Hvad er ascension ?

Ascension er et ord, som ofte bruges i de spirituelle kredse, som oversat til dansk betyder opstigning. Men hvad er en opstigning egentlig, og hvilken betydning har det for dig, og er det ikke blot hokus pokus - siden det ikke er noget, du hører om i det danske sundhedsvæsnet ?

Ascension kan mere præcist defineres på dansk, som en opstigningsproces, hvilket er en naturlig del af din evolution her på jorden, som på ingen måde er anderkendt i sundhedssystemet. Sagen er nemlig den, at selve denne proces kan og vil forårsage forskellige fysiske/psykiske symptomer, som kan mistolkes i det danske sundhedssystem, samt bringe dig ud på en rejse, som kan føles enormt ensom med tilhørende stress, som en naturlig følgevirkning. I nedenstående kan du læse lidt mere om ascension, og hvorfor det er vigtigt at begynde at forstå begrebet- og ikke blot som en spirituel term der kastes rundt med i det spirituelle univers.

Din sjæl er ikke anerkendt i det danske sundhedsvæsen

Trods den manglende anerkendelse omkring dette felt, vil jeg invitere dig til at være nysgerrig på selve denne opstigningsproces, da det i sidste ende kan spare dig for mange frustationer i forbindelse med at blive mødt og anerkendt af læge og sundhedspersonale. Til at starte med så anerkender det etablerede sundhedsvæsen ikke, at du er en sjæl i en fysisk krop. Dette skaber allerede en massiv kløft, og dertil kan vi også konstatere at læger, som udgangspunkt er medicinere - dvs. de er uddannet til at medicinere dig, og dermed symptombehandle dig, fremfor at arbejde med selve årsagen til din problematik. Dette kan i værste tilfælde efterlade dig, som klient i en låst situation, da medicinering kan blokere for din ascension proces, og skaber desuden også en uheldig situation, hvor du som klient fralægger din egen power og forståelse for din egen krop, og den rejse som du er på. Desværre er virkelig mange mennesker meget autoritetstro, og lægger dermed deres liv i hænderne på et sundhedssystem, som er gennemgående fejlslagen når det kommer til forståelse af menneskets evne til selvhealing, samt evolution og sjælsrejse gennem dette liv.

Reclaim din power og suværenitet

Første skridt er derfor - lige at træde et skridt tilbage, og revurdere hvor meget power du lægger i autoriteter, og dernæst trække en streg i sandet og sige. “Jeg holder den suværene power til at vide hvad der er bedst for mig, og alt hvad jeg mærker i min krop, og fremadrettet vil jeg begynde at lytte til den stille hvisken- min intuition/mavefornemmelse og ære det jeg mærker, fremfor hvad en autoritet fortæller mig.” Som udgangspunkt mener jeg, at vi i langt større grad skal genfinde den power indeni og mærke det i kroppen, fordi det har igennem virkelig mange år, nærmest været en grundtanke, at lægen ved bedst- og dertil vil jeg blot sige, nej lægen ved kun hvad lægen har læst sig til, og de er ofte lige så blinde, som vi selv har været. Du er den som ved bedst - og tiden er kommet til at trække din power hjem og begynde at forstå din egen visdom. Der er ingen penge i raske mennesker, der er ingen penge i mennesker, som kan tager deres power og suværenitet hjem. Det er den barske sandhed, du er nød til at tage ansvaret for dit liv, og din trivsel helt hjem til dig- det ansvar hører ingen andre steder hjemme. Det er en programmering du har været underlagt, at overgive din egen visdom til en autoritet som er sponsoreret af industrien. Den programmering skal vi eliminere og væk fra, tiden er kommet til, at du skal begynde at mærke efter i kroppen efter din sandhed, men det kræver at du rent faktisk tager ansvaret selv, og begynder at gå indad og mærke efter.

