PERSONLIGT FORLØB

Nytids Terapi

-En vækkelse af det energetiske væsen du er igennem forløsning af kærlighedssåret.

 

-Siden år 2012 har vi modtaget større og større mængder af højfrekvente lysindstrømninger på jorden. Energindstrømningerne vil påvirke din energetiske krop og bevidsthed.
 
-Du mærker skiftet, især hvis du er energi-sensitiv, men det påvirker os alle, da vi er energetiske væsner.
 
-Det kan opleves, som om alting larmer og bliver værre. Dette ses og mærkes både i det kollektive felt, og på individplanet. Det  opleves især i relationerne, karrieren og helbreddet. Dine uønskede mønstre bliver tydligere og tydligere for dig, men bevidstheden herom gør blot smerten større, da du ikke kan løse det fra det mentale plan. Du er nødt til at descende ned i krop og hjerte.

Du inviteres til transformation og healing nu!

 
Energi indstrømingerne aktiverer vækker undertrykte følelser og gamle traumer i din krop. Du inviteres nu på individplanet til at heale de traumer og fysiske skavanker, som du holder i kroppen.
 
Du vil opleve, at du ikke længere kan undertrykke dig selv, dine længsler, dine behov, og din søgen efter connection, hjerte, autencitet, værdi og mening.
 
Dette er din hjertebevidsthed som vækkes, du presses fra hovedet ned i hjertet, og i den proces kræver det at du forstår energi, og lærer om hvordan du kan overgive dig igennem kroppen til nytidsenergi.
 
Dette er en revival, en genopstandelse og genoplivning af den og det du i sandhed er. Af samme årsag er almindelig konventionel samtale terapi outdated, da vi har brug for at træde ud af de psykologiske kasser og diagnoser, som blot holder individet i en begrænset version, som i værste tilfælde kan gøre, at du føler dig forkert og ikke mødt, eller endnu værre mister håbet og spiraliserer nedad, stadig uforløst og blokeret i kroppen, uden at indfri og forstå dit potentiale, som det energetiske væsen du er.

 


 

Er du klar til nytids terapi ?

 
Måske du kender følelsen af bare at tale om tingene, hvilket kan være dejligt for en stund, men intet forandres reelt set. Du er blot blevet "klogere" på nogle ting, men mønstrene og den emotionelle smerte fylder fortsat.
 
Du stiller dig ikke tilfreds, og er begyndt at stille spørgsmål ved hele konceptet, og omkring det liv du lever.
 
Du mærker at være ovre det stadie hvor du har brug for en samtalepartner, og du bliver træt blot ved tanken?
 
Du ønsker spirituel udvikling, reel transformation, healing og aktivering af dit potentiale.
 
Din sjæl længes, og kalder på denne transformation. Du er naturligt wired til at længes efter mere, og du er automatisk tiltrukket af at gå dybere endnu - fordi der er mere til dig, og du ved det godt inderst inde. 
 
Du har måske oplevet mere modstand end de fleste, og ofte følt dig fremmed her på jorden.
 
Du er følsom, og måske du har svært ved at trives, så du gør dig selv hård, lukker ned og/eller undertrykker dine følelser. 

 

Du længes efter en dybere mening, samt en ny måde at være i verden på. 
 
√ Du har især kæmpet i kærligheden, og oplevet dine mønstre udspille sig i en ond cirkel igen og igen.

 

Genkender du ?

Så vid, at du kaldes til at revolutionære måden vi er i verden på, måden vi forbinder os i kærligheden, og forholder os til sygdom som energetiske ubalancer. 

 

 

De 3 grundsten  

Forløs blokeret energi i kroppen

“❝ Neela spotter, støtter og healer igennem transmutation dine følelsesmæssige sår, smerter, traumer, blokeringer og begrænsende overbevisninger, så du kan gøre op med dine gamle historier en gang for alle, og leve et mere hjertestyret liv i overensstemmelse med dig, og din powerfulde feminine natur.❞

Kom fra hovedet ned i hjertet 

“❝ Vi indrager krops, sind og ånd- og arbejder dermed i det ubevidste lag hvor det hele starter. Tilgangen og behandling er en sammensmeltning af en videnskabelig og spirituel tilgang. Neela er ekspert i at spotte og heale de emotionelle triggers, som har aktiveret den følelsesmæssige stresstilstand, der skaber en ubalance i livet for dig som kvinde, som gør at du har slukket for din vigtigste iboende urkraft, dit hjerte.❞

Nøglen ligger i din underbevidsthed 

❞ Formålet er at forløse traumer/energiblokeringer igennem kroppen, som ligger i din underbevidsthed, da underbevidstheden styrer 95% af din adfærd, og den blokerede energi er årsagen til du er disconnected fra din hjerte, som holder den feminine energi og bevidsthed.

Nytids Terapi er et spirituelt udviklings og transformationsforløb.


 
√ Det er en tilgang, som arbejder med årsagen fremfor symptomet igennem forløsning af blokeret undertrykt energi/følelser.
 
√ Fundamentet er nærvær, hjerteconnection og empowerment til klienten.
 
√ Vi væver det spirituelle energetiske væsen du er, ind i det psykologiske og fysiologiske felt.
 
√ Det er healing på celleplan, omprogrammering af din underbevidsthed, rekalibrering af dit personlige energifelt.
 
