Emotionel forladthed -det usynlige traume

Dette er nok den mest hyppige årsag til emotionel stress hos mine klienter. Dette lander i kroppen som et kærlighedssår, der virker som en stram snøre omkring halsen på de fleste. Fordi dette er et emotionelt traume, vi som voksne ofte ikke forstår hverken omfanget eller effekten af på vores sjælskontakt med os selv. Det er dybt undervurderet hvordan emotionel udsultning og forladthed kan forgifte tilværelsen, fordi det i sig selv skaber en disconection til dit guddommelige selv.

 

Det værste traume er det usynlige traume

Mange fine sjæle kan berette om, at de egentlig er vokset op i en kernefamilie. De kan måske ikke helt se eller forstå hvorfor, at de som voksne skulle have sådanne kvaler i kærligheden både til sig selv og til en partner. Emotionel forlathed og udsultning er i min optik det det største skjulte traume, der forvolder en så dyb emotionel smerte der fjerner dig fra dit gudommelige selv- kontakten til din sjæj og essens. Det er især kraftfuldt, fordi det netop er usynligt - fordi der ofte ikke er nogen erindring om at noget voldsomt skulle være sket, som vold eller fysisk forladthed. Nej men ser du, det er her, at din hjerne ville kunne forstå det - altså til en hvis grænse. Fx. hvis far eller mor skred, så vil det i sagens natur have forvoldt dig smerte- det kan du forstå med dit hoved. Men hvis de nu hverken forlod dig, sagde noget slemt til dig eller gjorde noget tarveligt imod dig- hvad er så problemet egentlig? Til det vil jeg sige, at den emotionelle forladthed er noget der sker på et meget fint og subtilt plan, fordi dette er energien du mærker. Men din hjerne kan formentlig ikke forklare det, og derfor vil du ikke regne det for noget vigtigt. Det er præcis det, som er problemet, at det er så subtilt, at du ikke kan forklare det som voksen og endda slet heller ikke som barn og dermed kan det være svært at forstå - hvad pokker problemet er, når du mistrives i livet i kærligheden og mangler mening.

Emotionelt forladthed - hvad er det?

Jeg plejer at beskrive det som omsorgspersonernes manglende evne/kompetencer til at møde barnets følelser- ikke i ord men i energien. Okay - så hvad mener jeg med dette?

Jo ser du, som barn skal du føle, at du er omsluttet af denne kærlighedsbobbel hvori du er holdt af dine forældre- og her kan du mærke deres ubetingede kærlighed således, at du kan udfolde dig i tillid til omverden. Dette er afgørende for din udvikling, men for mange vil de opleve at blive skubbet ud af denne bobbel måske meget abrupt endda, og dette vil forårsage et chok i nervesystemet hos dig, fordi som barn er du underlagt et urinstinkt om at skulle høre til . Du skal altså høre til her i denne kærlighedsbobbel- et energifelt, og på denne måde høre til flokken ellers er du dødsdømt, da du ikke kan klare dig alene, men er afhængig af at høre til. Et eksempel på dette kunne være en omsorgspersons manglende evne til at rumme barnets følelser, og dermed vil omsorgspersonen afvise og disconnecte fra barnet på et energetisk plan. Den mulige hjertekontakt vil forsvinde, og det betyder, at du udelukkes af det energetisk felt du under normale sunde omstændigheder holdes i. Når dette sker vil du opleve det som en trussel på din eksistens, og dermed kan der i sagens natur opstå en angst- en dødsangst, som vil være alt for voldsom at rumme og dermed må og skal du disconnecte dig fra kroppen og smerten for at forskåne dit sind. Du kapsler smerten (energien) inde i kroppen, stopper med at trække vejret for at undgå at mærke den, og derved kan du stoppe det værste. Nogle vil endda forlade deres krop, altså disconnecte så meget, at de energetisk trækker sig helt ud af kroppen. Dette kaldes også i psykologien en dissociation.

