REVIVE


Skal du med på en dyb og hjerteåbende rejse hjem til dig selv ?

THE REVIVAL

Heal dit kærlighedssår

- Og aktiver nytids hjertebevidsthed.

 

Igennem hundredevis af klienter, som har vist mig deres tillid igennem de sidste par år, med min populære hjerte signatur sessioner, har jeg således været vidne til, hvorledes mine klienter har åbnet op for healing og transformation på et langt dybere plan, end jeg selv turde håbe på. Dette handler ikke om, hvorvidt du har svært ved kærligheden eller ej, dette er blot et symptom. Ret hurtigt blev det tydeligt, at dette handler om noget langt dybere.

En vækkelse - af nytidsbevidsthed

Det handler om at returnere til sandhed, til en bevidsthed om dig selv, om hvem du og hvad du er. En returnering til kærligheden som en tilstand. Denne hjertebevidsthed er vækkelsen af din energikrop, og dermed nytids bevidsthed. Denne proces kræver du overgiver dig igennem smerten. Alt for længe har du løbet bort og forladt dig selv, det er nu du skal stoppe op og slippe kampen, og invitere det ind, som ønsker at blive transformeret igennem din fysiske krop.

 

Meget hurtigt stod det tydeligt for mine klienter, at det handler ikke om at fixe en relation, eller om at reparere et uhensigtsmæssigt kærlighedssmønster. Nej det var langt større og langt smukkere end det.

Det handlede ikke om at fokusere på smerten, problemerne eller symptomet, men i stedet gå direkte til kernen af det hele. Tilbage til det sted hvor du første gang blev disconnected fra kærlighed, fra det sted hvor din krop fik et chok, og fra det sted hvor du energetisk lukkede ned for krop og hjerte, i ren beskyttelse og overlevelse.

Dette er dit kærlighedssår, såret er en katalysator for vækkelsen til ny tidshjertebevidsthed.

Det er nemlig således, at den tid vi lever i, er så energetisk potent, til at transformere og heale kærlighedssåret, og bruge den som katalysator til aktivering af ny tids bevidsthed.

 

Hvis du føler dig kaldet til mit arbejde, så har du sagt ja til at gå igennem den port.

 

✨Du har sagt ja til at være her på en ny måde i verden og i kærligheden.

✨Du er her for at vise en ny vej - en mere bevidst og kærlig vej.

✨Du vil således også være energifølsom, eller det nogen kalder sensitiv.  Sandheden er, at du mærker at måden vi har levet på i kærligheden, og i samfundet ikke er holdbar længere, og i takt med det, oplever du også en smerte i hvad så nu. Er jeg forkert, for følsom?

✨De fleste vil gøre sig selv forkerte og vende det indad.

✨Andre vil prøve at gå terapiens vej, men som terapeut selv må jeg sige at konventionel samtaleterapi ikke vil hjælpe dig synderligt. Det er min egen erfaring, og jeg ser det igen og igen i min praksis. Der er i stedet brug for dybt arbejde i underbevidstheden igennem kroppen- et energetisk arbejde.

✨Du er nød til at gå med energien, og lade energien vise dig vejen. Få hjælp fra energien, til at overgive dig og slippe det som blokerer, det som smerter, det som holder dig i et fængsel af overbevisninger om hvem og hvad du er. 

✨Du bliver kaldet til at gå en helt ny vej.

✨Du bliver kaldet til at transformere det, som ikke længere tjener dig. 

✨Du bliver kaldet til at alkymisere, slippe og heale det som ligger i din inkarnationslinje - igennem din krop.

✨Du er kaldet til at træde ind i den nye tids bevidsthed.

Den nye tid handler om, at du kommer fra dit hoved, fra analyse og kontrol, ned i kroppen, ned i hjertet og åbner dig, som det energetiske væsen du er. Først her vil du opleve frihed, kærlighed, flow i kroppen og i livet. Dit potentiale til transformation er større end du tror. Vi skal ikke længere sidde i terapi i flere år, det er ikke sundt for vores væsen, for nogle ligefrem skadeligt. Vi skal træde ind i nytidsterapi, og forstå vores energikrop, samt tage poweren hjem nu.