Din modstand er en invitation til opvågning

De sjæle som har været igennem møllen - især igennem systemet og måtte søge andre veje igennem mere alternative metoder, fordi de på den ene eller anden måde har været presset fysisk som psykisk og måske endt i kronisk stress. Dette er sjæle, som ofte er blevet mere vågne omkring den programmering vi har været underlagt, og de har erfaret på egen krop, at systemet desværre ikke er designet til at heale og løse årsagen, men underliggende designet til at fastholde mennesket i systemet, i hamsterhjulet styret via frygt og kontrol.

Jeg har selv været turen igennem, og genkender når mine klienter fortæller mig om samme oplevelse. Disse klienter er ofte de sjæle, som har signet op til den ascension proces, og mødet med den realitet kan være en kickstarter til at tage deres power helt hjem igen. Modstanden er altid din invitation til opvågning- og enten takker du ja og overgiver dig til processen, eller også slukker du, lukker ned, og prøver at presse dig selv i den gamle struktur- hvilket jeg næsten kan garantere vil ende med kronisk stress. De fleste vælger den vej, fordi de ikke kan se en anden måde at være i livet på, de ser blot det, som de er blevet præsenteret for, og mærker smerten i følelsen af forkerthed, følelsen af længslen efter noget andet og mere sandt og nærværende for deres sjæl.

It´s a process

At gennemgå denne opstigningsproces er ikke en joy ride, og det er heller ikke alle sjæle, som har signet op til denne proces. Har du indgået en sjælskontrakt om at gennemgå dette frekvensskifte, som en opstigningsproces er, så vil du mærke trækket indefra og føle dig tiltrukket af mit arbejde, fordi det er en del af den aktivering, som starter i dit hjertecenter. I min optik giver det god mening hvorfor aktiveringen starter her, fordi alt hvad du holder i din energetiske krop af gammel stagneret energi (energetiske bindinger/blokereringer) skal transformeres gennem dit hjertecenter- dette er en alkymiseringsproces som transmuterer de lavere frekvenser i kroppen til højere frekvenser. Dette betyder at gammel snavs fra fortiden, oplevelser, traumer osv. skal igennem denne renselse, så du stopper med at undertrykke det som føles ubehagelig, det som du har flygtet fra. Dette vil i sagens natur skabe mere plads i din fysiske krop, da skiftet er en udvidelse af energien- skiftet går fra sammentrækning til ekspansion og herfra kan vi skabe plads og trække lyset hjem i din krop igen, da traumer trækker lyset ud af kroppen. I samme moment vil du udvide din bevidsthed, og begynde at ændre dine tanker, følelser og overbevisninger.

Du vil opleve at blive skubbet til i denne proces, da frekvensen stiger på jorden, og dermed vil du blive konfronteret med alt det gamle, det du har undertrykket, da det stiger op i din energikrop under denne proces. Husk derfor at det kommer op, blot for at blive forløst og transmuteret - ikke for at du skal recirkulere det igen og igen og lukke dig selv ned.

Hvis du ser ud i verden vil du også kunne ane hvordan gammel snavns kommer op til overfladen nu. Gamle løgne, korruption og magtmisbrug finder vej nu til offentligheden, fordi at dette skifte er undervejs. Alt hvad der ikke kommer fra et kærligt og ekspanderende sted vil på en eller anden måde ikke være holdbart længere..

Symptomer på Ascension

Undervejs i processen vil du opleve at dette skifte kan skabe en del fysiske symptomer, som meget vel kan være ascension symptomer - og det kan også være alt muligt andet. Dette er op til dig at vurdere, og mærke efter på og blive bekendt med hvad er hvad. Som en disclaimer skal du selvfølgelig altid rådføre dig med egen læge omkring dine symptomer, såfremt du føler dig utryg eller usikker - husk blot at trække din power hjem og mærk efter, stol på hvad du mærker er sandt, uanset hvad jeg eller en læge siger. Du holder på den endegyldige sandhed for dig. Årsagen til dine symptomer er måske det skifte som din krop gennemgår nu, for at kunne holde højere energier af lys, men ofte er det faktisk mest den modstand, som du selv yder gennem sindet og kroppen, som skaber symptomerne, samt det faktum, at din krop er blevet belastet gennem tiden af den “forurening” som du er blevet præsenteret for i din hverdag. Du har brug for ren luft, rent vand, og levende mad, måske dette er langt fra hvad du har budt din krop, hvis du lever som gennemsnittet.

