Kontakt mig på [email protected] 

For gratis afklarende samtale eller andre spørgsmål.

 

 

Min Magi

Jeg er spirituel psykoterapeut, fysioterapeut, quantum healer, energy transmuter, ascension guide, underviser, facilitator af altered state of awareness, Lifeforce catalyst, indre barn healer, traumeforløser. Jeg faciliterer omprogrammering af underbevidstheden og begrænsende overbevisninger, genforhandler sjælskontrakter, samt energetisk clearing og transmutation.
Jeg er ekspert i at spotte og forløse de emotionelle traumer, som skaber blokeringer og modstand i dit liv. Jeg forstår og ser universelle sammenhænge.

 

Min Soul Mission

Jeg er her for vække, guide, undervise, heale og skabe transformation ind i nytids paradigme. Jeg hjælper dig med at antænde din indre healer, og fusionere med din indre power og sjælsformål. 

Jeg er her for at aktivere nytids energetiske ledere som går forrest. Verden har brug for nye energetiske ledere, som kan støtte, heale og vejlede igennem service to others fremfor service to self. 

HUMAN DESIGN 4/6 Sacral Generator

Min historie

Min historie er fuldt med emotionelle som fysiske traumer, stress, angst, sygdom, smerter og ptsd. Jeg har overlevet det meste af mit liv.

I 20´erne var jeg i en tilstand af stress, angst og daglige kroniske smerter. Jeg var veluddannet, kørte en karriere som var fuldstændig afsporet fra mine sande værdier, og den jeg i sandhed er.

Jeg var disconnected, og kunne ikke mærke mig selv. Det var en følelse af kun at bo i mit hoved, hvor jeg prøvede at regne alt ud, og analysere mig frem til beslutningerne. Jeg havde ingen tillid til livet, ingen tillid til at livet ville mig det godt. Min overbevisning var, at livet er hårdt og jeg måtte knokle for holde sammen på mig selv. Jeg følte mig forkert, for følsom til denne verden, og som om jeg ikke hørte til. Jeg beskriver det ofte som en følelse af, at være her uden at have læst den hemmelige bog, som resten af verden tilsyneladende havde læst, om hvordan man egentlig er her i livet. Så jeg prøvede at indpasse mig, og følge med, men alt i min krop og sjæl larmede for at få mig til at vågne op, og komme tilbage til min sande natur, til min krop, mit formål og potentiale. I mit hoved larmede de 3 evige spørgsmål, som jeg har været plaget af siden jeg var helt lille.

“Hvad er meningen egentlig” ?

“Hvorfor er jeg her” ? 

“Der må være mere til livet, end det jeg oplever nu” ?

Jeg fortsatte i 30´erne hvor jeg kørte jeg karriere indenfor klinisk forskning i medicinal industrien, efter et massivt stress kollaps forlod jeg hamsterhjulet, det har været en ongoing rejse i at lande mere og mere nede i krop og hjerte, og leve fra en indre visdom hvor der er plads til hele mig, min sensitivitet, femininitet og ikke mindst mere nydelse og lethed. 

Jeg har formået at transformere modstand, smerte og mørke til visdom og vækkelse- til den jeg i sandhed er. Al modstand er en katalysator til dyb transformation og healing, dette måtte jeg sande igen igen på egen krop. 

Inderst inde har jeg altid vidst, at jeg ikke ville komme til at leve det konventionelle liv, jeg er her for at vise en anden vej. Privat er jeg dyreelsker, hundemor til Bennie og spirende kunstner. Jeg er æstetiker, og elsker at skabe smukke rum og værker. 

Velkommen til mit univers
I kærlighed 
Neela