 

Husk det er altid smerten, som vil skubbe dig ind i denne proces, men vid at det handler aldrig om at fixe den smerte, men det kunne se sådan ud for dig.

 

✔ Har du problemer med kærligheden og relationerne? Måske er det svært, at lukke kærligheden helt ind, eller oplever du samme mønster gentage sig igen og igen?

✔ Har du brug for kontrol for at føle dig tryg, og føler du ofte at du må klare det meste alene?

✔ Prøver du at regne alting ud fra hovedet – gennem analyse og kontrol?

✔ Oplever du ofte; stress, angst, hovedpine, tankemylder, frygttanker, træthed, tristhed, energiforladt, tomhed, kropssmerter, vægt og fordøjelses problemer samt lavt selvværd?

✔ Har du svært ved at træffe beslutninger for dig selv og føle indre fred?

✔ Føler du dig ofte forkert, fastlåst, overloaded, trist?

✔ Har du et savn og og en længsel om at leve mere fra din indre sandhed og autencitet - og stoppe selvundertrykkelsen?

✔ Oplever du ofte at verden fremstår for hård til dig, og føler du må beskytte dig selv ved at gøre dig hård?

Din krop husker det hele, og holder energetisk på det, som du har brugt et helt liv på at undgå at mærke. Derfor vil du opleve at sidde fast i dit kærlighedssår, uanset hvor meget du har prøvet, at tale dig igennem det, eller forstå det med dit hoved. Din krop kalder dig hjem - du er klar.

Det er derfor med stor glæde, at jeg endelig åbner for det første gruppeforløb hvor vi sammen skal gå dybt i et kærligt felt, hvor vi sammen transformerer, og forløser det som ik skal med mere. 

 REVIVE

Intensivt healingsforløb 

I en intim gruppe holdes du i en dyb forløsende og transformerende proces.

✨Du vil modtage fysiske kundalini energy transmissions. Dette er en overførsel og penetrering af dit energifelt. Du kan opleve alt fra ufrivillige bevægelser igennem kroppen, rystelser, varme, følelsesudbrud, bliss og udvidelse af din bevidsthed. Energien vil hjælpe dig med at forløse fastlåst energi, frigive overbevisninger og give dig en levet oplevelse i gennem din krop.

✨Guided proces og organisk undervisning undervejs.

✨Guidede healinger og arbejde i underbevidstheden.

✨Fokus er på forløsning og healing af blokeret energi i kroppen fra dette og tidligere liv. Samt forståelse af kærlighedssåret, som en katalysator for ny tids hjertebevidsthed.

 

Forløbet indeholder;


 

 

💗  LIVE dage 

Vi mødes i et smukt og dejligt yoga studio og skaber et nyt kærligt energifelt sammen, hvori der vil være transmissions, undervisning, traumeforløsning, healing, proces og guidance. Agendaen vil være organisk og sættes efter behovet og processen. Du sørger selv for frokost. Det anbefales, at spise let således energien kan arbejde igennem din krop.

 

💗 3 Online hjerte signatur sessioner.

Modtag 3 af disse skønne sessioner i de efterfølgende uger. Sessionerne er traumeforløsning hvor vi arbejder i din underbevidsthed med transmutation og forløsning af de energetiske bindinger som ligger i dit kærlighedssår.

 

💗 30 dages ubegrænset support.

Dette intensive forløb vil åbne for en indre proces, der vil derfor være fuld support hele vejen igennem. Det betyder du kan række ud hvis du får brug for det. I 30 dage fra 1. Live dag har du mulighed for at række ud via lydfiler eller tekstbesked og modtage ubegrænset support, guidance og spejling af Neela alle ugens hverdage. Du skal mærke at du ikke hænger alene, men altid er holdt energetisk i et kærligt felt.

 

💗 3 Online gruppe kald

Som opsamling vil der være 3 online kald alt efter behovet for undervisning, transmission, spørgsmål, proces og guidance.

 

 💗Adgang til The Healing Heart Portal

7 Guidede hjertehealinger som arbejder i din underbevidsthed.

 

 💗 Online fælleskab på Telegram 

Du kan spare, dele og modtage support fra resten af gruppen.