Typiske symptomer på at dette skifte er ved at finde sted, i gennem din fysiske krop er følgende, men ikke begrænset hertil:

Tiltagende angst og stress, træthed, energiforladt, hovedpine, muskelsmerter, ledsmerter, følelsesmæssige udsving, arytmi i hjertet, grundet aktiveringen af dit hjerte chakra. Du kan opleve udmattelse den ene dag og høj energi den næste. Føleforstyrrelser, følelse af summen/strøm i kroppen eller dele af kroppen. Gamle følelser og traumer dukker op til overfladen for at blive forløst.

Undervejs vil du også opleve hvordan din sensitivitet øges, dine præferencer for mad ændres, dine relationer afvikles eller ændres helt. Du vil søge andre dybere og mere nærende relationer. Dette er en naturlig del af processen, og helt normalt for den ascension rejse du er på.

Du kan opleve hvorledes det ikke længere er muligt for dig at arbejde som du plejer, hvis det ikke føles meningsfuldt eller er i alignment med din sjæl, så vil du begynde at have modstand.

Overgiv dig til processen

For at komme bedst mulig igennem denne proces, som altså er et frekvensskifte gennem din fysiske krop og dermed en spirituel opvågning, er mit bedste råd at overgive dig. Træk vejret dybt ind i de svære følelser som kommer op til overfladen, masser af ro, hvile og natur. Begynd at se på din kost- skær ned på det forarbejdede mad, og vær nænsom mod din krop og dig selv. Jeg ved, at dette kan være svært, men vær mere i stilhed og alene. Få den støtte og guidance som du har brug for, som føles nærende for dig. Prøver du at skabe modstand fordi du bliver utålmodig, så vil du blot opleve at symptomerne forværres, da det er hårdt arbejde at skabe modstand på energien.

Din naturlige evolution

Der er intet hokus pokus i selve ascension processen- dette er vitterligt en del af den menneskelige evolution. Vi er i en opstigning og en del af denne evolution er, og har i mange år været undertrykket på flere forskellige planer. Selve læren om energi og hvad du egentlig er - er blevet hijacket og vendt på hovedet, men vi er kommet til et punkt hvor du ikke længere kan blive undertrykket. Selve skiftet vil begynde at påvirke dig i en sådan grad, at du ikke kan feje det væk længere.

Jeg vil derfor anbefale dig at begynde at omskole dig selv, og aflære noget af den viden du har, som består af programmeringer og overbevisninger om verden og dig selv. For at komme godt igennem kræver dette skifte kræver det altså, at du kan aflære “viden” og genaktivere din egen visdom, samt begynde at forstå dit menneskelige potentiale- altså det potentiale som du holder i kroppen. Din krop er nemlig ret magisk, og ikke blot kød og blod. Du er et energifelt- et pulserende elektromagnetisk energifelt. Du holder blandt andet evnen til selvhealing- du er divine, altså en guddommelig skabning, du er naturen selv, du er livet og kilden. Tro derfor ikke blot på historien om at du forgår, du er evigt liv. Din krop som blot er dit menneskelige hylster kan forgå, men du er en uendelig bevidsthed af pulserende liv- du er skaberen selv.

Ønsker du hjælp til processen, så book en gratis samtale, og forstå hvordan jeg kan hjælpe lige præcis dig.

I kærlighed 

Neela

Forrige
Forrige

Stop med at være en pleaser

Næste
Næste

Hun var bange for at blive forladt