√ Rejsen er en descending ned i krop og hjerte, igennem traumeforløsning som udvider din bevidsthed og støtter din ascension proces.
 

Din guide & facilitator

Jeg er her for vække, guide, undervise, heale og skabe transformation ind i den nytids paradigmeskifte. Jeg hjælper sjælsdrevne kvinder med at antænde deres indre healer, og fusionere med deres indre power og sjælsformål. Det er kvinder, som er klar til at forstå fundamentet i læren om energi især indenfor healing, traumer, relationer og ascension processen. Det er kvinder som mærker et indre kald til at leve og være her på en ny måde. Både i kærligheden og karrieren, det er de kvinder som mærker en dyb længsel efter mere liv, dybde, nærvær og væren. De kvinder er klar til at transformere mørke til lys igennem deres krop. Det er kvinder som føler sig kaldet til at hjælpe andre mennesker, eller på anden vis bringe os ind i den nye tid, hvor vi ledes mere igennem hjertet fremfor det mentale plan.

Jeg er her for at aktivere nytids energetiske ledere som går forrest. Verden har brug for nye energetiske ledere, som viser vejen igennem self-empowerment til individet.

Læs mere om Neela

“Kære Neela. Tusind tak for en helt igennem alt for vild oplevelse. Det var meget følelsesladet og befriende samtidig. Den varme der gik igennem min krop, da vi fik forløst alle mine følelser og traumer, var simpelthen den vildeste oplevelse. Kan ikke beskrive det med ord jeg har det så godt i dag og jeg elsker det.

- Annie

“Det der blev forløst, føltes som at have været ude i kulden i frostvejr, hvor du spænder hele kroppen til det gør ondt! Og du er der i mange mange timer, dage og år - fryser og spænder. Pludselig bliver du lukket ind i varmen og du giver slip i hele kroppen. Du lukker varmen ind og hele din krop ned til mindste celle slapper af. Du slipper og bliver varm indvendig. Det er så nyt, så smukt og så fantastisk! Jeg kan ikke udtrykke min taknemmelighed nok.”

- Claudia

“Kære Neela. Tak for en helt igennem smuk, fantastisk oplevelse i dag. Jeg er dybt taknemmelig for, at vores veje har krydset.
I dag var en kæmpe forløsning for gemte følelser/frygt. Den måde min krop reagerede var nærmest surrealistisk, og alligevel helt naturligt"

- Dorte

Er du nysgerrig så læs videre og få svar på alle dine spørgsmål herunder.

 

Nytids terapi er hjerte terapi for dig som er klar.  

 

Du er klar til at gå dybt- du er klar til at slippe det som ik længere tjener dig, du er klar til at overgive dig til din krop og dit hjerte. Du er klar til at mærke det, som du har brugt et helt liv på at undertrykke. Du er klar til at vække dit energetiske væsen og indfri dit potentiale.

Online

Hjerte Signatur Session


1375,-

 
⭒ 90 minutters Online Session
√ Traumeforløsning/blokeret energi
√ Healing af kærlighedssår
√ Aktivering af din feminine energi
√ Vækkelse af nytidsbevidsthed
√ Ro i nervesystemet
√ Hjerte ekspansion

 

 

 *Ved booking kontakter jeg dig for at sætte dine sessioner i kalenderen. 

Book dit forløb

Fysisk

Hjerte Signatur Session


1500,-

 
⭒ 90 minutters Fysisk Session
√ Traumeforløsning/blokeret energi
√ Healing af kærlighedssår
√ Aktivering af din feminine energi
√ Vækkelse af nytidsbevidsthed
√ Ro i nervesystemet
√ Hjerte ekspansion

 

 

 *Ved booking kontakter jeg dig for at sætte dine sessioner i kalenderen. 

Book dit forløb

Spar 900,-

Ved booking af forløb sparer du 900,- og modtager samtidig adgang til the healing heart portal- en 7 ugers guided rejse med hjerte meditationer som arbejder i din underbevidsthed.

Vælg dit forløb herunder.

Online

Hjerte Signatur Forløb


 4500,-

 

⭒ 4 x 1,5 Time Online Session
⭒ Healing heart portalen- 7 ugers guidede hjerte healingsmeditationer

 

√ Traumeforløsning/blokeret energi
√ Healing af kærlighedssår
√ Aktivering af din feminine energi
√ Vækkelse af nytidsbevidsthed
√ Ro i nervesystemet
√ Hjerte ekspansion
 
 

*Ved booking kontakter jeg dig for at sætte dine sessioner i kalenderen. 

Book dit forløb

Fysisk

Hjerte Signatur Forløb


 5100,-

 
⭒ 4 x 1,5 Time Fysisk Session
⭒ Healing heart portalen- 7 ugers guidede hjerte healingsmeditationer

 

√ Traumeforløsning/blokeret energi
√ Healing af kærlighedssår
√ Aktivering af din feminine energi
√ Vækkelse af nytidsbevidsthed
√ Ro i nervesystemet
√ Hjerte ekspansion

 

 

 *Ved booking kontakter jeg dig for at sætte dine sessioner i kalenderen. 

Book dit forløb

Blog posts

Derfor er du IKKE god nok

Apr 03, 2023

Hun var bange for at blive forladt

Mar 03, 2023

Der findes ingen dårlige beslutninger

Feb 13, 2023

Du kan ikke lære at elske dig selv

Feb 03, 2023

Har du kronisk stress - skal du vide dette

Oct 10, 2020