 

Dit udbytte 

√ Traumeforløsning

√ Healing af kærlighedssår

√ Aktivering af din feminine energi 

√ Vækkelse af nytidsbevidsthed

√ Ro i nervesystemet

√ Åbning af hjertet 

√ Slip begrænsende overbevisninger

 


1 privat session med energy transmission på 90 minutter hos Neela koster 1500,- så du vil få meget mere ud af et forløbet her, ikke blot økonomisk, men også på det transformative plan.

Dette er din mulighed for virkelig, at tappe ind i en dyb og kærlig væren, uden at spænde ben for dig selv på mental planet, men i stedet lade energien og kroppen gøre arbejdet for dig.

Pris 6995,-


 

 

Mærker du trækket indeni når du læser mine ord og mærker energien, så lyt til din krop den kender vejen til healing.

Ræk endelig ud hvis du har spørgsmål, eller ønsker at reservere en plads.

Jeg vil elske at have dig med på rejsen, dig som er klar til at modtage dig selv, elske dig selv, hvile i dig selv, stoppe med at forlade dig selv, og åbne dit energetiske væsen.

 

OBS. Der er begrænset antal pladser, da intentionen er, at holde rummet intimt og trygt.

I kærlighed 
Psykoterapeut Neela Rosalina

Book din plads nu

 Mulighed for ratebetaling mod mindre gebyr, ønsker du flere rater eller gratis afklarende samtale - kontakt mig direkte på 

[email protected]. 

REVIVE - August 2023 Frederiksberg

(5. August- 3. September)

Vi mødes fysisk 4 gange i alt 28 timer- Kl 11-18 alle dage.

LIVE dage

Lørdag den 5. August

Søndag den 6. August

Lørdag den 19. August

Søndag den 20. August

LIVE dage vil foregå i det skønne og hyggelige lokale hos Ro Terapi & Yoga på Godthåbsvej 7, 2000 Frederiksberg

 Max. 7 pladser 

Ja tak book min plads nu - ENGANGSBETALING

REVIVE - August 2023 Frederiksberg

(5. August- 3. September)

Vi mødes fysisk 4 gange i alt 28 timer- Kl 11-18 alle dage.

LIVE dage

Lørdag den 5. August

Søndag den 6. August

Lørdag den 19. August

Søndag den 20. August

LIVE dage vil foregå i det skønne og hyggelige lokale hos Ro Terapi & Yoga på Godthåbsvej 7, 2000 Frederiksberg

Max. 7 pladser

Ja tak book min plads nu - 3 RATER

REVIVE - Oktober 2023 Vejle

(6. Oktober- 5. November)

Vi mødes fysisk 3 gange i alt 24 timer-Vi mødes alle dage fra 9.30- 18.30. 

 

LIVE dage

Fredag den 6. Oktober

Lørdag den 7. Oktober

Søndag den 8. Oktober

 

LIVE dage vil foregå i det skønne og hyggelige lokale hos Anne Buur Studio, Hældagervej 165 st. tv. 7120 Vejle. 

Max. 10 pladser 

Ja tak book min plads nu - ENGANGSBETALING

REVIVE - Oktober 2023 Vejle

(6. Oktober- 5. November)

Vi mødes fysisk 3 gange i alt 24 timer-Vi mødes alle dage fra 9.30- 18.30. 

 

LIVE dage

Fredag den 6. Oktober

Lørdag den 7. Oktober

Søndag den 8. Oktober

 

LIVE dage vil foregå i det skønne og hyggelige lokale hos Anne Buur Studio, Hældagervej 165 st. tv. 7120 Vejle. 