Konsekvensen er disconnection med dit divine selv

Dette chok kan ske igen og igen, og bliver nærmest en måde at være i verden på og derfor naturligt for dig. Du vil derfor ikke forvente andet, men det skaber således også en udsultning på det emotionelle plan. Konsekvenserne er, at dette chok ligger som en konstant stresstilstand i dit indre, og dermed vil du også bruge energi på at undertrykke det chok. Dette betyder således, at du er i verden disconnected fra krop og hjerte, altså din sjæl og essens. Fordi skal du reconnecte med det sted igen hvor du var i en ren tilstand af væren som bor i dit hjertecenter, så skal du forløse den smerte ved at møde den igen for at etablere kontakten med den fine rene væren- du strålede fra, og dette er dit divine selv- dit gudommelige selv. Så hvorfor blander jeg Gud ind i dette- jo ser du Gud er divine intelligens, dette er torus feltet som alt er skabt fra og pulserer fra. Du er et elektromagnetisk felt - et torus felt. Du består altså af 2 bølger af vibration- et elektrisk og et magnetisk felt. Det magnetiske felt er dit hjertecenter, og dit elektriske felt er din hjerne. Når du disconnectes fra krop og hjerte så disconnectes du fra dette magnetiske felt som er din rene væren. Du vil derfor bo mere i dit hoved og vibrere fra disse tværgående bølger af energi som hjernen udsender, og lever du mest herfra er i du i ubalance og ude af kontakt med dig selv som divine beeing. Selve torus feltet har center dybt indefra dit hjertecenter, og dette felt indeholder enternal lifeforce, den er regenererende og healende. Hvorimod din hjerne som vibrerer i det elektriske felt, kan blive overloaded og forsvinde helt. Derfor kan du nok regne ud, at det ikke er holdbart i længden at bo i hovedet (det elektriske felt) og derfor også årsagen til, at du måske ikke trives i livet. Det kan både være helbredsmæssigt og i kærligheden til dig selv og andre.

Det kan altså ikke undertrykkes eller forkastes såfremt du bærer på denne form for emotionelle traumer. Det har store konsekvenser i dit voksne liv, såfremt at du ikke bliver reconnected med dit hjertecenter, som er det magnetiske felt og porten til din sjæl og essens. Jeg har gennem flere posts beskrevet hvad det også betyder for dit følelsesmæssige liv. Du vil nemlig møde mennesker og partnere, som spejler denne disconnection ved at forlade dig emotionelt, og du vil opleve denne udsultning igen. Du bliver blot bedt om at vende tilbage til såret, og heale den indekapslet energi, den energibinding du holder i kroppen, således at du igen kan stråle fra dit magnetiske felt og komme tilbage til denne ubetingede kærlighed, som feltet rummer. Heri healer du kærligheden til dig selv, og dermed bringes du tilbage til homeostasen tilbage til balancen.

Ingen hokus pokus - blot ren energi

Dette er en proces, som du skal turde overgive dig selv til, men det handler ikke bare om at forløse emotionelle traumer og reconnecte med dig hjerte, som du kan se stikker det meget dybere end det, det er en vækkelse. Alt er vitterligt energi, og det at begynde at forstå hvordan du er en brik i det energtiske spiderweb er intet mindre end magisk. Du er magisk og disse flosker har du måske læst før, om at være magisk, men når vi begynder at forstå, at alt er skabt af torus feltet - så er der vitterligt blot tilbage, at erkende dette at du er divine intelligens, og så vil du også forstå, at den egentlig konsekvens er det faktum, at du er blevet disconnected fra dit guddommelige selv, og dette er den egentlige smerte her i livet, dette er den egentlige længsel. Selve rejsen og healingen er derfor at vende tilbage og hjem til Gud om du vil, men det er altså ikke en mand på en sky, det er torus feltet som er skabelsen af alt, det er naturen, det er en vortex, et elektromagnetisk felt, omnipresence (allestedsnærværende) og sandheden T for Truth. Der er intet hokus pokus, det er blot energi og når du forstår energi, så falder brikkerne på plads. Alt er vibration, energi og frekvens- og du er ingen undtagelse. Af samme årsag er det helt essentielt at begynde at forstå dig på energi, dette er læren om sandheden, din eksistens og meningen.

Jeg håber du fandt min post nyttig og bragte nye reflektioner med sig. Ønsker du hjælp til processen og healing af dine emotionelle traumer, som blokerer for din kontakt med din sjæl og essens, er du velkommen til at booke en gratis samtale, og forstå hvordan jeg kan hjælpe lige præcis dig.

I kærlighed 

Neela

Forrige
Forrige

Hvad er et kærlighedssår ?

Næste
Næste

Sjæl & sundhed- ny tids paradigmeskifte