GRATIS 

Giving is receiving

 

 

Mærk efter hvad som kalder på dig - vid at du automatisk signer dig op til mit nyhedsbrev ved download af gratis materiale.


 

Læs mere her og download dit minikursus nu
Læs mere her og sign dig op og modtag din invitation

“Kære Neela. Tusind tak for en helt igennem alt for vild oplevelse. Det var meget følelsesladet og befriende samtidig. Den varme der gik igennem min krop, da vi fik forløst alle mine følelser og traumer, var simpelthen den vildeste oplevelse. Kan ikke beskrive det med ord jeg har det så godt i dag og jeg elsker det.

- Annie

“Det der blev forløst, føltes som at have været ude i kulden i frostvejr, hvor du spænder hele kroppen til det gør ondt! Og du er der i mange mange timer, dage og år - fryser og spænder. Pludselig bliver du lukket ind i varmen og du giver slip i hele kroppen. Du lukker varmen ind og hele din krop ned til mindste celle slapper af. Du slipper og bliver varm indvendig. Det er så nyt, så smukt og så fantastisk! Jeg kan ikke udtrykke min taknemmelighed nok.”

- Claudia

“Kære Neela. Tak for en helt igennem smuk, fantastisk oplevelse i dag. Jeg er dybt taknemmelig for, at vores veje har krydset.
I dag var en kæmpe forløsning for gemte følelser/frygt. Den måde min krop reagerede var nærmest surrealistisk, og alligevel helt naturligt"

- Dorte

Blog posts

Stop med at være en pleaser

Jan 23, 2023

Det farlige spirituelle råddenskab

Dec 11, 2021

The great awakening 2020 - Er du klar ?

Jan 25, 2020

Sjæl & sundhed- ny tids paradigmeskifte

Jun 14, 2021

Du er en satanist

Jan 17, 2023

Det hemmelige kærligheds kodex

Jul 30, 2022

Laver du også spirituel bypassing ?

Dec 04, 2021

De 3 fejl du begår i ulykkelig kærlighed

Oct 19, 2021

Ulykkelig kærlighed og spirituel udvikling

Oct 03, 2021