Max. 10 pladser 

Ja tak book min plads nu - 3 RATER

Introduktions video til REVIVE

 

Hvad siger klienterne om energi transmission


 

Klient feedback på kundalini energy transmission

Hej Neela Tak for oplevelsen i går🙏Jeg mærkede tydeligt energien i form af rystelser, kraftige spjæt, vibrationer i lår, vandrende kuldefornemmelser, varme i hænder - noget som er tiltaget gennem de seneste år og bliver ved.💗🙏

Tusind Tak, det er jeg glad for, det vil jeg huske🥰

Hej Neela Vil bare lige sige, at det gav mig en masse  Varme selvom jeg kun kunne være med i 20 min. Tak for det, du kan noget specielt. Mvh Anja Hey Neela - jeg bliver altså nød til at fortælle dig om endnu en bedring 🙏 Jeg har haft mange år med susen for ørerne ala tinnitus og især lagt mærke til det når jeg har ørepropper i om natten. Det er forsvundet MARKANT!!! Nu har jeg lagt mærke til det i nogle dage og selv med børne skrig og skrål herhjemme og jeg kan kun finde forbindelsen til efter min session med dig 🤩👏 Wauw TAK Hej Neela Vil bare lige sige, at det gav mig en masse  Varme selvom jeg kun kunne være med i 20 min. Tak for det, du kan noget specielt.

Klient feedback på hjerte signatur session

Det der blev forløst, føltes som at have været ude i kulden i frostvejr, hvor du spænder hele kroppen til det gør ondt! Og du er der i mange mange timer, dage og år - fryser og spænder. Pludselig bliver du lukket ind i varmen og du giver slip i hele kroppen. Du lukker varmen ind og hele din krop ned til mindste celle slapper af. Du slipper og bliver varm indvendig. Det er så nyt, så smukt og så fantastisk! Jeg kan ikke udtrykke min taknemmelighed nok.”

- Claudia

“Jeg kan kun anbefale alle at investere i et forløb hos Neela. Ingen terapiform er let, men denne som er uden ord, er forløsende på en anden måde. Energien er intens og den ro og balance jeg efterfølgende har følt er så rar.”

-Diana

“Det største Aha oplevelse, er MIN VILDESTE SUPER POWER, er taget hjem til mig. Samt at mine omgivelser ændre sig til det meste fantastiske jeg kan ønske mig. Selvudvikling er dybt arbejde og jeg har med Neela´s hjælp fået fjernet mine dybeste blokeringer. At tappe ind i min hjertevibration, og mærke det, der gør mig boblende glad er så fantastisk.”

-Lolle

Klient feedback på kundalini energy transmission

Tak for fantastisk powerfuld healing Kære Neela, 1000 tak for en kraftfuld energioverførsel. Jeg ville meget gerne høre hvor og hvornår du har gruppe på Frederiksberg og hvad en session hos dig koster med livsenergi? Dejlig aften🙏💖

Deltog i aften på dit online.. jeg fik tics i min venster arm og frøs ret meget jeg faldt i søvn håber stadig jeg modtog energier selvom jeg sov lidt. Skøn oplevelse❤️ Jeg er træt, og det spænder i nakken og hoved. Men mental glad !

1000 tak for din energitransmission i går! ❤ Det var virkelig powerful. Jeg kunne mærke energien blive aktiveret i min krop og fik også billeder på healing og vejledning. Jeg har haft ondt i min lænd (højre side) i nogle uger, sådan on and off, og det føles bedre i dag, ingen smerter eller underlig følelse der. Til sidst i transmissionen kunne jeg også mærke en tydelig klump i halsen, som havde også været der før, on and off. Så der er gang i energierne. Mange tak for aktiveringen! 🙂 

Hvad siger Klienterne om REVIVE Forløbet ?


 

"Tusind tak for et fantastisk forløb hos dig igennem de sidste to måneder. Jeg har udviklet mig så meget, at jeg er blevet en helt ‘ny udgave’ af mig selv." 

 

 

"Det var så godt, at du hele tiden var tilgængelig under forløbet, jeg kunne indtale lydfiler til dig, hvis der var noget der ‘rumlede’, og du altid tog dig altid tid, til at give grundig feedback på lydfil og altid kom der hurtig respons fra dig."

