AWAKEN YOUR HEART


Med psykoterapeut Neela Rosalina

 

 Reconnect med din sjæl & essens igennem forløsning af blokeret energi i din krop

 

KOM FRA HOVEDET NED I KROP OG HJERTE


Dette er et healingsevent med transmission af kundalini energien.


 

Kom med til en skøn dag i healingens og hjertets tegn.

 
Vi lever i en tid hvor du inviteres mere og mere, til at åbne dit hjerte, og bruge dets visdom og guidance til at leve et liv i overensstemmelse med den du i sandheden er. Du er et kærlighedsvæsen, men din inkarnering her på jorden igennem din fysiske krop har været traumatisk. Du er inkarneret ind i en tungere frekvens her på jorden, og den overgang har skabt ravage i dit fine energetiske væsen, og dine oplevelser igennem dit menneskevæsen har skabt en disconnection til kroppen og til hjertet.
 

Denne disconnection til hjertet er den dybe årsagen til;

  • Stress
  • Angst
  • Depression
  • Helbredsproblemer
  • Lavt selvværd
  • Svære kærlighedsmønstre
  • Etc.
 

Forløs årsagen- fremfor symptombehandling

Samtaleterapi og kognitive redskaber vil ikke hjælpe med at re- connecte dig med din sjæl og essens igen. Årsagen er, at traumet ligger i din underbevidsthed og er låst energetisk i kroppen. Energien blokerer for hjertet og for kontakten med dit potentiale i kroppen. Du er derfor nødt til at forløse energien igennem din krop, og overgive dig til en proces, hvor du langsomt og kærligt begynder at mærke kærlighedsenergien flyde igennem dig.
 
Forløsningen af energien vil rekalibrere dit nervesystem. Dette betyder, at det energetiske energetiske overload fra traumet langsomt begynder at sive fra din energikrop.
 
På dette event vil du modtage hjerte healing, meditationer, undervisning omkring kærlighedssåret/traumet, guidance og kundalini energi transmission alt sammen med det formål at åbne dit hjerte.
 

I den proces vil du opleve;

 

💗 Forløsning i dit kærlighedssår, og begrænsende overbevisninger du har købt ind i som en sandhed.

- Hele dit liv spinner omkring dit kærlighedssår, da du ubevidst re- konstruerer og genudspiller de samme mønstre igen og igen.

 
💗 Rekalibrering af dit nervesystem- Ro i kroppen.

- Stress, angst og depression er udelukkende et spørgsmål om en energetisk rewirering af din krop.

 
💗 Vækkelse af din feminine energi- din blødhed og modtagende magnetiske energi.

- Som kvinde i dagens samfund skaber du et maskulint panser/skjold, som forhindrer dig i at tiltrække sunde maskuline mænd, da du tiltrækker din modpol, og dermed mænd som leder igennem deres feminine energi. Arbejdet består derfor i at bringe dig tilbage til din feminine magnetiske energi, som dit energetiske væsen vil trives i.

 

Ønsker du at være med i dette kærlighedsfelt og mærker du energien kalde på dig, så vil jeg elske at have dig med.

 
Praktisk

Generelt: Hav behageligt tøj på som du kan bevæge dig i. Energien er traumeforløsende så du kan opleve både kulde og varme i kroppen, tag derfor hensyn til dette. 

En energi transmission er en overførsel af energi. Du modtager energien liggende ned, i en gruppe med andre og undervejs vil der være høj musik. 

Hele dagen bliver en lang transmission med energi, undervisning, guidance og proces. Selve dagen vil blive formet efter hvem der er med og hvad der er brug for. Vi holder derfor organiske pauser undervejs og sætter rammen efter behovet.  

Frokost 

Du kan medbringe egen frokost eller bestille noget. Husk dog på at energien arbejder bedst igennem let og fordøjelig mad, jo mere uforarbejdet og tung mad du spiser kan du sænke energien og forhale processen. Undervejs vil der være the, og sund snack/frugt.

