Giving Is Receiving


 
_MG_8516-2.jpg

Få de 5 mest basale og selvkærlige trin til ophealings af stress

Vi kvinder er i dagens samfund ikke gearet til at leve som gennemsnittet gør lige nu. Mange er i ren OVERLEVELSE, en tilstand som er blevet en kronisk fysiologisk flugt og kæmp respons.

Det er ikke meningen du skal overleve dit liv hver dag- lyt til denne lydfil som kærligt guider dig igennem 5 selvkærlige trin.

 
5.jpg

Gratis afklarende telefonsamtale

Forstå hvordan jeg kan hjælpe dig. Få en fornemmelse om vi er et match. Modtag spejling og vejledning til der, hvor du er lige nu og hvad du oplever som din største udfordring lige nu. Samtalen varer ca. 20 min, og det er helt gratis. 

 
45563375_2072024029774266_5652142168005935104_n-3.jpg
 

Hent podcasten- Lyden af et bedre liv

"Det nytter ikke noget, vi kun arbejder kognitivt i min verden. Vi skal arbejde både med kroppen, psyken og energien" siger psykoterapeut Neela Rosalina Damgaard, der i dag lever af at give hjertesignatursessioner. For Neela er soleklart, at vejen ud af krisen går gennem hjertet! 

Hør hendes historie der både inkluderer seriøse smerter og et seriøst karriere- job i første del af denne episode. Du vil også høre om hvad et kærligheds -sår er, og hvad du selv kan gøre for at få det bedre som alverdens behandlinger ikke kan gøre for dig.

 
 

Sensitiv Hjerte Business


1.jpg

5 Fatale fejl som forhindrer dig i at skabe succes som selvstændig & sensitiv.

Jeg ser mange sensitive fine sjæle som kommer med et bidrag til verden, men som ofte knækker nakken undervejs på rejsen som selvstændig.

Er du sensitiv, og ønsker at starte op som selvstændig? eller har du været i gang noget tid, og ønsker at ekspandere samt skabe mere flow?

Så er denne lydfil til dig💖

 
 
 

Connect med mig for inspiration til et liv fra hjertet