 

"Energitransmissionerne er helt unikke, jeg mærkede i den grad forløsning af gamle traumer og idag har jeg fået en indre ro, jeg ikke troede kunne komme til mig. Samtidig med at de negative tanker er svundet kraftigt ind, har jeg fået ny energi og mod til nye relationer og aktiviteter."
"Kære Neela Tak for dig og al din hjælp. For mig har Revive været en rejse hjem, jeg har her fundet ind i en stilhed inden i mig og der kan jeg mærke hvem jeg er, der kan jeg møde erkendelser og indsigter som jeg skal bruge på min videre rejse."
"Hos dig har jeg endelig forstået at der ikke er noget forkert ved mig. Det er for mig første gang og det er stort. Jeg tror jeg hos dig har fået et værktøj som gør mig i stand til at flytte mig derhen hvor jeg ønsker at være." Tak Ulla
"Du er så fantastisk nærværende og givende og jeg mærker din kæmpe interesse i at hjælpe og støtte os kursister i at udleve vores potentiale. 
Du er super skarp og dygtig og jeg er ikke i tvivl om, at din tilgang med ‘ny terapi’ er vejen frem. Jeg kan ikke anbefale dig nok og er så taknemmelig for at vores veje mødtes, og at der findes terapeuter som dig. "
Mange hilsner og knus Nina 
"Jeg mærker, at jeg er værdig og det udstråler jeg også nu, jeg tiltrækker andre typer end før og er meget mere nærværende, jeg mærker at andre ‘vil mig"
"Det er så fantastisk, det du kan Neela og det vi kan sammen i energien✨️💫💖Waaaauuuuuu siger jeg bare, er sååååå glad for at deltage 🙏🔥✨️🥰"
Jeg har for nylig deltaget i Neela Rosalina´s Revive forløb på Frederiksberg og har lyst til at dele ud af mine oplevelser.
 
Først og fremmest var det et virkelig trygt, ærligt og kærligt rum Neela formåede at holde for os deltagere. 
 
Det kunne virkelig også noget, at være en lille flok. Vi fik skabt et magisk felt af samhørighed, hvor sårbarhed var velkommen og hvor vi kunne spejle os i hinanden. Der var plads til både gråd og grin, og forløsende kram. 
 
"Mine oplevelser med energi transmissionerne, var meget stærke og dybe. Jeg mærkede vildt meget i kroppen, i form af sammentrækninger, rystelser og følelsen af, at noget bevægede sig op igennem kroppen og forløstes gennem halsen/munden. 
 
Følelserne strakte sig fra voldsom sorg og smerte til en fuldkommen guddommelig bliss, en lykkefølelse, som var så magisk og så ubeskrivelig smuk. Jeg kan heldigvis genkalde noget af den følelse, når jeg f.eks, som nu, vil forsøge at beskrive den."
"Jeg havde været on-off depressiv i længere tid, da jeg startede på Revive forløbet. Nu er jeg ikke længere depressiv! - ikke at alle traumer og kærlighedssår nu er forløst, men jeg mærker, at være helt på rette spor i forhold til at forløse og heale, og glæder mig ubeskriveligt til de næste ´Return to love´ transmissioner jeg har tilmeldt mig. "
"Mødet med Neela og Revive forløbet har gjort hele forskellen for mig - Så Neela, du får en kæmpestor og kærlig anbefaling fra mig!!"❤️kh Anne 
"Neela du er en sand engel, som dumpede ned lige præcis som jeg havde allermest brug for dig💜Aldrig har jeg mødt et så blidt, nænsomt og dygtigt menneske.
At komme helt ind der hvor det gør mest ondt og hvor ting har sat sig fast, kræver virkelig en kvinde som ved hvad hun gør og taler om. For så at kunne åbne op og guide en videre med troen og håbet på at der er vej ud og frem - det formår du!!"
"Min største respekt og anerkendelse herfra."
Kh pernille

Din guide & facilitator

Jeg er her for vække, guide, undervise, heale og skabe transformation ind i den nytids paradigmeskifte. Et skifte hvor vi begynder at navigere mere fra hjertebevidstheden. 

Siden 2017 har jeg haft æren at have mange skønne sjæle igennem mine hjerte signatur sessioner, som er et mix af energiarbejde og terapi. Vi arbejder i underbevidstheden og transmuterer stagneret energi fra dette og tidligere liv. Dette er traumeforløsning og nytidsterapi, da konventionel terapi ikke længere understøtter og faciliterer den ønskede transformation og healing som mange er klar til nu.

Psykoterapeut & Transformational Lifeforce Catalyst

Neela Rosalina