Sjæl & sundhed- ny tids paradigmeskifte

Vi lever i en tid hvor vi alt for længe har været underlagt en powerstruktur og et hiraki især på det sundhedsfaglige område. Men det nye paradigme vi er på vej ind i vil på sigt eliminere dette, og samtidig vil den usunde skævvridning blive langt mere tydelig. Betydningen af denne skrævvridning for individet - har haft store konsekvenser, fordi vi har bevæget os for langt væk fra naturen omkring os og i os. Det har betydet mere stress, angst, frygt og sygdom, og mere fokus på symptombehandling fremfor egentlig årsagsbehandling.

I dette indlæg vil jeg dele med dig vigtigheden af at stoppe nu med at forlade dig på sundhedsvæsnet, og forblive i illusionen om at denne autoritet har dit bedste i sinde. Jeg vil invitere dig til at begynde at hive din egen personlige power hjem nu, og begynde at være din egen healer når det kommer til dit helbred, således at du ikke forbliver et gidsel i sundhedsvæsnet.”

Mørket har indtaget sundhedsvæsenet

De fleste stejler, når jeg hævder at de danske sundhedsmyndigheder ikke har helt rent mel i posen. Dette er en uhyrlig påstand vil de fleste mene. Men jeg vil forklare dig nærmere nu, om hvad jeg egentlig mener med dette, og hvorfor det er afgørende, at hive din egen visdom og power hjem i forhold til dit eget helbred.

Har den enkelte sygeplejerske, læge eller andre sundhedsfaglige personale, da ikke interesse i dit helbred? Jo, det er jeg sikker på at de har, de fleste har netop begivet sig ind i disse fag for at hjælpe andre. Problemet er, at de er blevet ført bag lyset. De er blevet først bag lyset omkring den naturlige tilgang til mennesket, omkring menneskets potentiale til selvhealing, og hvordan naturen kan heale os. Så slemt er det nok heller ikke, vil du måske tænke.. og dertil vil jeg sige jo det er det, og du er nød til at indse den kolde hårde fact, at der ikke er penge i raske mennesker. Der ligger en grundlæggende økonomisk interesse og kontrol i at holde mennesket i sygdom og undertrykkelse af eget potentiale til selvhealing.

Det er altså ikke din venlige læge eller sygeplejerske, som har en anden agenda, men hvem er det så? Egentlig er det fuldkommen ligegyldigt, da det næsten er umuligt at sætte navne herpå, det eneste vi ved med sikkerhed er, at der er ingen nat uden dag, ingen lys uden mørke og dermed må vi indse, at forholder vi os blot energetisk og evolutionært til emnet, så vil du også forstå, at hele den sundhedsfaglige verden også indeholder en del mørke, og det er taget til med årene. Der er intet som er hermetisk renset for mørket, og slet ikke i denne branche. De negative styrede kræfter, som kun er til service for dem selv, de er derude. Jeg vil faktisk gå så langt og sige, at du er naiv såfremt du forlader dig på sundhedsmyndighederne og staten til at varetage dit helbred. Det er som om, der er en dyb glemsel omkring hvorfra mennesket oprindes fra, fordi verden er vendt på hovedet nu, alt hvad der er naturligt skal nu bekæmpes og dermed bekæmper vi os selv.

Jeg har selv arbejdet i medicinal industrien indenfor klinisk forskning, og jeg har absolut intet positivt at berette fra denne industri. Jeg kan blot sige at money rules, og det handler ikke om at hjælpe mennesket, tværtimod. Hele mit system reagerede dengang, og jeg er sikker på, at der er en årsag til, at jeg befandt mig der for netop at se det first hand. Industrien handler om at medicinere sygdomme og holde mennesket i medicinske regimer fremfor at heale årsagen til selve sygdommen. Så hvorfor det? Det er ikke rocket science, at forstå at dette er den absolut bedste model til at skovle penge ind på. Det svarer til et livslangt abonnement skabt på frygt og sygdom.

