, end med andre behandlingsformer jeg har haft. Neela formåede, at skabe så trygge, professionelle og kærlige rammer. Jeg stolede meget hurtigt på hende, at jeg kunne gå i titusinde stykker, og stadig være levende bagefter, hun skulle nok samle mig op, og den fornemmelse og tillid er bare blevet bekræftet lige siden.”

- Claire

“Hvis jeg ikke var kommet hos Neela ville jeg bare have fortsat i uvidenhed... Konsekvenserne kunne have været et ødelagt parforhold, dårligere familierelationer, accept af tingenes tilstand uden at tage hensyn til mig selv.”

- Louise

“Jeg har modtaget en session af skønne Neela. Det føles til at starte med som en dejlig samtale hvor Neela virkelig lytter. Uden jeg næsten lægger mærke til det, har hun sporet sig fuldstændig ind på hvad der lige nu er min største udfordring. Jeg mig så set og hørt og tryg. Jeg bliver blidt ført tilbage til de oplevelser i mit liv som trænger til at blive kigget på og forløst. “

- Nanna

Sessionerne var FANTASTISKE. Jeg havde ingen forventninger - jeg havde været igennem 2 intensive forløb med en psykoterapeut 2 år forinden, så jeg vidste, at lidt havde jeg da lært og arbejdet med, men sessionen var en FORLØSNING.”

- Trine

“Jeg har nu en større opmærksomhed på mig selv, hvordan jeg har det, og hvad mine behov er. Jeg føler, at jeg er nået så meget længere end jeg nogensinde ellers ville have været. Jeg indså, at jeg har det hele inde i mig selv - min krop kender svarene og har roen inden i.”

- Amalie

Skønne Neela, Der sker de vildeste ting når jeg har haft session med dig, det er simpelhen magi. Jeg sælger mine dyreste produkter 1-2 dage efter jeg har talt med dig.
Så hvad vil 5 minutter med dig hver dag gøre ved min business.
Der hvor vi kommer hen er jo gamle oplevelser jeg ikke anede kunne holde mig tilbage i at være mig. Før jeg mødte dig, var jeg stærk udadtil, men indeni var der uro i den grad.
Jeg har aldrig følt mig så langt væk fra mig selv. Du kom som sendt fra himlen. Jeg føler nu min POWER og KREATIVTET, er hjemme i mig, og jeg er stærk uden på og indeni. Det er helt ok at være mig, uroen indeni er væk, jeg føler mig ikke forkert mere.
Jeg skal dele mine talenter med verden, og bare være mig selv. Jeg er dybt taknemmelig for jeg fandt dig af hjerte TAK <3
Neela har min varmeste anbefaling, hvis du vil rykke på dig og din business.

- Lotte

“Det har været det vildeste år på så mange punkter – ikke en eneste del af det jeg vil være foruden. Men hold nu op! Mange af sessioner hos dig var mildt sagt intense, og det gjorde vanvittig ondt at åbne op. Faktisk føltes det som at stå ved afgrunden uden mulighed for at bakke. Det var udelukkende dig – dig – der gjorde forskellen for mig. Kæmpe tak. Du hjalp når det var svært og blev ved med at presse på, og helt oprigtigt; jeg ville aldrig nogensinde være hvor jeg er uden arbejdet sammen med dig.På alle mulige måder, er der alt muligt jeg gerne vil fortælle dig, men det hele kan koges ned til: Der sker præcis det der skal ske når det skal ske. Intet mere intet mindre. Det er den stærkeste tillid til livet jeg har fået, og det betyder at jeg lige så stille kan sætte den ene fod foran den anden og tage mine skridt. Ikke skridt andre tror, håber, antager eller forventer jeg tager, men skridt jeg gerne vil gå – min vej i mit liv. Det er en helt ny og fantastisk verden. TAK for dig.”

- Maria

“Den største forandring jeg har fået af forløbet, er helt klart min forståelse af mig selv!
Forståelse af hvor meget jeg har spændt ben for mig selv via mit mindset.
Forståelsen af reaktionsmønstre og min tilgang til livet. Tusind Tak Neela. Du er en engel her på jorden.
På én session hos Neela der er vi kommet dybere, end et helt år hos en psykolog har kunne gøre. Det er helt vildt på den fede måde.
Jeg har allerede anbefalet Neela til andre.
Jeg har fortalt om den indsigt, jeg har fået i mit liv af de 4 sessioner. Hvor meget jeg selv har spændt ben for mig selv via mit ubevidste mindset. Den bevidsthed jeg har fået om mig selv, min opvækst, mit tankesæt og handlemønstre og så meget det har givet mig. Det vil jeg gerne give andre muligheden for.
Neela har en helt unik måde og arbejde på, hvor krop, sind og ånd smelter sammen og giver mening i det store billede. Rolig, meget forstående og en kærlig tilgang til livet.”