Har du spørgsmål til eventet er du velkommen til at skrive på [email protected]

  I kærlighed Neela 

AWAKEN YOUR HEART

895,-

1. okt KL 10-16.30 Næstved

JA TAK 💗

AWAKEN YOUR HEART

895,-

4. JUNI KL 10-16 I VEJLE

JA TAK 💗

Feedback fra online Transmission

Hej Neela Tak for oplevelsen i går 🙏 Jeg mærkede tydeligt energien i form af rystelser, kraftige spjæt, vibrationer i lår, vandrende kuldefornemmelser, varme i hænder - noget som er tiltaget gennem de seneste år og bliver ved. 💗🙏

Tusind Tak, det er jeg glad for, det vil jeg huske🥰

Hej Neela Vil bare lige sige, at det gav mig en masse  Varme selvom jeg kun kunne være med i 20 min. Tak for det, du kan noget specielt. Mvh Anja Hey Neela - jeg bliver altså nød til at fortælle dig om endnu en bedring 🙏 Jeg har haft mange år med susen for ørerne ala tinnitus og især lagt mærke til det når jeg har ørepropper i om natten. Det er forsvundet MARKANT!!! Nu har jeg lagt mærke til det i nogle dage og selv med børne skrig og skrål herhjemme og jeg kan kun finde forbindelsen til efter min session med dig 🤩👏 Wauw TAK Hej Neela Vil bare lige sige, at det gav mig en masse  Varme selvom jeg kun kunne være med i 20 min. Tak for det, du kan noget specielt.

Tak for fantastisk powerfuld healing Kære Neela, 1000 tak for en kraftfuld energioverførsel. Jeg ville meget gerne høre hvor og hvornår du har gruppe på Frederiksberg og hvad en session hos dig koster med livsenergi? Dejlig aften🙏💖

Deltog i aften på dit online.. jeg fik tics i min venster arm og frøs ret meget jeg faldt i søvn håber stadig jeg modtog energier selvom jeg sov lidt. Skøn oplevelse❤️ Jeg er træt, og det spænder i nakken og hoved. Men mental glad !

1000 tak for din energitransmission i går! ❤ Det var virkelig powerful. Jeg kunne mærke energien blive aktiveret i min krop og fik også billeder på healing og vejledning. Jeg har haft ondt i min lænd (højre side) i nogle uger, sådan on and off, og det føles bedre i dag, ingen smerter eller underlig følelse der. Til sidst i transmissionen kunne jeg også mærke en tydelig klump i halsen, som havde også været der før, on and off. Så der er gang i energierne. Mange tak for aktiveringen! 🙂 

 

 

Din guide & facilitator

Jeg er her for vække, guide, undervise, heale og skabe transformation ind i den nytids paradigmeskifte. 

På individplanet er skiftet et frekvensskifte fra fra hoved til hjerte, samt en afbalancering af maskulin og feminin energi.

Jeg hjælper dig med at antænde din indre healer, og fusionere med din indre power og sjælsformål.

Min største gave er mit transformationsfelt, som vil bringe dig i proces, med alt det som ikke tjener dig længere, alle de løgne du har fortalt dig selv om hvem og hvad du er. Er du klar til at mærke det som du har brugt et helt liv på at løbe fra ? Så er du klar til transformation og healing, samt accept af hvad og hvem du egentlig er.

 

Læs mere om Neela

“Kære Neela. Tusind tak for en helt igennem alt for vild oplevelse. Det var meget følelsesladet og befriende samtidig. Den varme der gik igennem min krop, da vi fik forløst alle mine følelser og traumer, var simpelthen den vildeste oplevelse. Kan ikke beskrive det med ord jeg har det så godt i dag og jeg elsker det.

- Annie

“Det der blev forløst, føltes som at have været ude i kulden i frostvejr, hvor du spænder hele kroppen til det gør ondt! Og du er der i mange mange timer, dage og år - fryser og spænder. Pludselig bliver du lukket ind i varmen og du giver slip i hele kroppen. Du lukker varmen ind og hele din krop ned til mindste celle slapper af. Du slipper og bliver varm indvendig. Det er så nyt, så smukt og så fantastisk! Jeg kan ikke udtrykke min taknemmelighed nok.”

- Claudia

“Kære Neela. Tak for en helt igennem smuk, fantastisk oplevelse i dag. Jeg er dybt taknemmelig for, at vores veje har krydset.
I dag var en kæmpe forløsning for gemte følelser/frygt. Den måde min krop reagerede var nærmest surrealistisk, og alligevel helt naturligt"

- Dorte

Blog posts

Derfor er du IKKE god nok

Apr 03, 2023

Hun var bange for at blive forladt

Mar 03, 2023

Der findes ingen dårlige beslutninger

Feb 13, 2023

Du kan ikke lære at elske dig selv

Feb 03, 2023

Har du kronisk stress - skal du vide dette

Oct 10, 2020