 

Livslangt abonnement baseret på frygt

Tag nu blot min egen mor, som blev for ca. 8 år siden diagnosticeret med brystkræft og hele kræftpakken blev foldet ud med stråling og kemo samt et efterfølgende medicinsk regime, som hun skulle følge i flere år- for at undgå tilbagefald. Dette er den typiske strategi at fastholde et menneske i et regime baseret på frygt og samtidig inkassere økonomisk på den frygt. Lægerne skal vi huske er uddannet gennem denne industri, og dermed er de blot uddannet til at medicinere og ikke at helbrede. Fokus ligger på medicinering fremfor årsagsforløsning. På denne måde er de massivt ført bag lyset, og det startede allerede på deres studie.

Min mor valgte at gå med både stråler og kemo, men jeg fik hende dog overtalt til ikke at følge det medicinske regime blindt, men i stedet mærke efter. Desuden var vi forbi en ortomolekulær læge for at få hende optimeret med nogle gode kosttilskud for at booste hendes immunforsvar. I dag er hun heldigvis sund og rask, men formålet med denne beretning er, at mange ikke tør vælge anderledes. Mange bliver skræmte af lægens dom og følger den blindt, blot fordi de ikke aner deres levende råd og fordi de ikke tør andet. Mange får ikke mærket ind om det føles rigtigt, og såfremt de gør, tør mange ikke at gå med deres mavefølelse. Det korte af det lange er, at mange har mistet sig selv, og kontakten til egen visdom når det kommer til eget helbred. Regningen er at du forbliver et gidsel i sundhedsvæsnet. Min mor havde det dårligt med at skulle tage alle de piller efterfølgende, men hun startede på dem fordi hun var bange, bange for at det kom tilbage. Jeg fik en snak med hende om at følge sin egen mavefornemmelse og sidenhen slap hun dette medicinske regime. Så hvorfor er det, at vi ikke anerkender naturen længere, som den medicin vi virkelig har brug for, frem for at fylde patienterne med fabrikeret kemi - kaldet medicin? Årsagen er, at du ikke kan tage patent på naturen, da den er til rådighed for os alle, og dermed gratis. Men det kræver du kender og forstår naturen, dette er den eneste egentlige uddannelse du kan bruge til noget, læren om naturen og om hvordan du kan klare dig i naturen. Men meget af den viden er gået tabt eller blevet undertrykket så du skal ville det, du skal selv ville aflære det indlærte og lære nyt, lære det som du ikke lærte i skolen, og være villig til at starte forfra, fordi vi står på afgrunden nu til det ultimative tab af os selv, og denne kamp udfoldes nu i sundhedsvæsnet.

Kampen om sjælen udkæmpes i sundhedsvæsenet

Det nye er nu, at du skal vaccineres mod en corona virus, og denne skal altså så gentages. Nej jeg er ikke læge, og ærligt så er det altså det dummeste argument til dato, for at have retten til at udtale sig om denne stupiditet. Som jeg netop har insinueret så skal du ikke stole på lægestanden længere, du skal trække din power hjem nu, og begynde alvorligt at lytte til dig selv- ikke lyt til mig, ikke lyt til en læge, ikke lyt til en politiker og slet ikke lyt til den overflod at frygtpropaganda der vælter ud af dit tv. Stop lige en gang og mærk efter - er det mon overhovedet muligt for dig at mærke efter? Hvis ikke så må du tage en kold tyrker og luk alt ude, giver dette vanvid mening for dig? Giver det mening at du skal fylde din krop med who knows what denne RNA vaccine indeholder? Hvis du tror på nogen måde, at den er god for dig og det føles rigtig - så gør det, gå hele vejen med det - så længe du er tro mod dig selv, og ikke er styret af frygten, af samfundsind, af blind tillid til sundhedsvæsnet, af længsel efter koncerter, restaurant besøg osv. GØR det hvis det føles sandt, GØR det hvis du ikke orker at sætte dig ind i et andet perspektiv, GØR det hvis du er doven og bare vil have, at vi går tilbage til normalen. GØR DET! hvis du ikke er nysgerrig på at gå dybere ind i dig selv, GØR det hvis du ønsker at få frataget dit eget ansvar for dit eget liv og helbred. GØR det hvis du ikke har tillid til dit immunforsvar. GØR det hvis du gerne vil være under kontrol, og et gidsel i det danske samfund. Ærligt - jeg mener det! Gør det! Jeg er sikker på at det er rigtig for dig, såfremt at du mærker et ja i dit indre, men gør du ikke så er mit gæt, at du vil få en voldsom opvågning.