- Karinna

“Jeg kom til Neela, fordi jeg ikke troede/lyttede nok til mit eget hjerte. Jeg tvivlede på mig selv, og jeg stolede ikke på mine beslutninger. Jeg forsøgte, at udregne en plan for alt. Jeg føler en større ro. Hvis jeg har bekymringer kan jeg bedre håndtere dem - jeg kan acceptere hvis jeg er ked af det eller vred, og så handle på den følelse. Jeg kan også bedre være mig selv, og tage hensyn til mine egne behov, og dermed også sige fra.”

- Claire

“Jeg har været hos Neela bare 4 sessioner, og hun har hjulpet mig mere end jeg kunne forestille mig. Jeg har flere gange i mit liv opsøgt professionelle for at få hjælp til personlige udfordringer i forhold til at føle mig trist, forkert og fortabt og uden mening med livet. Men det er altid endt med kun at blive en masse samtaler som ikke rigtig hjalp mig videre eller udviklede mig. Men efter at have være hos Neela er mit tankemønster ændret til det positive i sådan en grad at jeg ikke rigtig forstår hvordan hun har gjort det.

Jeg har fået det så meget bedre med mig selv og møder mig selv med kærlighed og omsorg nu, og er gået fra at være opgivende omkring næsten alt i livet til at føle håb og glæde og lyst til igen at opleve livet med de gaver og udfordringer det indeholder men nu med gåpåmod og livsglæde og nysgerrighed.

Jeg har hele mit liv ofte talt grimt til og om mig selv men efter at have været hos Neela kan jeg ikke længere få mig selv til at kalde mig selv for en idiot eller andre grimme ting. Pludselig føles det helt forkert. Jeg har for første gang i mit voksne liv følt at jeg virkelig har flyttet mig, efter kun 4 sessioner. Hun har set lige igennem mig og min facade og udfordret mig ved min måde at se verden, mig selv og andre på. At komme hos Neela er det bedste jeg har gjort for mig selv og de bedste penge jeg har brugt lige så længe jeg kan huske”

-Christina

“Tak for din hjælp. Jeg har virkelig fået meget ud af at gå hos dig.”

“Jeg tænkte faktisk på dig og behandlingen på vej hjem i dag. Jeg er nemlig kommet rigtig godt igennem en dag, som jeg havde frygtet.”

“Jeg skulle være mundtlig censor, og jeg får altid angst og fysiske symptomer, når jeg skal sidde og være censor en hel dag. Jeg plejer at få det så skidt, når jeg bare sidder der i et lokale i 8 timer.”

“Jeg stod tidligt op, tog det offentlige helt til Roskilde, og jeg gik fra stationen hen til skolen. Alt sammen uden at tage taxa. Jeg kom fint igennem dagen uden at få det dårligt og få angst, og jeg havde endda overskud til at tage forbi min arbejdsplads i Albertslund og hente skriftlige eksamensopgaver. Bagefter handlede jeg endda ind til aftensmad.”

“På vej hjem i mørket og i regnen gik jeg glad og smilede og sendte dig en kærlig tanke. Tænk lige, at jeg har været så aktiv hele dagen uden at få det dårligt og få angst og UDEN at være på medicin. For første gang i 5-6 år. Wow! Sikke en fantastisk følelse.”

Af hjertet tak Neela

-Sabine

"Skønne skønne Neela du har virkelig hjulpet mig med at åbne op for nogle følelser, som jeg har skammet mig over, og som jeg har talt dårligt til og skubbet væk. Jeg kan nu se, at jeg har levet store dele af mit liv i frygt og specielt frygten for ikke at være god nok og for at blive forladt. Nu er jeg mere bange for at forlade mig selv! jeg har vitterligt fundet ud af hvor lidt grænser jeg før har sat for mig selv, og min sjæl for at andre skulle kunne elske mig. Jeg troede, at jeg skulle ødelægge mig selv for at få kærlighed. Jeg har taget min power hjem igen. Jeg står så meget stærkere i mig selv når jeg følger min intuition, for den taler direkte til mig, men det kræver at jeg lytter og handler på det. Du har hjulpet mig med at stole på den og har hjulpet mig til en fuldstændig oplevelse af tillid til livet. Jeg øver mig stadig og der kommer ofte nye åbenbaringer.

Hvis man gerne vil leve et liv ud fra kærlighed og virkelig lærer at stå stærkt i sig selv.. så gør dig selv den tjeneste at køb et hjerte sessions forløb hos Neela det er alle en kronerne værd! hold nu kæft hvor har du hjulpet med at ændre mit liv Neela. Jeg er dig evigt taknemlig du er en kæmpe mæssig lysende stjerne."

-Ida