Den største fejl kvinder begår i kærlighed, som skaber kronisk stress

ascension kærlighed kærlighedssår spiritueludvikling Sep 02, 2021

Den største fejl som de fleste kvinder begår i kærlighedens univers er fatal for hendes egen trivsel og feminitet. Fejlen er blot et urinstinkt, for at beskytte sig selv, men det efterlader kvinden i en kronisk stress tilstand, såfremt at hun ikke forstår den pris hun betaler. Hun vil opleve at blive mere stresset, utryg og maskulin - fremfor at læne sig tilbage i hendes egen feminine energi. 

 

Når kærligheden braser og skaber kronisk stress


I mit 28. leveår mødte jeg en mand, som jeg elskede næsten med det samme. Hele mit system mærkede en dyb genkendelse og omsorg. Jeg følte en ubetinget kærlighed, som skræmte mig.
Dengang vidste jeg ikke, hvad der ramte mig, men det åbnede sig en massiv udvikling, som blev en katalysator på min spirituelle udvikling. Jeg brugte 2 år på, at få det til at fungere (det er den ultra korte version), men tilsidst måtte vi skilles da smerten blev større end kærligheden, så jeg gjorde det endeligt forbi. Derefter brugte jeg hele 10 år på at lukke af for den kærlighed og lukke mit hjerte i, fordi det gjorde for ondt at mærke den kærlighed i hjertet, som ikke kunne blive indfriet. Han dukkede op ind imellem årene, og igen mærkede jeg smerten i hjertet.

 

Kronisk stress - its all about the energy


Men hvad jeg ikke forstod og vidste var, som jeg ved nu, at den kærlighed det er mig, jeg er ubetinget kærlighed og fordi noget ikke kan blive i en relation, så betyder det ikke, at vi skal lukke for den kærlighed vi mærker i hjertet- fordi så slukker vi blot for os selv. Ofte kommer vi til at vurdere og bedømme den kærlighed vi mærker i hjertet, som ikke god nok, rigtig nok eller værdifuld nok - kun fordi der ingen modtager er, eller det ikke kan blive som vi ønskede det. Hvor tit har du ikke fået, at vide at du skal komme videre og glemme det hele, et godt råd vil du måske tænke. Men vi glemmer at vi er energetiske væsner, og de fleste af os har ikke lært de basale læringer omkring energi, og hvorfor det er så vigtigt. Den kærlighed du holder i hjertet er en ekspansionsenergi, og undertrykker du eller lukker af for den så skaber du en modstand, som påvirker dig energetisk. Du skaber kronisk stress når du blokerer dit eget hjertecenter og begynder at disconnecte fra din vigtigste power- the power of love. 

 

Dermed begynder du at lukke ned i kroppen og frygtcenteret i hjernen bliver derfor mere og mere aktiveret. Din femininitet bor i krop og hjerte, det betyder således at du tapper mere og mere ind i den maskuline energi, og dette er ikke din sande natur- du skal bo i krop og hjerte og lade dig navigere i livet herfra. Denne energetiske skævvridning skaber en kronisk stress tilstand.

Du må og skal lade energien flyde ud igennem dit fysiske hjerte. Det er afgørende for din trivsel, når du slukker for at undgå at mærke den kærlighed, så slukker du for dig selv og hermed undertrykker du din egen lifeforce energy, og som kvinde skal du lære, at hælde ud af den kærlighed, og være fri nok til aldrig at tage det personligt, hvis der ikke er en modtager, men være fri i dit udtryk og aldrig lade det afhænge af om vedkommende kan modtage den flod af kærlighed, som strømmer fra dit hjertecenter. Det vigtigste er, at du tillader denne strøm at flyde og recirkulere i dit eget system.

 

Sådan undgår du at ende i kronisk stress grundet ulykkelig kærlighed

Din opgave er at se på, hvad det gør ved dig, såfremt det ikke bliver modtaget, og så ved du hvad du skal arbejde med, dette vil afsløre dit kærlighedssår, som er den energetiske knude du skal forløse for at re-connecte med dig selv igen på sjælsplan, og dermed bringe dig selv videre på rejsen igennem det indre frekvensskifte fra frygt til kærlighed. 

Næste opgave er at tillade energien at flyde og tappe ind i dyb taknemmelighed over at få vækket den energi, fordi der er ingen fejl. Du bliver vækket således af andre sjæle du møder på din vej, blot for at få vist hvor du slukkede for dig selv. Det er smertefuldt når du undertrykker energien du holder i dit hjerte center, og hæfter historier op på hvorfor den ikke kan blive modtaget. Energi forsvinder ikke så den skal dermed have plads i din krop, og udføre den magi som frekvensen holder.

 

Din feminine power er kærlighed


Du er en kvinde, som elsker dybt, tillad dig selv at dele ud, vis det, og vær det du er- ubetinget kærlighed- når du undertrykker energien i hjertet blokerer du får dit eget indre flow og livs vitalitet, og dermed slukker du for din største power.
Jeg har mærket og erfaret på min egen krop hvad det gjorde ved mig, og denne embodiment af vores life force & divine energy er vejen til healing af dig, dine relationer, din omverden og det frekvensskifte vi står overfor i verden- fra frygt til kærlighed - unity consciousness. 

I kærlighed Neela