Jeg har mærket efter på dette for flere år tilbage i tiden, og jeg er villig til at give afkald på ALT for ikke at modtage denne vaccine. Jeg er villig til at miste alt - fordi jeg er ikke villig til at give afkald på mig selv, dette er den ultimative test på, om du vil miste dig selv på sjælsplan blot for lokkende flyrejser, middage, koncerter osv.. Personligt vil jeg ikke, men jeg ved at mange vil vælge denne vej, og det er forståligt. Det er forståligt, fordi det er det vi har været vant til - at kompromittere vores helbred og sætte vores lid til sundhedsvæsnet, i bedste tro. Men den tid er ovre, og det har den været for længst. Vi vil deles i 2- nogle vælger at gå til venstre og nogle til højre, vores samfund vil deles i 2, og faktisk hylder jeg det velkommen, fordi jeg er af den overbevisning at dette er et nødvendigt skifte for at bane vejen til det nye paradigmeskifte.

 

Det nye paradigme baner vejen for sjælens integration

Vi lever i en tid hvor vi får indstrømninger af højfrekvent energi til jorden, et massivt bevidsthedsskifte er i gang. Dette betyder, at alt som ligger lav frekvent i mørket vil komme op til overfladen. Alt snavs som manipulation, korruption og kontrol af mennesket vil komme op til overfladen. Lige nu ser vi hvordan de mørke kræfter dukker op, for at blive helt krystalklar og tydelig. Når det sker, så går der en reaktion igang hos mennesket, fordi vi skal processe og fordøje det, samt prøve at forstå det. Som alt andet når vi presses på noget så vil vi enten gå igennem den fødselskanal og dermed hæve vores bevidsthed i takt med energien stiger eller også vil vi skabe modstand, som et barn der ikke vil til verden, som gerne vil forblive i livmoderen. Som du kan regne ud så kommer barnet ud på et eller andet tidspunkt, men måske det nok tager lidt længere tid og således kan du sammenligne den proces der sker lige nu i denne coronatid.

Der er intet som kan stoppe processen - at prøve at stoppe den svarer til at prøve at stoppe en tornado eller et vulkanudbrud. Det er bare sådan det er, og enten kan du overgive dig til processen og åbne dig, være nysgerrig, stille spørgsmål, mærke efter hvordan det føles i maven og lytte til din intuition når du lytter til disse sundhedsmyndigheder- eller også kan du holde fast i det gamle paradigme, fast i trygheden, fast i det velkendte og den gamle struktur hvor nogen udefra fortæller dig hvad du skal gøre fordi verden er et utrygt sted. Venter du på normalitet, så er mit gæt at du vil vente forgæves, fordi intet bliver som før- det er uigenkaldeligt og helt ærligt så tror jeg det er godt, der er intet ved det gamle paradigme jeg vil savne, og derfor vil jeg hilse det nye velkomment. I det nye paradigme vil vi begynde at integrere sjælen, og se mere holistisk på mennesket. Ja bevares nogle vil holde fast i det gamle for at nyde en luksus, men denne luksus er som at tisse i bukserne på dig selv, det vil føles varmt for en stund og så kommer regningen, og desværre vil den regning være langt større end du kan begribe med din forstand på nuværende tidspunkt, men husk at vi skal ikke alle samme vej, og det er det smukke ved livet at uanset hvordan du vender og drejer det så har vi alle til syvende og sidst vores eget frie valg, spørgsmålet er blot hvilken pris er du villig til at betale?

Afslutningsvis må jeg hellere skrive at ovenstående jo ikke er lægeligt råd, og udelukkende på helt eget ansvar at lade dig inspirere herfra. Jeg finder det tragikomisk at skrive, men dette er jo de sørgelige rester fra det gamle paradigme, som heldigvis vil kollapse over de næste par år.

Oplever du også ascension symptomer, så book en gratis samtale, og forstå hvordan jeg kan hjælpe lige præcis dig.

I kærlighed 

Neela

Forrige
Forrige

Emotionel forladthed -det usynlige traume

Næste
Næste

Du kan ikke lære at elske dig selv